Kaae... :heart:
I'll miss you :(
Printable View
Kaae... :heart:
I'll miss you :(
Kaae :bye: sretan put i pozdravi mi Ameriku :*
kaae sretan put i odmah po dolasku, kad se odmoriš, naspavaš, najedeš... javi dojmove!
litala, javi se... imam par pitanja za tebe? gdje ste i koliko unaprijed radili testove za engleski i koja je ta početnička procedura, od ispunjenja prvog papira za trajnu vizu do pregleda i pečata u putovnici? :oops: sorry što te gnjavim, ali nemam koga :*
Kaae, :bye: , ufam se da ćeš nam se i dalje javljati...
i... nemoj zaboraviti poslati fotke s vjenčanja :mrgreen:
litala ima problema s .hr domenamaCitiraj:
ksena28 prvotno napisa
ppaj mi svoj mail ako želiš pa da vas spojimo
Ma naravno da cu se javljati, a bit ce i fotki! :)
....ako ta kutija preleti Atlantik kako treba. :mrgreen:
(Jos se nisam spakirala... zapravo, nisam niti pocela.)
Osjetim li ja to neku paniku u zraku :mrgreen:Citiraj:
Kaae prvotno napisa
Ma ne brini ti ništa,samo uživaj i veseli se promijeni (fakat velikoj)!
I daj požuri s tim pakiranjem , prenosiš mi nervozu :mrgreen: :lol:
:love:
Kud da naletim na ovu temu, evo odmah padoh u depresiju od samog naslova :(
MD zivi vani i situacija je takva da ako zelimo bit skupa jedino je rjesenje da i ja selim.. ja koja sam uvijek govorila da nikada, nikada ne bih zivjela nigdje nego u svom gradu ili eto (ako bi bas morala koju godinu, max 3) u krugu par sati voznje i istog govornog podrucja :) nikad ne reci nikad...
vec me strah da ce mi nedostajati drustvo, u prvom redu porodice, da ce mi biti dosadno, da necu imati sta raditi, da nikad necu savladati jezik, da cu postat nezadovoljna i kao takva MD dosadna i da ce veza zapast u probleme...
udaljenost: 3000 u kilometrima, 5 sati leta avionom, civilacijski 180 stepeni
Ma nema panike, samo ne vjerujem u potpunosti tim konzervama iz kojih ne mogu izaci kad ja to pozelim. ;)
Inace, boli me glava, prestrasno, negdje na potiljku, vec danima. Mozda od (ne)spremanja, mozda od tko zna cega. I, naravno, nista jos nisam spakirala.
Alef, sto ti je to 3000km, 5 sati u avionu.. u nasem slucaju kilometara ima 7883, a avionom oko 11 sati, uz presjedanja. Inace, situacija je slicna. Najpametnije rjesenje je bilo da ja selim pa, eto, selim.
Kaae, još uvijek vrijedi ponuda za pomoć oko pakiranja ;)
Ak niš drugo da te natjeravam po stanu da se pakiraš.
Vidiš da već i na Forum prelazi nervoza :P
Drmni si jedan Ketonal i udri brigu na veselje,
sretan ti put želim :heart:
Ja sam tek sad shvatila što znači naslov ove teme... :oops:
ajme meni... :saint:
Za sve one koji su pratili i ispratili kaee, donosim informaciju da je sretno osvojila Amsterdam i da je sad već šest sati na prekooceanskom letu.
uh.oh.
evo joj :*
i od mene :*Citiraj:
sarasvati prvotno napisa
:heart: :love: ~~~~~~~~~~~~~ za kaee
Dodje covjeku da se zapita kamo ide ovaj svijet kad mu vlastita sestra ne zna napisati nick. :mrgreen:
:lol:
eeej, sestra :bye:
to ti je od milja (?!) :lol:
boook ivy, :bye:
Hocu na sok.
A nemam gdje.
Prestrasno.
u vrt!! :PCitiraj:
Kaae prvotno napisa
U Mc Donalds :P
Kaae? :)
I...litala? Problemi sa hr domenima i dalje traju? :(
Svimbi, pretekla si me, i ja sam krenula iskopati topic al mi se veza stalno prekidala :x
Uglavnom, Kaae, čekamo te :bye:
Sigurna sam da će Kaae otvoriti blog ili nešto slično gdje ćemo svi moći pratiti njenu priču. Znate da smo davno ukinuli sezonce, chat trudnica i sl., pa kud bismo stigli kad bi svatko otvorio "svoju "stranicu i pisao ma kako zanimljivo?
Citiraj:
čokolada prvotno napisa
ja samo mogu potpisati čoksu. :)
Kaae, vrlo rado bih čitala tvoje doživaljaje na nekom blogu. Zašto ne? Vrlo interesantno pišeš. :)
Ali, na žalost, ovaj forum nije osmišljen u takve svrhe.
S druge strane, ovaj kutak će uvijek biti otvoren ne temu "prekorjenja" ali na način da se ta rasprava povede u "filozofskom" smislu: da li otići van? zašto? što je prijelomni trenutak? kad? što drugi misle o tome? itd. itd itd....
na način kako se ova tema vodila..opet smo otišli u chateraj.
Iskreno, bila sam sretna kad je "pala" kako je ne bih trebala zaključavati. Ali sad, opet se pokrenula, ali ne u smjeru kako je zamišljen ovaj pdf. Stoga, do daljnjeg, do nove teme, ovu zaključavam.