Ja sam neki dan sanjala da se autom zabijam pod šleper.
Nikakon nisam mogla zakočit.
Zabila sam se i poginula, odnosno probudila taj tren.
I jučer dobijem katastrofalno loše nalaze.
To je to.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Ja sam neki dan sanjala da se autom zabijam pod šleper.
Nikakon nisam mogla zakočit.
Zabila sam se i poginula, odnosno probudila taj tren.
I jučer dobijem katastrofalno loše nalaze.
To je to.
Sent from my iPhone using Tapatalk
tanči jako mi je žao.
Tanči baš koma :-(
mene je noćas gadno gonilo, sve ružni i uznemrujući snovi
dakle, moj problem je što uglanom loše spavam i budim se noću
a kad spavam loše sanjam
ali opet, barem spavam pa eto...
Tashunica i kod mene u snu bude nevjerojatnih scenarija, oduvijek sanjam neobične snove
ali tvoja perilica s mljevenim mesom i dobri duh su bez premca
Demn...ja sanjala smrt poznanice, curka nema ni 30 godina :-( prestrašno i šokantno.
Tanči gle, nisam od onih koji će tu slinit (sorry svima koji će to krivo shvatit!), i reći, joj tako m je žao ovo, ono, jednostavno nisam taj tip. Iako suosjećam možda i više nego što bi pretpostavila.
Želim ti reći samo ovo, traži drugo, i treće i četvro mišljenje ako treba.
Prije ravno 20 godina, poliklinika Eljuga, jako pznata u Zagrebu mi je diagnosticirala CIN 2, tj. predkarcinomno stanje. Moja prva rekacija, je bila da nisam mogla ni vozit do doma, stala sam i plakla i zvala sve moje najbliže, mislila sam, ja sam gotova.....prošlo je 20 godina, ja čila i zdrava, izrodila 2 fdjece i ginekološki top fit..spasilo me doslovce spasilo odlazak u Njemačku gdje su me pitali otkuda meni dijagnoza CIN 2. Sa mnom sve u redu.
Jasno to ne znači da kod tebe stvarno nije sranje, ali provjeri prije kod nekoliko specijalista. Možda uopće nije tako crno kako se čini.
U snove btw. ne vjerujem, jer su to samo čiste projekcije naših stanja, stahova ili nadanja. Ništa više.
Pred nekoliko tjedana sanjala sam da sam za stolom sa svom trojicom Feralovaca... dugo smo pili i pričali...
Nikad se sretnija nisam probudila.
Dan nakon dočeka sanjala sam neki veliki tulum na kojem su bili reprezentativci. Odjednom smo se svi razišli, ostali Ćorluka i ja... skroz sami... i on me krenuo poljubiti, a ja nisam htjela.
:lool:
Bravo, nisi krejziii pa da mu dozvoliš
jasno, moral ti ne dozvoljava flert s čovjekom koji se preksutra ženi :klap: .
Jedino...to je kao slučajno bio baš naočiti Ćorluka, nije ti se ostajalo recimo s Modrićem? :lol:
mojca, tebe je ovaj nogomet bas istraumatizirao! :mrgreen::kiss:
Nisam znala da se ženi...?
Protiv koga?
Niš ne kužim.
Idem guglat.
cccc...okasnila si kod svih, mislim da je još jedino Rebić slobodan, neki dan se mama javno požalila da nema curu.
Ok. Sad sam se informirala.
Usput sam saznala za još jednu meni do sad nepoznatu pjevačicu.
Mojca, da ideš na prijemni za FF, pala bi ko kruška :mrgreen:
:lol:. Meni snovi ne znače nešto specijalno, uvijek su prerada podsvjesnih interesa. Pred finale sam sanjala da sam igrač u nekom sportu u slatkom očekivanju trijumfa. Nakon ratnih filmova sanjam rat. Nakon onog filma di medo glođe Di Capria, i mene je medo napao, al me samo ogrebao, ne u Americi, nego u GK i probudila sam se nakon bitke s njim. Često sanjam svemirce (pale me filmovi ne vezano za jedinstvenu Hrvatsku samo, nego cijelu Zemlju - mi vs. loših aliena za pobjedu dobra u galaksiji :)). Jedan od legendardnijih na tu temu je kako prelijeće neki NLO, unutar dobri svemirci, ja od alu folije smislila nešto pomoću čega će čovječanstvo ostvariti kontakt, a none me izašla zvat da je ručak i zgazila mi taj alu folija gadžetić i sad neće čovječanstvo ostvarit kontakt, a ona ne kuži zašto se nerviram.
Zvjezdana u usponu
Pa nije valjda to opća kultura
Ae. Možda bi preformulirali u - čija je supruga pjevala na Euroviziji Crazy?
Kad je čokolada napisala Mojci da ne bi prošla prijemni na FF, ja protumačila kako se to sigurno odnosi na nedovoljno poznavanje psihoanalize :psiholog: :škartoc:
Snovi i to
Kad tamo o pjesmi Eurovizije :facepalm: :lol:
ipak čokolada, čini mi se da je sad na prijemnom za FF samo test intelektualnih sposobnosti, ne i opće informiranosti, tako da ima još Mojca šanse :)
Sad se osjećam k'o zmaj iz onog vica: iza sedam mora, iza sedam dola, iza sedam brda, iza sedam planina, iza sedam šuma, iza sedam rijeka, iza sedam brežuljaka, živio je jedan strašni zmaj. Jednoga jutra on se probudi i kaže: aupm, pa gdje ja to živim?!
Ne pamtim nista vise od ovog sto sam napisala.
Nažalost.
Joj, sad sam i ja sanjala Vedrana i Franku. Bila sam im bliska prijateljica, pomagala sam im brojiti novce nakon svadbe
Sigurno je Lovren dao najviše.
Umirem na Franku i Vedrana, a i Lovrena
Ja sam sanjala kako s bivšim pijem pivu, sad na yammatu puštaju Mišu i Ostala si uvijek ista...
ajme koje lude snove vi imate, ja uopće ne sanjam, veselim ko male prase kad se naspavam u komadu. Zaspem ko klada i do jutra ne znam za sebe :-)
ja se isto divim vasim snovima.
nista ne sanjam, odnosno sanjam (tako kaze znanost - svi sanjamo) ali se apsolutno nicega ne sjecam.
da li je sad to znak necega :mrgreen: ne bih znala reci...
Nocas sam sanjala Kramarica, prilicno bliski smo bili a ja sam ga propitkivala nesto o njegovoj specijalizaciji iz neurokirurgije :lol::lol:
Svi nogometaše? Nije li to malo čudno? A jel Kramarić bar upiso medicinu?