Pred nekoliko tjedana sanjala sam da sam za stolom sa svom trojicom Feralovaca... dugo smo pili i pričali...
Nikad se sretnija nisam probudila.
Dan nakon dočeka sanjala sam neki veliki tulum na kojem su bili reprezentativci. Odjednom smo se svi razišli, ostali Ćorluka i ja... skroz sami... i on me krenuo poljubiti, a ja nisam htjela.
![]()

Odgovori s citatom
. Meni snovi ne znače nešto specijalno, uvijek su prerada podsvjesnih interesa. Pred finale sam sanjala da sam igrač u nekom sportu u slatkom očekivanju trijumfa. Nakon ratnih filmova sanjam rat. Nakon onog filma di medo glođe Di Capria, i mene je medo napao, al me samo ogrebao, ne u Americi, nego u GK i probudila sam se nakon bitke s njim. Često sanjam svemirce (pale me filmovi ne vezano za jedinstvenu Hrvatsku samo, nego cijelu Zemlju - mi vs. loših aliena za pobjedu dobra u galaksiji
). Jedan od legendardnijih na tu temu je kako prelijeće neki NLO, unutar dobri svemirci, ja od alu folije smislila nešto pomoću čega će čovječanstvo ostvariti kontakt, a none me izašla zvat da je ručak i zgazila mi taj alu folija gadžetić i sad neće čovječanstvo ostvarit kontakt, a ona ne kuži zašto se nerviram.