Stranica 4 od 259 PrviPrvi ... 234561454104 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ajme što ova tema brzo ide, jedva sam uspjela sve iščitati! Nemam puno vremena ovih par dana. I hvala na svim pohvalama, stvarno puno puno znače
    Jučer mi je bio prvi dan posla nakon porodiljnog. Slabo sam spavala, bila sam krepana, došla doma pa čistila zbog radova u stanu, spremanje klinaca na spavanje i malo mi je falilo da samo legnem i zaspem. Ali sam škicnula ovdje i toliko me motiviralo da jednostavno nisam mogla preskočiti još jedan dan pa sam odskakala u 21.30 i odmah se osjećala bolje.
    Danas slična situacija Ali ipak sam odvježbala svoje, završila maloprije.

Sva sreća, ovaj tjedan je prijelazni između prvog i drugog mjeseca Insanitya pa je svaki dan ista vježba - Core Cardio & Balance, taman da se malo uhodam s novim rasporedom.
    I moram prijaviti bicikliranje na posao i natrag - cca 50 minuta sve skupa. To mi je sad dodatna vježba.

A sad tuš

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Tražite Candy fotku. Ja sam opala u nesvijest

Ma kakve glumice i fotomodeli, Candy ih sve šiša

evey, jelda... ne možeš ne vježbati uz ovoliko vježbačke energije

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo, ttazim

Evey, drz se, sad ce biti teze neko vrijeme, al mozes ti to!

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Ako u međuvremenu cijeli forum ne bude mršav i mišićav.

kavofob, skini si onda runkeepera pa ćemo tamo prijateljevati :D

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

uopće nisam vidla pola stranice postova...

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku

kavofob, ne znam što bih rekla. dobila sam zeleno svjetlo, no sad mene nešto koči. ne usudim se još jer ne želim da me opet izbaci iz ovog moda. mislim, neće to trajati vječno, samo imam fobiju od sklekova i burpeeja.
    nemoj se tjerati ni pod razno dok god ne osjetiš da baš želiš pušapat i burpat

a bajk... svakako bolje išta nego ništa

džizus skulirana, 100 burpeeja ja sam jučer odradila storminih 30 i 30 sklekova pa sam crkla

_Candy Candy_ avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ma ne vjerujte, nije baš tako

sutra ću probati ovaj izazov za srijedu, ovi wall sit-ovi mi zvuče zanimljivo

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj aries prvotno napisa Vidi poruku

kavofob, skini si onda runkeepera pa ćemo tamo prijateljevati :D
    deal

baš bih htjela malo trčati za promjenu, sad je idealno vrijeme, ni vruće ni hladno, a nasip mi pod nosom

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

evey,candy,bilježim se za fotke!
    Inače,ja danas odmaram. Iako me peglanje satralo, a onda odlazak u nabavku. Što ono kavofob reče negdje, samo sam prozujala pored polica s grickalicama,keksima,pringlesima i ostalim "radostima". Bez potrebe da stanem i ubacim u kolica. I to smatram veeeeeeeeelikim uspjehom. Isto kao i otrčane kilometre.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj _Candy Candy_ prvotno napisa Vidi poruku
    ma ne vjerujte, nije baš tako

sutra ću probati ovaj izazov za srijedu, ovi wall sit-ovi mi zvuče zanimljivo
    konačno mi otvorilo before fotku

i prije si bila zgodna, ali ovog ljeta si van konkurencije na plaži

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj aries prvotno napisa Vidi poruku
    evey,candy,bilježim se za fotke!
    Inače,ja danas odmaram. Iako me peglanje satralo, a onda odlazak u nabavku. Što ono kavofob reče negdje, samo sam prozujala pored polica s grickalicama,keksima,pringlesima i ostalim "radostima". Bez potrebe da stanem i ubacim u kolica. I to smatram veeeeeeeeelikim uspjehom. Isto kao i otrčane kilometre.

sad će se čarolija početi događati (samo prozuji svaki put pored "radosti")

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku

evey, jelda... ne možeš ne vježbati uz ovoliko vježbačke energije
    Da Ma ja ne mogu opisati koliko mi je pozitivne energije na ovoj temi, pogotovo zadnjih dana, ludilo

Evey, drz se, sad ce biti teze neko vrijeme, al mozes ti to!
    Tnx, Anci

I da, može i meni fotka Candy

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Candy, i ja žicam fotke

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je srijeda bila rest day. Nakon onih pretrčanih 10 km, nemam upalu mišića, ali sam osjećala koljena.
    Candy, žicam fotku!

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

skulirana, dobar provod sa sister

kavofob, ne znam što bih rekla. dobila sam zeleno svjetlo, no sad mene nešto koči. ne usudim se još jer ne želim da me opet izbaci iz ovog moda. mislim, neće to trajati vječno, samo imam fobiju od sklekova i burpeeja.

bicikl- nisam ni ja nešto oduševljena, ali dobro dođe kad je mrak i kad ti ukućani zauzmu jedini ekran. stavila sam debeli rodin pamučni uložak poučena raznim primjerima s ove teme.
    neka, neka

što se tiće burpeeja, modifikacija:
    - ruke na pod
    - jedna noga iza, druga noga priklučit (znači ne skok nego korak, korak)
    - NE spuštat se u sklek ili na pod.
    - noga po noga nazad ili skoknut ako se osjećaš OK
    - pljesnut rukama iznad glave. kako ti paše, sa skokićem ili bez

ni takvi burpeeji nisu za šalu. da ne bi netko pomislio -a neću modifikacije
    Anci probaj polako pa ćeš u tom procesu vidjeti gdje si i dokud možeš ići.

Sklekovi - možeš krenuti od zida, ali ako ipak hoćeš malo 'probat' osloni ruke na stol, kasnije o krevet, a onda....

ako si dobila zeleno svijetlo, probaj sa modifikacijama jer ćeš postepeno osjetiti gdje si i gdje ti je ok i gdje se trebaš zadržat.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

linkovi za:
    burpee - modifikacija

burpee, mountin climbers - modifikacije
    ovaj drugi link ima i zgodnu ideju kako modificirat skokove, a na stolici - ako treba šparati noge od neke ozljede

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ajde ja sam skupila koju kunicu, uzela bih si utege od tri kg i novi mat, na ovom su mi se počeli laktovi gulit.

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

prijavak!
    30DS level 1, day1, odrađeno

ne mogu baš ustati, niti se počešljati, koljena mi klecaju...ali krenula sam!

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ninik prvotno napisa Vidi poruku
    prijavak!

uzmi aspirin 500 mg ( mozes i 2 komada) sto prije.
    i vjeruj ,nakon 10 dana redovitog vježbanja, biti ćeš upotrebljava nakon njega puno brže. ))
    Svi smo bili na istom mjestu kao i ti kad smo krenule.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Inesice, hvala puno!

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ninik, bas mi je drago da te vidim ovdje. I ja sam pocela sa 30DS a onda sam postala ovisna

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Curke, stvarno ste super motivacija. Čitam vas, ali sam zadnjih mjesec dana pauzirala od vježbanja iz razno raznih razloga. I već me turbo pekla savjest što ne vježbam. Kilaža je na mjestu iako sam se ja počela osjećati nekako "mekano", kao da se i ono malo što je bilo čvršće opustilo. I konačno sam jučer odradila. Vratila sam se opet na početak Ripped in 30, level 1. Odradila sam ga, a sad očekujem upalicu - ipak mjesec dana nije mala pauza. Danas nastavljam.
    Kako je to dobar osjećaj nakon vježbanja, umorna a zapravo energije koliko hoćeš. I dok sam radila, znoj kaplje s nosa.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Candy, aj daj i meni slike da i danas padnem u bed.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mogla bi se iznenaditi , pa da od upale ne bude ništa.
    Meni se nakon dugih pauza od po tri tjedna ne desavaju vise upale , tijelo izgleda pamti i dugotrajno.
    Ovo je bilo za svrcu.
    Posljednje uređivanje od sirius : 22.08.2013. at 08:54

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Mogla bi se iznenaditi , pa da od upale ne bude ništa.
    Meni se nakon dugih pauza od po tri tjedna ne desavaju vise upale , tijelo izgleda pamti i dugotrajno.
    Ovo je bilo za svrcu.
    Još bolje ako je ne bude upale, bit će mi lakše danas odraditi. Ma i ako bude, ne vjerujem da će biti tako da ne mogu hodati i sl. kao što je davno znalo biti na početku početaka.

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Candy, aj daj i meni slike da i danas padnem u bed.
    ako sam dobro skužila, mislim da blizu živimo...pa slobodno dođi do mene pa me vidi u živo...i da vidiš kak će ti porasti samopouzdanje ...
    poslala bi ti slike...ali ne stanem u kadar

roza, hvala na dobrodošlici

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ninik i mojca, nemojte se bedirati, vazno je odlučiti i krenuti sa promjenama na bolje.
    za zdravlje prvo , pa vise energije , a onda i manje kila kao bonus dođe .
    netko napravi čuda u kratkom roku kao kavofob.
    nekome puno vise treba , ali samo je jedno vazno - to da se odluci ići u pravom smjeru.
    meni je trebala 1,5 godina sa smrsavim 12 kg. Išlo je pa stajalo. Vježbanje - isto tako , malo jesam , malo nisam.
    Ali generalno sam išla u nekom pravom smjeru.
    daleko od toga da sam na kilazi iz srednje škole , ali sam najmrsavija sto sam bila valjda u zadnjih 6 godina , imam kondicije vise nego u zadnjih 8 godina . Uglavnom , ide jako polako . Dva koraka naprijed , jedan natrag , ali ide .

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj ninik prvotno napisa Vidi poruku
    prijavak!

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej bravo!!!

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Pauzirala sam cca dva mjeseca (a i prije toga nisam bila nešto redovita) i počela sa Focusom. Nema upale. Samo zatezanje mišića, i osjetljivost (ne znam bolje opisati. Osjećam da se zatežu ali nije bol kao kod upale).

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    Pauzirala sam cca dva mjeseca (a i prije toga nisam bila nešto redovita) i počela sa Focusom. Nema upale. Samo zatezanje mišića, i osjetljivost (ne znam bolje opisati. Osjećam da se zatežu ali nije bol kao kod upale).
    Super, super. A i sada mi je lakše kad si ti pauzirala malo dulje od dan-dva.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mene kopka taj fokus

a samo da prijavim da je ninik vjezbala i kad je cupi bila beba. tako da pustite te njene price. sad ce i ona za koji mjesec dilati fotke

nego storma pa i ti pripadas sirius timu
    Posljednje uređivanje od spajalica : 22.08.2013. at 09:42

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ninik bravo, bravo, bravo

cure, ne dajte Mojci fotke prije vježbačkih prijavaka... hoće ona vježbati, samo ju treba ucijeniti (provjereno )

u vezi ugljikohidratne ovisnosti mogu samo potpisati anchie

Storma, svaka čast što hendlaš Focus nakon duge pauze. meni je zbilja težak i patim se... nije bio prvi tjedan, ali sad je već peti tjedan. ubi me Shaun s TBCom i moram reći da mi je iz dana u dan sve manje privlačan vraćam se dobroj, staroj Jill uskoro.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

danas mi je rest day. jucer sam vježbala zwow 1. jako mi je naporan! trebalo mi je 25 minuta!! btw, pistol squats su suludi. to nikad neću moć. ko to može osim zhang???

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

cure, ne dajte Mojci fotke prije vježbačkih prijavaka... hoće ona vježbati, samo ju treba ucijeniti (provjereno )
    .

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Vidim ja da moje postove nitko ne čita inače bi primjetili faze kada "nestanem" - preplave me obaveze ili se zalomi neko njegovanje bolesne djece ili već nešto i izgubim ritam pa neko vrijeme ne vježbam. Donesem (za mene) lošu odluku i postavim svašta nešto drugo kao prioritet i na kraju sve drugo ispadne dobro a ja padam s nogu. Zahvaljujući nenadanom razbijanju rutine (neplanirani odlazak na more) odlučila sam da je krajnje vrijeme postaviti sebe kao prioritet, a ostalo kako stignem. Naravno da nisam potpuno dosljedna u tome, i zato sam odlučila odabrati neki program - imat ću obavezu koju moram odraditi. Doduše, jesam došla do točke u kojoj prihvaćam (lako je shvatiti nešto, no provesti je nešto drugo) da je moje vježbanje prioritet. Velika većina poslova oko djece i kuće je moja obaveza i ako ja "štekam", sve stoji. Tu je i moja deformacija kralježnice zbog koje bi vježbanje moralo biti prioritet a nije zanemariva ni moja građa i sve što uz nju ide (o tome ću pisati uskoro).

Enivej, Focus, i izazovi, dosta za sada.

_Candy Candy_ avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Jutros sam odradila jučerašnji izazov X3. Nisam ovisnik o ugljikohidratima tipa tipa keksi i čokolada, ali ne mogu odoliti sendvičima. A kad sam pod stresom ne mogu jesti, jedem kad mi je dobro. Zato sam se i udebljala tek kad je moje mlađe napunilo 2 godine.

Meni je zeznuto kod tih programa kao 30ds ili insanity što se radi svaki dan isto i onda te ubije u pojam kad nakon 5-6 dana istog znaš da te sutra čeka opet to. Najvažnije je da se svaki dan nešto radi. Cardio, vježbe snage, trčanje... Ako mi se ne da danas burpeeje, odradit ću sklekove umjesto njih. npr.

Kako muža natjerati da se pokrene? Rekla sam mu da od sutra vježba samnom i jede sve što ja jedem. Voli pečeno meso, puno kruha, salame, pivu.. Imao je 90kg (190cm) kad smo se upoznali, a sad ima 105kg. (nismo se tako dogovorili )

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

candy jako si zgodna!
    MM je počeo trčati mjesec dana nakon što sam ja počela vježbati. do tog trenutka je 2-3 puta tjedno rekreativno igrao nogomet. trči 6 dana u tjednu, krenuo je sa 3km, došao je do 9. skinuo je 8 kilograma. njega je motiviralo moje vježbanje. kompetitivne je naravi!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    candy jako si zgodna!
    MM je počeo trčati mjesec dana nakon što sam ja počela vježbati. do tog trenutka je 2-3 puta tjedno rekreativno igrao nogomet. trči 6 dana u tjednu, krenuo je sa 3km, došao je do 9. skinuo je 8 kilograma. njega je motiviralo moje vježbanje. kompetitivne je naravi!
    saša,
    skoro da ću te potpisati. moj je muž skinuo oko 10 kila. nije bio buco nego mu se složio trbuščić. onda je prestao jesti sendviče pred tv-om i prvo je vozio sobni bicikl, a vikendom uglavnom planinarimo svi skupa.
    sad sam ga natjerala da krene samnom trčati i sad je na 6 km!
    ne jede uopće više gluposti, vježba/trči 6 dana u tjednu i stvarno se vidi. izravnao se čovjek.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

MM je počeo vježbati do kada je vidio kako vježbanje djeluje na mom primjeru. I moj brat je počeo vježbati nakon mene.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Da, nisam komentirala Candy! Prezgodna je, bas komad!
    Evo, ja na povrsnije komentare

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

dakle, vidjela sam eveyne slike i ancine
    svaka čast cure, nadam se da ću i ja jednog dana tako

danas je prisilni rest day, jer krvarim ko zaklana svinja, uopće ne znam kako da odradim vježbu bez da pelene navučem kako vi rješavate vježbanje u vrijeme menge?

i prijavljujem se u emcionalne izjelice i ovisnike o UH
    u zadnje vrijeme se zaustavim dok posežem za žlicom nutelle i govorim naglas samoj sebi, nemoj, nemoj, izdrži još ovaj put, meni to ne treba, ja samo mislim da mi treba

isto tako mi pomaže ako mužu naglas kažem da mi se jede neki junk
    onda on vikne ne može! i donese mi lješnjake ili neke sjemenke da zobam

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    danas je prisilni rest day, jer krvarim ko zaklana svinja, uopće ne znam kako da odradim vježbu bez da pelene navučem kako vi rješavate vježbanje u vrijeme menge?
    Ja ne vjezbam ako me bas jako boli. Krvarenje mi ne smeta, obozavam svoj moon cup

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Evo nova tema o emocionalnim jedenju i ovisnosti o hrani http://forum.roda.hr/threads/81554-E...isnost-o-hrani
    Posljednje uređivanje od sirius : 22.08.2013. at 14:14

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jucer: osim 1h hodanja i Storminog Izazova sa 2 ponavljanja, dodajem jos i oko 250 trbusnjaka (raznoraznih) i 100 leg lifts (takodjer raznih).

Danas: zasad samo 1h hodanja, idem sad traziti da li je Storma postavila novi izazov , bas mi pasu.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Ovaj mjesec nikako, morala sam preskociti sve osim setnje. Valjda je do ljeta i ovih vrucina, nadam se. Ak' tako nastavi, morat cu kod doktora.

Inace ako nista drugo, uspijem odraditi brzi hod. Vjezbam ako grcevi nisu ubitacni.

Hm, nema novog izazova.
    Odoh se podruziti sa Shaunom.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Krvarenje mi ne smeta, obozavam svoj moon cup
    i ja
    ignoriram mengu sa moon cupom. ukoliko je drugi/treći dan imam još neki tanki uložak (platneni) i ni brige ni pameti tih x vremena

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

prijavljujem:

odradila današnji zshred1 - 13min 34 sec

i danas je boljelo. baš je bilo uf. ajd sve sklekove sam uspjela napraviti bez modifikacije ali je boljelo.
    nakon te patnje, ubacila sam si još jednu tabatu preskakanja užeta. kilava sam sa time pa da vježbam.
    sad ću je nakon bilo kakvog treninga ubacit. već sam i danas onih 2x2 minute preskakivanja čist solidno izvela. tih 4 minute dok sam još zagrijana je skroz ok.
    tabata: 20sec skakanja, 10 sec odmora, 8 rundi. sunožno, skip, jedna noga, druga noga, sunožno, skip, jedna noga, druga noga.
    i za kraj sam probala double underse. uspjelo mi jedan pa dva sunožna skoka pa drugi pa sam se spetljala. mic po mic

i da, kad sam si pripremila prostor za odradit trening, baš sam se nasmijala. pa uslikala. eto, bauštelka

MOJA GARAŽA

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

aha, sjetila sam se da je neka spominjala da joj se u planku skliže

ok, neki put smo stvarno na skliskoj podlozi ili na nogama imamo nešto što nije primjereno, ALI, veliki ALI

dok ste u planku, ruke, ramena trpe, toga ste svjesne. obavezno stisnut trup / core - to znam da većina radi. ali treba stisnuti i guzcu i kvadricepse. kad i to stisnete, nikud ne kližete. možete baš i noge na ledu držat

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ajme Inesica, kak ti je čista garaža

a što radiš sa čekićima kad vježbaš?

Elly, kak nema, Storma svaki dan stavi novi izazov, čini mi se da je prvi post ujutro bio...

meni je neki dan tako lijepo sjeo izazov da izbjegnem Shauna... mislim da bi večeras mogla opet

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

uopće mi nije čista. mislim je. ali nije ko soba. i dalje je auto u njoj dok ga ne maknem van. pometem i to je to.
    i ne, nije čista. kad ideš napravit sklek il nešt skužiš kako nije čista.
    al ko ga fućka.

ovako kako su sad poredani čekići, to smo trebali imat nešto za preskakat u stranu. na lojtricama dipsevi.
    inače sa čekićima ja ne radim ništa

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Elly, kak nema, Storma svaki dan stavi novi izazov, čini mi se da je prvi post ujutro bio...
    Aha, promaklo mi jer ne pratim FB.

Evo ga, ako ga je jos netko propustio Izazov za cetvrtak 22.8. .

Lakse mi kad ga netko ovdje ujutro zakelji.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •