Isabel prvotno napisa
Hello!
Eto mene napokon iz bolnice.
Naime bila sam u pon tamo, u utorak već doma, iskreno ne znam ni zašto sam bila niti sam imalo "pametnija"!
Evo kako je bilo:
Totalna koma, nije bilo mjesta na odjelu dr. Đelmiša koji me pozvao u bolnicu, pa sam završila na drugom, niti su mi dolazili u vizitu, niti je itko bio me pogledati, pitati nešto, apsolutno ništa...
Đelmiša sam jedva vidjela, napisao je da u bolnici napravim rutinske pretrage koje sam već prije napravila (KKS, urin, urinokultura, uzv, vaginalni preged, testovi tromobofilije), drugo ništa. Niti me se sjećao iz Klinike u kojoj smo se tjedan dana prije dogovorili da dođem, niti je napravio ikakve dodatne pretrage, niti konzultacije, niti je pokušao odvojiti par minuta za moj slučaj i da vidi zašto je srčeko mojoj prvoj bebici stalo u 32.tjednu trudnoće... Ništa.
Kad me vidio na sekundu i udostojio mi se obratiti, pitao me "jesmo li sve obavili?" :shock: . Ja još nisam bila ni primljena u bolnicu, a uostalom on je taj koji je trebao vidjeti i odrditi što u tamo i zašto sam došla - on je inzistirao da dođem.
Da ti ne kažem da sam na hladnom hodniku ispred čekala 3 sata da me stave u sobu, i na kraju završila na desetom odjelu jer nije bilo mjesta. Bila sam očajna, smrznuta, jadna...
Naravno da sam sada doma jer sam se prehladila, pa sad imam virozu/prehladu/gripu... :evil: Ludilo!
Totalno sam razočarana iako nisam ništa očekivala (tj. očekivala nešto takvo jer sam slično prošla i na Sv.Duhu :(, ali ovo je bilo ispod svake kritike i prestrašno.
Uglavnom, nadam se da se tamo u Petrovu više ne vraćam, dr. Radončić, Poliklinika Vili i ostali privatni doktori su deseta priča od ovog, a sad bar znam i svima svojima sam rekla da štedimo za privatno rodilište, jer je tu ne vraćam ni mrtva :/.
Još jedna greška mi je bila što sam se išla prošetati na 1. i 2. kat, u rodilište i na babinje, i ostala bez teksta... :cry:. Kako nabacuju te male predivne štruce, svi plaču, oduzimaju ih majkama bez obzira na to jesu li pocikale do kraja, spavaju ili se maze... Užas!! :( Pretužno! Pobjegla sam od tamo u suzama...
Naravno, sad umjesto da sam na poslu, moram ležati doma, sa kašlljem, grloboljom, glavoboljom i laganom temperaturom :sick:. A toliko sam se čuvala do bolesti i zaraze... Od kašljanja me već maternica boli, i sva sam jadna.
Eto, to je sve što sam ja donijela i dobila od super Petrove :evil:...
Nalazi su gotovi za 3 tjedna, i opet bi trebala ići tamo i čekati ga 100 godina da "prokomentira" nalaze, nisam sigurna da ću ići.
Jedino što je dobro u cijeloj toj priči bilo što su mi radili uzv i vidjela sam svoje malo čudo, veselo i aktivno, čula srčeko :zaljubljen:, mjerili glavicu, trbuh...
:love: što mislite na mene, ma glavno je da je sve super sa malenom zvjezdicom, mi nastavljamo dalje u Poliklinici Vili kod našeg dragog doktora, a ovu oriču ćemo što prije pokušati zaboraviti...
:* svima!