Pokazuje rezultate 1 do 50 od 961

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ljudi moji evo da vas pozdravim... sve više šetkam, dosadilo mi je striktno ležat, pa svako malo počirim......

denny draga nadam se da ćemo uskoro i za tebe vibrati za postupak, obavi još tu jednu kontrolu pa onda ravno u Cita

cure nešto sam razmišljala (a hvala Bogu imam vrimena ) 13.-tog mi je bila punkcija, u 13 sati, živim na br. 13., a sad pogledajte zbroj mog datuma vađenja bete 27.4. = 13 e sad ljudi moji ako od ovog puta ne bude ništa 13 definitivno nije moj broj, a ako ostanem trudna virujte mi mijenjam i datum rođenja (ma definitivno sam prošvikala ležeći i gledajući ove meksičke serije) ne zamjerite mi ...inače do sad nikad nisam gledala te brojeve i pratila, ali sad nisam mogla ne primjetiti....

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    13.-tog mi je bila punkcija
    oprostite ne punkcija nego transfer

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Blekonja, stigla sam s kavice i mislim vidjet ćeš kad se nama Blekonja javi na forumu nije ti ona cura od ležanja, a tema na kavici je bila "ležati ili ne nakon transfera",
    Naime, kako se bliži ljeto, (stotinu planova u glavi), nikao ne mogu sve posložiti ponekad pomislim da bi bilo najpametnije ljetovati u Splitu pa ići s Baćvica na Cito ili s Hvara katamaranom.
    Hej, Rozalija je imala betu 3.3. pa je sada trudna 11 tjedana ima nešto u tim tricama pa makar bile u broju trinaest, čuj evo sam i sama počela svašta računati i povezivati, a nije od meksičkih serija…
    Deny, draga, držim palčeve, ma sve fige ovog svijeta da doc, na kontroli u ZG. kaže da je sve u redu i da polako pripremaš postupak, što misliš možda ćemo ja i ti zajedno, tamo negdje u lipnju, ako ti ne kreneš prije toga.

U slijedećem postupku sam na femari, pokušala sam doc. P nagovoriti na dugi protokol ali bezuspješno, jasno i glasno mi je rekao da ne dolazi u obzir, jer sam u kratkom protokolu imala 6, a u ciklusu s femarom 5 jajnih stanica nema potrebe izlagati se tolikim hormonima kad je učinak sličan.

No ima u tome i dobrih strana, pa ću sve one kune što sam skupila za menopure potrošiti u shopingu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •