Vjera poznato mi je to...doduše moja ginićka nikada nije rekla takvo nešto ali jesu drugi, da se napijem vina za ručak pa u krevet i da se maknem s interneta jer će me izluditi, a ja sam im rekla da me više oni izluđuju nego internet.
Printable View
Vjera poznato mi je to...doduše moja ginićka nikada nije rekla takvo nešto ali jesu drugi, da se napijem vina za ručak pa u krevet i da se maknem s interneta jer će me izluditi, a ja sam im rekla da me više oni izluđuju nego internet.
evo upravo je mm zvao doktoricu, izgleda da je ponovljeni bris ok, nema vise klamidije, stafilokok u malim kolicinama, al jos UVIJEK ima povecane leukocite u spermi.pa to je da se ubijes.
zadnji put mi je dr. sparac super objasnio zasto mm ima smanjenu pokretljivost. rekao je: to je kao da pokusate preplivati s kraja na kraj plaze u kupacim ili u krznenom kaputu. naime, leukociti se ljepe na njegove spermice i onemogucavaju im kretanje.
nadala sam se kad ubijemo bakterije da ce se to rijesiti. al nije :no:
ne znam ni sama sto vise da radimo.....
sad i ja moram ponoviti briseve (zadnje sam radila prije hsg-a u ozujku) i sve se bojim da je sumamed + 2 tjedna 2x gram klavocina izneredio moju floru. pila sam lactogyn, al ipak... sve nam se neke sitne gluposti ljepe jedna na drugu... :cry:
dodje mi da odustanem od inseminacije u srpnju, odem na par koncerata + festival u zagrebu, izbacim sve negativne emocije i krenem ponovo....
:?
citajuci vase komentare stekla sam dojam da je klinika Cito isto dobra kao i maribor, pa me zanima kako se cijena smjestaja i koliko se okvirno treba biti tamo za vrijeme punkcije i transvera. Ako ima neko te informacije bila bi mu jako zahvalna. Za split mi ipak ne treba viza...to je lakse.
Ja bih imala prvi uzv egdje 5-6 dan od prvog menopura, pa onda otprilike svako 2-3 dan do punkcije. Tako da možeš izračunati jednostavno koliko ćeš morat ovdje boravit ako si do sada već bila u postupcima znaš koliko primiš menopura.
Transfer je najčešće 3.dan od punkcije i to je to.
Pozdrav, imam jedno pitanje može li mi netko odgovoriti koliko u poliklinici Cito košta IVF, prirodni i stimulirani + lijekovi,a koliko inseminacija. Može i pp.
Planiram prirodnjak ili lagano stimulirani na Citu,dok čekam na duugi red za Maribor (iduće god.). Molila bih da i meni napišete cijene. I znate li za koji postupak IVF/ICSI na Citu koji je završio trudnoćom? :? Hvala... :)
Ja sam bila ove godine u Citu prvi put.Ne znam za cijene prirodnjaka i lagano stimuliranog jer sam ja bila na stimulirani dugi protokol i uspjelo iz prve IVF/ICSI- dvojkice
Katy7- za cijene ti nisam sigurna, ali javit će ti se netko ko zna.
A za uspjeh Cita, znam jednu curu koja je nedavno rodila, čak tri naše forumašice nose blizance, a evo i ja sam uspjela iz FET-a dva mjeseca nakon neuspjelog stimuliranog postupka.
Tako da uspjeha ima, samo treba strpljenja i sreće!
Ja ti od srca želim da Maribor ne bude potreban!
Evo javlja se jedna sa IVF/ICSI,čekamo blizance.
U Zadru je šogorica moje sestre rodila Cito dečkića iz istog postupka,ma ima nas koliko hoćeš :D
Jupi, jakšićka, već sam se pitala di si, kako si. Guštaj na mome dragome otoku, šaljem dva srčeka tvojim blizancima :heart: :heart: !
Super, super! Učinilo mi se da nigdi trudnica sa Cita. Ma baš mi je drago! i da nas ima šta više sretnica kao npjaksic :heart: i nadda :heart: i Myra2 :heart: . Ma nazvat ću ih da vidim kako stoje sa godišnjim i eto i mene, pa da više ne vidim Maribor. :D Još nitko ne javlja cijene,ma može i stimuliranog,ne vjerujem da je neka razlika. Da mogu sve zbrojit i oduzet prije nego im se javim. :naklon: [/u]
katy7, imas pp.
Katy, dr. Poljak i dr. Romac su ti na GO u 8. mjesecu. (od 05.-19. 08) tako da mislim da samo u to vrime neće radit postupke.
A mene ste zaboravile u nabrajanju Cito trudnica.....dobro, dobro.... :)
npjaksic, drago mi je da si se javila, već sam se pitala gdje si ti. Kako si, raste li tbušćić?
Javi se, može i na pp. Mi smo jednako trudne.
ubacio mi se neki smajlić viška :?
U svakom slučaju GO (05.08-19.08)
opet!!!!! Ne znam šta se događa? Umjesto broja 8 pojavi se smajlić ali valjda ste me razumile.
kad pišeš 8 i ) zajedno dobije se taj smajlić jer to je njegov znak 8)Citiraj:
Garfy prvotno napisa
Ja se samo nadam da ću biti Cito trudnica,jer za tri-četiri dana krećem s Femarom!
ia30, sretnooo :-)!
Cvita-Hvala!
ia30- sretno! sretno! neka raste beta! :heart:
idem i ja nakon godišnjeg..
Garfy shvatila ja kad je g.o. (neka smajlića). 8)
Drago meni kad vidim koliko vas sretnica ima sa Cita.
I da im prosjek i dalje raste. :D
sretno dragaCitiraj:
ia30 prvotno napisa
,da smo malo bliže mogle bi nekada i kavu popiti :lol: :lol: :lol:
Ia30 sretno i da te utjesim ja sam s femarom ostala iz prve trudna!Citiraj:
ia30 prvotno napisa
ia 30 i ja sam postala trudnica sa femarom,držim fige da bude iz prve!
Ina 33 puno hvala na srčekima,nisam se puno javljala jer sam imala par mjeseci mučnine od kojih me nije bilo volja niti dizati glavu s kauča,ali sad sam 17 tjedana trudna i puno sam bolje volje.
Draga Garfy nekako mi je još uvijek draži ovaj podforum od drugih pa možemo nas dvije ponekad i ovdje proćakulati,nadam se da se cure neće ljutiti pogotovo kad im kažemo da smo isti dan imale transfer i obe čekamo blizančeke :love:
Ja sam ti prije 6 god.imala konizaciju što je rezultiralo skraćenim grlićem pa se moram više čuvati i mirovati,ušće je zatvoreno ali je dr.P. ipak predložio mirovanje i naputak da ne bi bilo dobro plivati jer se ipak naprežeš kroz vodu i tako ti se ja opet izležavam i nadam da ćemo izdržati što dulje doma bez povlačenja po bolnici,dobre sam volje i ful optimistična i naravno imam u njega potpuno povjerenje,pa je sve skupa puno lakše.Sve vas puno pozdravljam i nadam se da će u ovoj godini biti
još puno Cito bebaća! :heart:
npjaksic, žao mi je što moraš ležati. Meni je za sada rekao da mogu šetati i da mogu na more ali sam ja odlučila ne kupati se ove godine jer nemam povjerenje u čistoću mora. Neće nam se ništa dogodit jedno lito. Kupam se 32 godine, mogu jednu godinu bez mora.
Ja sam isto sada malo opuštenija ali ipak me trta još uvijek i na svakom pregledu očekujem ono: Od sada mirovanje. Nema veze, na to sam spremna od početka i nema problema, samo se nadam da neću morati rano u bolnicu, tamo je :evil:
Drži se
Svim ostalim curama koje idu u Cito šaljem puno :love: i trudničkih vibri.
Ajme cure,hvala vam na podršci!
:heart: Javt ću rezultate...
evo da im pospjesim statistiku ovdje na pdf-u, uspjeli IVF na Citu kod Dr P iz prve :D :D stimulirani, beba nam stize za mjesec dana :D
zelim svim Cito trudnicama mirnu i uspjesnu trudnocu :*
i ovim putem bi htjela pohvaliti Dr P, da nije bilo njega nebi bilo niti nase curke
Cure ja krećem na Cito u devetom mjesecu na stimulirani vjerovatno duži postupak,što će se vidjeti po nalazima homona koje moram izvaditi u ovom mjesecu 2-5 DC. Stimulirani postupak košta 11 tisuća kuna plus lijekovi 4-5 tisuća kuna kako je rekao Dr.Poljak!
Citiraj:
Monita prvotno napisa
Cure ja krečem na Cito u devetom mjesecu na stimulirani vjerovatno duži postupak,što će se vidjeti po nalazima homona koje moram izvaditi u ovom mjesecu 2-5 DC. Stimulirani postupak košta 11 tisuća kuna plus lijekovi 4-5 tisuća kuna kako je rekao Dr.Poljak![/quote][/quote]
Cure ja krečem na Cito u devetom mjesecu na stimulirani vjerovatno duži postupak,što će se vidjeti po nalazima homona koje moram izvaditi u ovom mjesecu 2-5 DC. Stimulirani postupak košta 11 tisuća kuna plus lijekovi 4-5 tisuća kuna kako je rekao Dr.Poljak!
Stimulirani postupak košta 11 tisuća kuna plus lijekovi 4-5 tisuća kuna kako je rekao Dr.Poljak!
Monita ne shvaćam što si htjela naglasiti ili reći ovom rečenicom.
Svejedno,želim ti da sve krene dobro i da bude uspješno.
Ah ,mislila sam postupak košta toliko plus lijekovi.
Cure, nemojte cijene pisati ovako javno. Pišite na pp.
oi! znaci moram ulagati malo u fondove :lol:
Ja ću samo komentirati da mislim da su cijene sasvim korektne, imajući a whole bunch of experience (5 godina), znajući koliko se to u državnim klinikama čeka, znajući kolike su cijene u Mariboru i znajući da CITO ima jednog od najboljih biologa valjda na području ex Juge, kao i novu novcatu vrhunsku opremu.
Ja sam dobila cijene stimuliranog i prirodnog IVF-a od dr.Poljaka i puno su niže,mislim da je ovaj navedeni iznos s lijekovima!
ina slažem se,a kao što je ia30 napisala ,mislim da je to nešto visoko jer ja stimulirani IVF/ICSI nisam toliko platila,naravno ne računajuči lijekove. :shock:Citiraj:
ina33 prvotno napisa
Cure, može li mi netko poslati pp kolike su cijene ivf u Mariboru
rebeca imaš pp.
katy7, nije mi stigla pp...Citiraj:
katy7 prvotno napisa