gdje je to priznala? ja sam procitala da je ona dosla na ideju poroda kod kuce, pa tek onda dosla ovdje gdje "vecina"zena misli isto
a sto se tice zlogukih proroka
kad smo kretali sa sos telefonom, prije skoro 7 godina, isto se ovdje moglo vise puta procitati da ce jednom netko umrijeti zbog naseg "uplitanja" u dojenje
mozda u finalu nije niti rijec o malicioznosti, mozda je rijec o istinskom strahu za svu tu djecu (njih preko 20000 kojima smo pomogli u ovih 7 godina da budu dojena, nije nevazan podatak)
ali zar je svaki strah dobar, sto vama govori da je vas strah "opravdan", jel to mozda vas "instinkt" kojem se ismijavate (ili cemo priznati da se ismijavate fidji), ili je mozda strah od gresaka u nasem drustvu jak da se bojimo pokrenuti nesto uopce?
lijecnici vec dulje vrijeme vrlo otvoreno govore da se iz straha od tuzbi odlucuju na zahvate koje ne bi trebali
vidimo li da uspijevaju u tome? svaki dan nova afera
tashunica, i sve vi s 18 postova koje citate godinama
ne radi se o vama
radi se o osobi koja je napisala kad i kako i zasto je dosla ovdje
koja nije citala forum godinama i gradila svoje stavove na njemu
koja kaze "cula sam nesto o homeopatiji i naravno odlucila preci na nju"
jednostavan porod, jednostavno lijecenje, jednostavan zivot....
neka deaedi opet kaze da napadam, ali silanin lik je meni toliko plosan da mi je jednostavno nestvaran
sto se tice podforuma podrske, ne idem tamo. ali vidim iz postova da ne idete ni vi koje ih napadate :LOL:
imate samo ideju o njima
roda ima valjda 50 podforuma i samo jednu temu o kojoj se ne pise
o svemu ostalom se pise