:-D Bravo!
LOLCitiraj:
Magdalena777 prvotno napisa
:love:Citiraj:
danas prvi put uživa u sisanju i plače kada ga maknem sa dojke.Cijeli dan vjesi na meni,uživamo oboje!
Pa normalno da imaš, još i šprica. :-)Citiraj:
Možda ipak imam mlijeka....
Možeš ti njega nastaviti dojiti. Hajde onda kad podoj završi, on pusti dojku, ponudi mu adaptirano, da vidiš hoće li. Ovo što ti je on toliko zadovoljan, to ti je i zbog vašeg stalnog kontakta, osjeća i da si ti sretna i smirena.Citiraj:
Da nastavim ovako do kraja dana i noćas,ili da mu ipak ponudim AD,iako ne plače?
Možeš li napisati koliko ti je maleni adapt. pio jučer i prekojučer? Ovako pišem jer je preporuka da se smanjuje svaka 3 dana za po 30 ml, najviše za 50 ml svaka 3 dana. Ako ti ne bi ovako radila, onda bi svakako trebalo nazvati SOS i pitati savjetnice za mišljenje o tome.
Ja bih svakako smanjivala postupno, i s vremenom došla do cilja.
Dakle, svakako nuditi, ali ne više nego što je ranije pio, nego 30-50 ml manje, i tako 3 dana. Onda opet 30-50 ml manje itd.
E, ako maleni ne popije, njemu na volju. Ali najvažnije je da budemo sigurni da dobiva dovoljno mlijeka.
To ne bi bio problem kod bebe starije od 6 tjedana, kao što je slučaj kod vas, ali je problem ako je dijete kakalo 1-2 puta dnevno do uvođenja novog sistema hranjenja, a sada ne kaka. Nemoj toliko žuriti, kod njega je još uvijek bitno da stalno napreduje, tj. dobiva na težini.Citiraj:
Jedino što danas nije kakao,ali uredno piški.Jel to problem?Inače kaka 1 do 2 puta dnevno.
(Odgovorila bih ti ranije, ali popodne nas nije bilo kod kuće.)
:love2: