matto prvotno napisa
Blekonja, :dancingfever::dancingfever:
imaš iste simptome kao Rozalija, ne znam je li o tome pisala na Rodi, no strašno su je boljela leđa kad se vratila iz Maraibora i osjetila je neobičnu a jaku bol u stomaku koju nije imala prije, a prošla je 5 inseminacija, 1IVF i dva FET-a.
Tako da iako po prirodi nisam pretjerano pesimistična,
imam nekako dobar osjećaj da će ovog puta uspjeti, možda će me neke cure odmah demantirati (joj majko moja vijesti su mi ušle u krv:-o), i reći da je to i zbog punkcije, stimulacije, ali ja nekako malo vjerujem u to s obzirom da su ti punktirali jedan folikul.
No evo s radošću demantiram Naticu imamo mi više trudnica od nove godine, mislim onih za koje znam s Cita to su naša Bublica, Goa, malena 2, nije puno, ali vjerojatno ima i cura koje ne pišu, eto znam jednu iz mog grada, moje godište + još u postupku femara, tako da ima nade Blekonja i za femarke.
Gargemelice, moj postupak s femaorom bio je prošle godine u prosincu,
tko zna što će biti sada nakon pola godina (na postupak mislim u lipnju) i ovog stimuliranog IVF-a u kratkom protokolu,:cekam:
Gle, što se tiče broja folikula 7, 8, 9, (stimulirani IVF) je idealno za pojedine poliklinike, kažu da se tako dobiva na kvaliteti folikula, uglavnom imaš dovoljno za blastciste,
joj koliko pišem a nisma još ni :coffee:,
svim curama ugodan vikend želim