Drugo zasjedanje Kluba Q10, subota, 17.10. u 11h, pokraj SS ili u 12 h u SS
mare41
Shanti
mimek
višnja
tikica_69
gričanka
vikki
...
Printable View
Drugo zasjedanje Kluba Q10, subota, 17.10. u 11h, pokraj SS ili u 12 h u SS
mare41
Shanti
mimek
višnja
tikica_69
gričanka
vikki
...
Drage curke, ovaj put vam se neću moći priključiti, subota mi je natrpana obavezama i sad je definitivno da se neću moć izvuć ujutro iz kuće.
Ali ako nekome paše sljedeći tjedan u gradu negdje, u terminu nakon posla - vrlo bi rado!
Pretorija, baš mi je žao :heart:! Nemam iskustva s tim, eventualno da pitaš na topicu Potpmognuta oplodnja doniranim stanicama.
Vezano za kavicu, ja nisam ziher hoću li doći, javit ću se još...
Pretoria, žao mi je :love: Nemoj odustati! Spominješ menopauzu, o kojim godinicama je riječ?
Cure, na kraju, što od ovog dvoje :? 11 ili 12?Citiraj:
mare41 prvotno napisa
Fjora, lillium, Iva_luca, Taca, ostale koke,...se vidimo u subotu?
Tiki_a, ima li vjerojatnosti da dolutaš na kofi?
Koke :love:
ja sam za 11! (12 mi je prekasno jer oko 12:30 moram juriti dalje)
cure :*
Ja vjerojatno dolazim samo utvrdite tocno mjesto i vrijeme.
Drugo zasjedanje Kluba Q10, subota, 17.10. u 11h, pokraj SS (Akademija)
mare41
Shanti
mimek
višnja
tikica_69
gričanka
vikki
taca70
lilium
...
Je, naravno da se vidimo! Samo ak ne bude jako ružno vrijeme za moje malo dijete. :*
stižem i ja da vas upoznam jer uskoro upadam u klub (hvala lilium na prijevozu jer sam pogolema) i s dobrim željama i s dobrom voljom da vas vučem za nos :D
prognoza za ljepoticu: sunčano (možda koji oblačić) i max do 10 stupnjeva, a ujutro tamo nema drugih kafedžija osim nas da bi ljepotici i ljepotanu i trudnici zadimili, ako ih bude-pa više nas je i potjerat ćemo ih :)Citiraj:
iva_luca prvotno napisa
ja najvjerojatnije dolazim, možda povedem i malog samo da se predstavi, a onda ga muž vodi na Boćarski,
recite samo da li je 11 ili 12 i gdje SS ili kafić do,
drago mi je što ću vas ponovo vidjeti i što će se sretna35 pokazati jer ju dugo nisam vidjela, a još malo 2 u 1 - prošli put nam je samo falila bar jedna trudnica,
vrijeme prognoza kaže 10 stupnjeva
[quote="mare41"]Drugo zasjedanje Kluba Q10, subota, 17.10. u 11h, pokraj SS (Akademija iliti di i prošli put)
mare41
Shanti
mimek
višnja
tikica_69
gričanka
vikki
taca70
lilium
iva_luca
sretna35
fjora
Pretorija napisalaCitiraj:
gričanka prvotno napisa
Hvala vam svima na podrsci :heart: :love:
Rana menopausa zbog kemo terapije.
Sada su mi 42god a karcinom se dogodio kad mi je bilo 29god i moj gin mi je rekao tada da budem sretna sta sam ok i da zaboravim na majcinstvo jer to nije moguce posle karcinoma jer sam imala jake terapije koje su ostetile jajnike a jajnici se ne regenerisu kao ostali organi.mada nije bilo vezano sa zenskim organima i hormonima.
ali prije par god sam se odlucila probat sa doniranim js i ovo sada ce mi
je bio drugi pokusaj.
Moj muz se jako boji za moje zdravlje tako da bas nije odusevljen ali pristaje zbog mene.
Nadamo se probat jos koji put ako bude bilo moguce novcano.
pretorija :love:
Ooo, pa ti si onda naša! Dobrodošla i vidjet ćeš... bit će sve OK!Citiraj:
pretorija prvotno napisa
Tvoja hrabrost mora biti nagrađena! :love:
Svim kokama :love:
Drage moje, dogodilo se nešto fantastično (ali mi prvo obećajte da ćete prvo pročitati sve do kraja, inače ću vrlo vjerojatno biti jako tužna kad vidim vaše odgovore):
trudna sam.
