Zuska prvotno napisa
Cure, opako me pucaju hormoni.
Ne dojimo, evo, sutra dva tjedna... Ja sam u međuvremenu dobila 5 dana uranjenu mengu koja je bila mnogo izdašnija nego inače (prvu mengu nakon poroda dobila sam 40-ti dan nakon poroda i odonda je imala redovitu).
A otkako sam se vratila doma, totalno me šamaraju osjećaji, kao da ponavljam baby blues... Voljela bih da sam potpuno mirna sa svojom odlukom, a nisam. U tome mi priroda niti malo ne pomaže, i dalje imam mlijeka, dapače, stvaraju se kvrge pa se moram masirati i još pomalo izdajati, a osjetila sam i let down u jednom trenutku kad sa je vidjela nakon što se vratila od bake. Onda si ja vrtim po glavi kako mi, eto, priroda nešto poručuje... Pa onda vidim frendicu kako doji i rasplačem se zbog vremena koje je prošlo...pa se počnem prisjećati..i tako se vrtim u krug.
Ovo pišem da mame znaju da nije lako prestati..i da to nije samo fizički doživljaj.
Inače, ona je dobro, rekla bih, čak bolje od mene, opet ok noć, jedino se sve ranije počinje buditi za ustajanje i sad ispada da joj je dovoljno samo 9 sati noćnog spavanja, zar nije to malo? Danas je prvi put pitala da bi išla piškiti, zadnjih dana smo je stavljali na wc samo par puta, čisto bez veze, i to ju je jako razveselilo, a danas se, evo, tamo i popišala. Baš nekako sazrijeva iz dana u dan.