Ivana2 prvotno napisa
Meni je nezamislivo da ne iziđem na izbore. Meni je to proslava demokracije, slobode, zajedničkog odlučivanja i td. Izražavanje mišljenja je čin poništenja glasačkog listića, a ne odlazak na izbore je opće ignorantstvo i uvreda svima koji su se borili, patili i ginuli da bismo mi mogli imati tu slobodu.
Ovo pljuvanje po kandidatima uopće ne znam kako bih nazvala. Mogu samo primijetiti da je u hrvatskom duhu običaj ljudima brojiti mane, a ne kvalitete. Za mene je potpuno neupitno da i Bandić i Josipović imaju mnoge kvalitete. One su vrlo različite, a glasovat ću prema tome koje su od tih kvaliteta najprikladnije za predsjednika države.
Nije mi jasno kako si itko može dozvoliti da pljuje po nekome, javno na forumu ili privatno u društvu, nekoga čiji posao, zaduženja, obveze itd. niti ne poznaje. Pa nisu to ljudi koji cijele dane tipkaju po forumima - obojica su dokazani radnici posvećeni svojim obvezama. Obojica se trude da ostvare svoje vizije, da provedu neke svoje ideje i niti jedan od njih nema u programu zli genijalni naum.
Mili Bože, koji mentalitet :roll: