Da :) Ma ja ne mogu opisati koliko mi je pozitivne energije na ovoj temi, pogotovo zadnjih dana, ludilo :-D
Tnx, Anci :)
I da, može i meni fotka Candy
Printable View
Candy, i ja žicam fotke :)
Meni je srijeda bila rest day. Nakon onih pretrčanih 10 km, nemam upalu mišića, ali sam osjećala koljena.
Candy, žicam fotku!
neka, neka :lol:
što se tiće burpeeja, modifikacija:
- ruke na pod
- jedna noga iza, druga noga priklučit (znači ne skok nego korak, korak)
- NE spuštat se u sklek ili na pod.
- noga po noga nazad ili skoknut ako se osjećaš OK
- pljesnut rukama iznad glave. kako ti paše, sa skokićem ili bez
ni takvi burpeeji nisu za šalu. da ne bi netko pomislio -a neću modifikacije
Anci probaj polako pa ćeš u tom procesu vidjeti gdje si i dokud možeš ići.
Sklekovi - možeš krenuti od zida, ali ako ipak hoćeš malo 'probat' osloni ruke na stol, kasnije o krevet, a onda....
ako si dobila zeleno svijetlo, probaj sa modifikacijama jer ćeš postepeno osjetiti gdje si i gdje ti je ok i gdje se trebaš zadržat.
linkovi za:
burpee - modifikacija
burpee, mountin climbers - modifikacije
ovaj drugi link ima i zgodnu ideju kako modificirat skokove, a na stolici - ako treba šparati noge od neke ozljede
ajde ja sam skupila koju kunicu, uzela bih si utege od tri kg i novi mat, na ovom su mi se počeli laktovi gulit.
prijavak!
30DS level 1, day1, odrađeno :)
ne mogu baš ustati, niti se počešljati, koljena mi klecaju...ali krenula sam!
Inesice, hvala puno!
Ninik, bas mi je drago da te vidim ovdje. I ja sam pocela sa 30DS a onda sam postala ovisna :-)
Curke, stvarno ste super motivacija. Čitam vas, ali sam zadnjih mjesec dana pauzirala od vježbanja iz razno raznih razloga. I već me turbo pekla savjest što ne vježbam. Kilaža je na mjestu iako sam se ja počela osjećati nekako "mekano", kao da se i ono malo što je bilo čvršće opustilo. I konačno sam jučer odradila. Vratila sam se opet na početak Ripped in 30, level 1. Odradila sam ga, a sad očekujem upalicu - ipak mjesec dana nije mala pauza. Danas nastavljam.
Kako je to dobar osjećaj nakon vježbanja, umorna a zapravo energije koliko hoćeš. I dok sam radila, znoj kaplje s nosa. :-)
Candy, aj daj i meni slike da i danas padnem u bed. :)
Mogla bi se iznenaditi , pa da od upale ne bude ništa.
Meni se nakon dugih pauza od po tri tjedna ne desavaju vise upale , tijelo izgleda pamti i dugotrajno. :)
Ovo je bilo za svrcu.
Ninik i mojca, nemojte se bedirati, vazno je odlučiti i krenuti sa promjenama na bolje.
za zdravlje prvo , pa vise energije , a onda i manje kila kao bonus dođe .
netko napravi čuda u kratkom roku kao kavofob.
nekome puno vise treba , ali samo je jedno vazno - to da se odluci ići u pravom smjeru.
meni je trebala 1,5 godina sa smrsavim 12 kg. Išlo je pa stajalo. Vježbanje - isto tako , malo jesam , malo nisam.
Ali generalno sam išla u nekom pravom smjeru.
daleko od toga da sam na kilazi iz srednje škole , ali sam najmrsavija sto sam bila valjda u zadnjih 6 godina , imam kondicije vise nego u zadnjih 8 godina . Uglavnom , ide jako polako . Dva koraka naprijed , jedan natrag , ali ide . :)
Pauzirala sam cca dva mjeseca (a i prije toga nisam bila nešto redovita) i počela sa Focusom. Nema upale. Samo zatezanje mišića, i osjetljivost (ne znam bolje opisati. Osjećam da se zatežu ali nije bol kao kod upale).
mene kopka taj fokus :cekam:
a samo da prijavim da je ninik vjezbala i kad je cupi bila beba. tako da pustite te njene price. sad ce i ona za koji mjesec dilati fotke 8-)
nego storma pa i ti pripadas sirius timu :P
ninik bravo, bravo, bravo :klap:
cure, ne dajte Mojci fotke prije vježbačkih prijavaka... hoće ona vježbati, samo ju treba ucijeniti :mrgreen: (provjereno 8-))
u vezi ugljikohidratne ovisnosti mogu samo potpisati anchie :-)
Storma, svaka čast što hendlaš Focus nakon duge pauze. meni je zbilja težak i patim se... nije bio prvi tjedan, ali sad je već peti tjedan. ubi me Shaun s TBCom i moram reći da mi je iz dana u dan sve manje privlačan :P vraćam se dobroj, staroj Jill uskoro.
danas mi je rest day. jucer sam vježbala zwow 1. jako mi je naporan! trebalo mi je 25 minuta!! btw, pistol squats su suludi. to nikad neću moć. ko to može osim zhang???
Vidim ja da moje postove nitko ne čita:P inače bi primjetili faze kada "nestanem" - preplave me obaveze ili se zalomi neko njegovanje bolesne djece ili već nešto i izgubim ritam pa neko vrijeme ne vježbam. Donesem (za mene) lošu odluku i postavim svašta nešto drugo kao prioritet i na kraju sve drugo ispadne dobro a ja padam s nogu. Zahvaljujući nenadanom razbijanju rutine (neplanirani odlazak na more) odlučila sam da je krajnje vrijeme postaviti sebe kao prioritet, a ostalo kako stignem. Naravno da nisam potpuno dosljedna u tome, i zato sam odlučila odabrati neki program - imat ću obavezu koju moram odraditi. Doduše, jesam došla do točke u kojoj prihvaćam (lako je shvatiti nešto, no provesti je nešto drugo) da je moje vježbanje prioritet. Velika većina poslova oko djece i kuće je moja obaveza i ako ja "štekam", sve stoji. Tu je i moja deformacija kralježnice zbog koje bi vježbanje moralo biti prioritet a nije zanemariva ni moja građa i sve što uz nju ide (o tome ću pisati uskoro).
Enivej, Focus, i izazovi, dosta za sada.
Jutros sam odradila jučerašnji izazov X3. Nisam ovisnik o ugljikohidratima tipa tipa keksi i čokolada, ali ne mogu odoliti sendvičima. A kad sam pod stresom ne mogu jesti, jedem kad mi je dobro. 8-) Zato sam se i udebljala tek kad je moje mlađe napunilo 2 godine.
Meni je zeznuto kod tih programa kao 30ds ili insanity što se radi svaki dan isto i onda te ubije u pojam kad nakon 5-6 dana istog znaš da te sutra čeka opet to. Najvažnije je da se svaki dan nešto radi. Cardio, vježbe snage, trčanje... Ako mi se ne da danas burpeeje, odradit ću sklekove umjesto njih. npr.
Kako muža natjerati da se pokrene? Rekla sam mu da od sutra vježba samnom i jede sve što ja jedem. Voli pečeno meso, puno kruha, salame, pivu.. Imao je 90kg (190cm) kad smo se upoznali, a sad ima 105kg. (nismo se tako dogovorili :raspa:)
candy jako si zgodna!
MM je počeo trčati mjesec dana nakon što sam ja počela vježbati. do tog trenutka je 2-3 puta tjedno rekreativno igrao nogomet. trči 6 dana u tjednu, krenuo je sa 3km, došao je do 9. skinuo je 8 kilograma. njega je motiviralo moje vježbanje. kompetitivne je naravi:mrgreen:!
saša,
skoro da ću te potpisati. moj je muž skinuo oko 10 kila. nije bio buco :mrgreen: nego mu se složio trbuščić. onda je prestao jesti sendviče pred tv-om i prvo je vozio sobni bicikl, a vikendom uglavnom planinarimo svi skupa.
sad sam ga natjerala da krene samnom trčati i sad je na 6 km!
ne jede uopće više gluposti, vježba/trči 6 dana u tjednu i stvarno se vidi. izravnao se čovjek.
MM je počeo vježbati do kada je vidio kako vježbanje djeluje na mom primjeru. I moj brat je počeo vježbati nakon mene.
Da, nisam komentirala Candy! Prezgodna je, bas komad!
Evo, ja na povrsnije komentare :mrgreen:
dakle, vidjela sam eveyne slike :naklon: i ancine :naklon:
svaka čast cure, nadam se da ću i ja jednog dana tako
danas je prisilni rest day, jer krvarim ko zaklana svinja, uopće ne znam kako da odradim vježbu bez da pelene navučem :predaja: kako vi rješavate vježbanje u vrijeme menge?
i prijavljujem se u emcionalne izjelice i ovisnike o UH
u zadnje vrijeme se zaustavim dok posežem za žlicom nutelle i govorim naglas samoj sebi, nemoj, nemoj, izdrži još ovaj put, meni to ne treba, ja samo mislim da mi treba
isto tako mi pomaže ako mužu naglas kažem da mi se jede neki junk
onda on vikne ne može! i donese mi lješnjake ili neke sjemenke da zobam
Evo nova tema o emocionalnim jedenju i ovisnosti o hrani http://forum.roda.hr/threads/81554-E...isnost-o-hrani
Jucer: osim 1h hodanja i Storminog Izazova sa 2 ponavljanja, dodajem jos i oko 250 trbusnjaka (raznoraznih) i 100 leg lifts (takodjer raznih).
Danas: zasad samo 1h hodanja, idem sad traziti da li je Storma postavila novi izazov :mrgreen:, bas mi pasu. :mrgreen:
Ovaj mjesec nikako, morala sam preskociti sve osim setnje. Valjda je do ljeta i ovih vrucina, nadam se. Ak' tako nastavi, morat cu kod doktora. :unsure:
Inace ako nista drugo, uspijem odraditi brzi hod. Vjezbam ako grcevi nisu ubitacni.
Hm, nema novog izazova.
Odoh se podruziti sa Shaunom. :mrgreen:
prijavljujem:
odradila današnji zshred1 - 13min 34 sec
i danas je boljelo. baš je bilo uf. ajd sve sklekove sam uspjela napraviti bez modifikacije ali je boljelo.
nakon te patnje, ubacila sam si još jednu tabatu preskakanja užeta. kilava sam sa time pa da vježbam.
sad ću je nakon bilo kakvog treninga ubacit. već sam i danas onih 2x2 minute preskakivanja čist solidno izvela. tih 4 minute dok sam još zagrijana je skroz ok.
tabata: 20sec skakanja, 10 sec odmora, 8 rundi. sunožno, skip, jedna noga, druga noga, sunožno, skip, jedna noga, druga noga.
i za kraj sam probala double underse. uspjelo mi jedan pa dva sunožna skoka pa drugi pa sam se spetljala. mic po mic
i da, kad sam si pripremila prostor za odradit trening, baš sam se nasmijala. pa uslikala. eto, bauštelka
MOJA GARAŽA
aha, sjetila sam se da je neka spominjala da joj se u planku skliže
ok, neki put smo stvarno na skliskoj podlozi ili na nogama imamo nešto što nije primjereno, ALI, veliki ALI
dok ste u planku, ruke, ramena trpe, toga ste svjesne. obavezno stisnut trup / core - to znam da većina radi. ali treba stisnuti i guzcu i kvadricepse. kad i to stisnete, nikud ne kližete. možete baš i noge na ledu držat ;-)
ajme Inesica, kak ti je čista garaža :-o
a što radiš sa čekićima kad vježbaš?
Elly, kak nema, Storma svaki dan stavi novi izazov, čini mi se da je prvi post ujutro bio...
meni je neki dan tako lijepo sjeo izazov da izbjegnem Shauna... mislim da bi večeras mogla opet :mrgreen:
uopće mi nije čista. mislim je. ali nije ko soba. i dalje je auto u njoj dok ga ne maknem van. pometem i to je to.
i ne, nije čista. kad ideš napravit sklek il nešt skužiš kako nije čista.
al ko ga fućka.
ovako kako su sad poredani čekići, to smo trebali imat nešto za preskakat u stranu. na lojtricama dipsevi.
inače sa čekićima ja ne radim ništa
Aha, promaklo mi jer ne pratim FB.
Evo ga, ako ga je jos netko propustio Izazov za cetvrtak 22.8. .
Lakse mi kad ga netko ovdje ujutro zakelji. :alexis: