al kolko znam nije za djecu zbog metala il kaj?
da skroz mi je isparilo iz mozga da sam jednom išla u pevex i krajičkom oka vidjela metro
pa ako imaju popuste obrtima to bi mi koristilo posebno ako imaju i školske materijale, brzo će jesen
Printable View
al kolko znam nije za djecu zbog metala il kaj?
da skroz mi je isparilo iz mozga da sam jednom išla u pevex i krajičkom oka vidjela metro
pa ako imaju popuste obrtima to bi mi koristilo posebno ako imaju i školske materijale, brzo će jesen
Pogledaj njihove kataloge, pa vidi cijene i akcije.
Zuta da biljeznice i skol.pribor znaju bas bit povoljni i to ne pricam o šrotu nego normalnim biljeznicama s kvalitetnim papirom.
Što mislite jel bi moglo bit srdela već pon?
Ja sam ih danas kupila.
Kakve su bile? Manje tanke ili veće i deblje?
Glupo pitanje, al jel sutra rade placevi i ribarnice?
Sutra ti rade samo benzinske, Tisak ujutro te poneka pekara koja je registrirana i kao ugostiteljski objekt.
Ak ja sad uzmem srdele jel bolje da ih odmah kod kuće zamrznem ako ih želim spravljat tek sutra?
Ako si ih odmah danas očistila, mogu stajati u frizideru do sutra.
Opet figa kaže bio je pun mjesec.
Koliko je u Zg kila brancina po ribarnicama? Hvala za info.
Ha nisam gledala mogu bacit oko kad opet odem po ribu...
30€/kg
Coksa ti me zezas???
Ja juce kupovala svjeze ulovljen ovdje na moru na otoku (14eur/kg), malo vecu kolicinu pa smrznem, pa meni se tu isplati....i to full....
Kod ovih na Dolcu su 25-30 €
https://www.facebook.com/share/p/19Ejkkw28b/
Možda ima i jeftinije, ne znam.
U Lidlu i Konzumu na akciji je oko 10€/kg, ali to je iz uzgoja a ne divlji.
Evo sad je u Konzumu za 11.99€/kg
Da pricam divljem brancinu ne o uzgoju.
Odmah ću još nakupovat.
Frendica isto javlja da kupuje za 25-30 eura u ribarnici u Zg. Dobro da sam uzela njegov broj mobitela. :-)
Lili a kak ti znaš da je tvoj koča divlja?
Dobro pitanje.
A što vi radite s brancinom? Riblju juhu ili?
Ja ga okrenem na tavi , stavim ponekad malo i povrća, glave i rep sam ostavila za juhu