mayato prvotno napisa
Malo da podignem temu...
Moja curka je upala u neku "ovisničku" fazu. Ima 18,5mj i jednostavno je prešla sve granice...
ne mogu više, stvarno. po danu stalno traži, malo si pocica i opet za 20min traži. noći isto, 4-5 puta se budi i cica.
ja bih voljela prestati, umorna, sam, vruče je, razdražljiva sam, vidim da ovo nije više baš dobro za mene. Mom zdravom oku treba sna i odmora, a i želim svoje tijelo natrag.
ne znam jesam li sebična i neznamkaj, ali ne mogu više.
Pokušala sam smanjiti dojenje, ne ide. Ona se baca, urla, plače, ne da se ni nositi ni maziti od ljutnje.
Pokušam ju zaigrati, skrenuti joj pozornost...ma kakvi.
I izbacila sam sva dojenja nakon jela, ali ona jednostavno traži malo-malo...utjeha, igra, nemam pojma...alija jednostavno neznam kako prestati.
Mislila sam čekati do jedno 2 godine kad će već shvaćati da cica spava, da nema više, da je mama umorna, jer, brijem, sad još ne kuži ili se varam da ne kuži?
Znam da se evo već 4 stranice napisalo, ali moram se jadati, toliko sam neodlučna i u jednu ruku ju želim dojiti jer je zdrava, velika, lijepa, ma većinu vremena mi je gušt dojiti, ali ipak, ovo ljeto je prešla svaku granicu.
Gura mi ruke u majicu pred svima, a ionako me već gldaju ispod oka kaj ju tak dugo dojim...ma ne moram vam ni pričati...dosta mi je svega i ne znam ni sama.
Postepeno...nemoguće mi je postepeno jer mislim da će kod nje upaliti samostriktno "nema više", a ja ne znam mogu li ja to...