Evo sad sam tek naišla na ovu temu koja je sudionicima očito već dobro poznata dulje vrijeme, pročitala zadnji post od Virgo30, prokomentirala jer mi je bio duhovit, pa tek onda krenula čitati otpočetka da vidim o čemu se radi, i onda naletila na "rafalnu paljbu" nakon prvog posta od Hane-Sare. Odmah požalila kao što i inače požalim kad se ljudi ružno razgovaraju. Jer, kao "neovisnom promatraču" ta mi je paljba izgledala ničim zaslužena. Hana-Sara je samo iznijela svoje mišljenje i iskustvo, na što je uostalom i bila pozvana, kao i ostali sudionici rasprave. No ono se eto razlikovalo od očekivanog, pa je većina odgovora koja je uslijedila nažalost bila... ružna.
Ako vas mogu podsjetiti što je Luna Rocco napisala kad je otvorila temu:
Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
Namjerno ne stavljam ovaj topic na AP, jer znam da bi tamo svi odgovori bili isti. ;)
...
osobno ne vidim razliku između udaranja djetetom u zid i laganog udarca po guzi.
...
No, ipak su u većini oni koji, iako se zgražavaju nad nasiljem, odobravaju(lagane) udarce po guzi ili prstićima, štoviše, smatraju ih poželjnom odgojnom metodom.
Što mislite o tome? Spadate li u tu skupinu? Ako spadate, kako biste argumentirali takvu vrstu odgoja?
Pa ipak, niti autorica teme nije bila spremna na različito mišljenje koje je zatražila, a niti ostali sudionici.
Šteta.
A da se ipak prebaci na AP?