ivarice, koliko sam skuzila silanini postovi su na pdf-u o savjetima pri neasistiranom porodjaju doma. i rest my case.
i u potpunosti se slazem sa postom trlababalan.
jednog dana, kad udjemo u eu i kad to bude fino legalno i kada se kucni porod vise nece izjednacavati sa suludom avanturom, onda cemo ti zapljeskati.
do tada mislim da se neasistirani kucni porod ne bi trebao poticati...
samo svrati na savjete o porodu kuci i procitaj postove malebebe koja se hvali da nije ni na pregled otisla i pobire ovacije istoumnih forumasica.
pa kazes da to nije opasno?
evo kad sam vec pocela, da i zavrsim:
citiram:
"Nisam bila ni na jednom pregledu niti sam htjela.
Bilo je onih koje su me pitale kako sam znala jesam li otvorena osam ili deset centimetara ili kako sam znala dal mi je se beba okrenula...
Ne nisam znala..
Sama se porodila.
Nije joj trebao ultra zvuk a ni doktor."
i onda odobravanje takvog krajnje neodgovornog ponasanja:
" hvala što si podijelila svoje iskustvo, ovo što si napisala je prekrasno. nadam se da ćeš i druge (pa i one koje se ne javljaju nego samo čitaju) nadahnuti kao što si mene."
i onda mi kazi da nece biti budala koje ce roditi doma bez ikakve strucne pomoci i koje nece ici u doktora uopce jer su to procitale na superkul rodinom forumu, jer tamo nitko nije rekao da to nije u redu, jer to je forum PODRSKE, boze sacuvaj da dodje netko sa glasom razuma i kaze da se svakakav belaj moze dogoditi...