Evo vam moj mali rezime pošto sam u zadnjih par godina svašta prošla ;
DR : Talajić - Katastrofa ( išla sam kod nje utvrdit trudnoću nakon pozitivnog testa , a ona meni da tu nema ništa , da dođem idući tjedan , dođem ja opet , a ona pita dali sam krvarila , da ploda nema , da se vratim za tjedan dana da vidimo jeli plod živ ili mrtav ?! Prva trudnoća , ja u šoku a ona mrtva ladna , isto popodne otišla u Poljaka , trudnoća uredna , 6 i pol tjedana , dobila slikicu i išla napokon u miru kući
DR : Šparac - Predivno mirno staloženo biće , da ti ruku , gleda te u oči , sve ti objasi , na sve upozori , sve pohvale !
DR.Poljak : Pomalo hladan i malo u trećoj brzini , ali u mom slučaju uvijek u pravu , točan i korektan , sve pohvale i kamo sreće da sam ostala kod njega , ne bih 2 godine prolazila što sam prolazila da bi opet na kraju došla njemu koji mi je jedini dao pravu dijagnozu i uputio me na pravi put . Sve pohvale
DR.Robert Vulić - U njega sam upisana , radi mi nalaze , preglede , ne znam što reći , on ti kao sve objasni , nacrta , ima laganu ruku , al u mom slučaju jako površan i nedorečen , dobar ako ti je sve u redu , i ako ipak potražiš još jedno mišljenje
DR. Deni Karelović- Simpatična osoba na prvi pogled , ali sve ostalo , ajme .....