Koristila sam AI.
Evo žuta:
U svim METRO-ima u RH se može nabaviti tuna od firme Pelagos Net Farma.
Koristila sam AI.
Evo žuta:
U svim METRO-ima u RH se može nabaviti tuna od firme Pelagos Net Farma.
oh, u metrou, ne znam koji mi je najbliži, nadam se da cijena nije paprena
sad vidim nekaj kažu možeš spojit karticu poduzeća obrta kaj to znači kupim na obrt i imam popust? tak sam u chipoteci uzela gamepadove.
Ne treba joj. Ja sam djeci kupovala povoljno biljeznice i skolski pribor tamo. Nisam imala karticu. Mm je ima.
A na blagajni se ne sjecam jesu li trazili. Ako i jesu vjerojatno sam prvom kupcu do sebe u redu rekla da si stavi na racun svoje firme. Svi sretni.
Da imas popuste, sve ovisi jel netko je ili nije u sustavu PDV-a.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 14.05.2025. at 17:58
AI sve zna
Da, u METRO centrima u Hrvatskoj moguće je kupovati i bez posjedovanja METRO kartice, ali postoje određeni uvjeti i ograničenja.
Kupovina bez METRO kartice
Fizičke osobe mogu obaviti kupovinu u METRO centrima bez posjedovanja METRO kartice. Na blagajni je potrebno zatražiti izdavanje maloprodajnog računa na kojem neće biti navedeni identifikacijski podaci o kupcu. Za ovakvu kupovinu nije potrebna METRO kartica, ali se ne ostvaruju pogodnosti koje su dostupne članovima METRO kluba.
Kupovina s METRO karticom
Posjedovanje METRO kartice omogućava pristup široj ponudi proizvoda, posebne cijene i promocije. Karticu možete zatražiti online ili osobno u METRO centru.
Digitalna kartica putem aplikacije
METRO nudi mobilnu aplikaciju koja omogućava digitalnu verziju kartice, što znači da fizička kartica nije nužna za kupovinu. Aplikacija također omogućuje pristup posebnim ponudama i promocijama.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 14.05.2025. at 18:01
pa jel onda imaju i dostavu kad je sve digitalizirano
ja se ne pouzdam u ai otkad sam pročitala da 70% podataka izmisli iz tankog zraka
Ako si u Jelkovcu (ili sam krivo nešto shvatila), najbliži Metro je onaj u Sesvetama. U stvari, možeš kroz kvart onom poprečnom cestom ravno do Metroa. Ja tamo presiječem kada idem autom, ali možeš i pješke. Blizu je skroz. Ne treba ti kartica za kupovinu.
Što se tiče cijene, tuna ne spada u baš jeftinu ribu. Ali je finaaa!
Pa nigdje kad sve ode u izvoz
Ali u onih nekoliko velikih Konzuma koji imaju ribarnicu sa svježom ribom u rinfuzi imaju odličnu tunu koja na akciji košta oko 15-18€/kg. Nemam pojma od kuda je, ali izgleda odlično i sirova (nema onaj odsjaj u duginim bojama) a i super je kad se ispeče, bolje mi ispadne nego u većini restorana u kojima sam probala.
Nego, i ja sam puno puta čula da nema srdele odnosno da je tako skupa jer sve ode u tunogojilišta tako da ne bi baš rekla da u tome nema istine.
al kolko znam nije za djecu zbog metala il kaj?
da skroz mi je isparilo iz mozga da sam jednom išla u pevex i krajičkom oka vidjela metro
pa ako imaju popuste obrtima to bi mi koristilo posebno ako imaju i školske materijale, brzo će jesen
Pogledaj njihove kataloge, pa vidi cijene i akcije.
Zuta da biljeznice i skol.pribor znaju bas bit povoljni i to ne pricam o šrotu nego normalnim biljeznicama s kvalitetnim papirom.
Sutra ti rade samo benzinske, Tisak ujutro te poneka pekara koja je registrirana i kao ugostiteljski objekt.
Ak ja sad uzmem srdele jel bolje da ih odmah kod kuće zamrznem ako ih želim spravljat tek sutra?
Ako si ih odmah danas očistila, mogu stajati u frizideru do sutra.
Koliko je u Zg kila brancina po ribarnicama? Hvala za info.
Coksa ti me zezas???
Ja juce kupovala svjeze ulovljen ovdje na moru na otoku (14eur/kg), malo vecu kolicinu pa smrznem, pa meni se tu isplati....i to full....
Kod ovih na Dolcu su 25-30 €
https://www.facebook.com/share/p/19Ejkkw28b/
Možda ima i jeftinije, ne znam.
U Lidlu i Konzumu na akciji je oko 10€/kg, ali to je iz uzgoja a ne divlji.
Evo sad je u Konzumu za 11.99€/kg
Posljednje uređivanje od čokolada : 10.07.2025. at 13:45
Da pricam divljem brancinu ne o uzgoju.
Odmah ću još nakupovat.
Frendica isto javlja da kupuje za 25-30 eura u ribarnici u Zg. Dobro da sam uzela njegov broj mobitela.![]()
Lili a kak ti znaš da je tvoj koča divlja?
Dobro pitanje.
A što vi radite s brancinom? Riblju juhu ili?
Ja ga okrenem na tavi , stavim ponekad malo i povrća, glave i rep sam ostavila za juhu