Ona prekratka lutealna faza od 6 dana očito nije bila to, ona menga nakon prekratkog ciklusa također nije bila to, onaj nizak progesteron je ipak bio to... ali meni se danima jako spavalo a BT su bile visoke od početka ciklusa tako da sam na 12. dc :mrgreen: napravila test, čisto da eliminiram apsolutno nemoguću mogućnost trudnoće i potvrdim pretpostavku da su to neki novi simptomi predmenopauze... i test je bio pozitivan. :) Cirkus koji sam oko svega toga napravila ću napisati na blogu. Mislim da je ponešto od toga bilo vrlo vjerojatno... pa, najblaže rečeno, jedinstveno. :mrgreen:
Zašto sam zamolila da pročitate do kraja... beta jedva da raste, tj. raste tako malo da nam perspektiva nije blistava (75 - 101 - 125). I nastojim ostati realna, i barem donekle smirena, jer mi jedino to može trenutno koristiti. Ne smijem ni očajavati ni slaviti, zato sam do sada ovo proživljavala uglavnom sama s mm :heart: , ne znaju ni naši najbliži jer nemam snage razuvjeravati neutemeljeni optimizam a nemam ni snage tješiti one koji bi već sada bili nesretni. Moram biti što mirnija i čekati...
Pa vas samo molim... da zasad ne feštamo, da ne tugujemo i ne brinemo, da pričekamo, a onda ćemo, što će već biti... Nemam snage za to... Ne smijem željeti, ne smijem ništa... osim čekati. :heart:
Poštujem želje, šaljem :* :* i :heart: i :love:
možemo vibrirati? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:love: dođeš sutra?
fjora, evo da odgovorim u njeno ime (ne znam da li gleda tu)-doći će sutra :heart:
Shanti, moliti cu se za tebe i tvoju mrvu....zasuzile su mi oci :love2:
Boze, daj da sve bude ok :naklon:
Shanti, usuđujem se i ja čestitati s velikom nadom da sve bude OK. :D :D :D
Još koji mjesec i ja sam u vašem klubu 39, nadam se da me primate...
:love2: :heart: :*
Shanti :love: sretno!!!! :heart:
andream dobrodosla!
svima veeelika :*
Shanti :heart:
Neka betica samo raste, pa makar i polako :love:
Andream, dobro došla u najbolje godine! :D
Za Shantino čekanje :heart: !
Andream, jedva te čekam u našem klubu, baš smo OK ekipa :)!
Nisam sigurna, ali mislim da ću teško moći doći sutra jer MM ide na operaciju neku lakšu, ali sutra neće moći preuzet dijete, a mislim da mi nema smisla s njom ići na kavu... Mislim da ću najverojatnije pitati fjoru mogu li se pridružit njenom M-u i dečku na Boćarskome... Ali, javim se ja još sutra SMS-om nekome od cura.
Shanti :heart: :heart:
andream, ako si slobodna sutra za kavu, veselit će nas,
ina33, barem ćemo vas na kratko vidjeti, zar sutra neće biti prehladno za boćarski?
Moram samo vidjet hoće li puhati, ma ja sam se mislila direkt na Boćarskome dočekati mušku ekipu od fjore :*. Uživajte, cure, a ako slučajno uskrsnem sutra ipak među vama, bit će mi to super gušt.Citiraj:
mare41 prvotno napisa
Cure, hvala vam na dobrodošlici, vidim ja da ću vam se pridružiti i prije moje 39-e koja samo što nije...Citiraj:
andream, ako si slobodna sutra za kavu, veselit će nas,
Za kavicu sutra još ne znam, ali uskoro sigurno dolazim i ja k vama :*
Shanti draga :heart:
Ne znam što da ti napišem...još sam u suzama.... vibrat ću do neba za tvoju betu i krhku mrvu i plodonosno čekanje :heart:
Andream dobrodošla u klub, a i sutra na kavicu ako možeš, dok si još 2 u 1 :love:
Ina33 nadam se tvom "uskrsnuću" sutra, a TM neka zahvat prođe brzo i bezbolno!
Cure :*
Shanti draga, suze si mi izmamila, grlim te i ljubim i nadam se svemu najboljem :love: :heart:
Svim curama :*
Shantiiiiiiii :love:
vrisnula bih od sreće ali evo šaputaću~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Shantiiiiiiii :love:
vrisnula bih od sreće ali evo šaputaću~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cure nisam kriva, kliknem samo jednom, Roda mi se često zakoči i prikazuje nekakve "error" i onda izađe duplo. ako sad opet izađe 2x, e pa stvarno...
Shanti,nadam se da se vidimo sutra. :heart:
Draga Shanti, i skačem i plačem, zapravo sjedim i mirno, ukočeno gledam tvoje pisanje. Za sada :love: i :heart: i još jedan :love: i :heart: .
Shanti neću reći ni riječ, ali ti sve znaš :heart:
Shanti :love: :heart:
Shanti draga moja :cry: :cry: :cry: :cry: od sreće zbog tebe i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba draga da sve bude ok. :* :* :* :* :* :* :*