Pokazuje rezultate 1 do 50 od 240

Tema: sto vam znace vasi snovi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pred nekoliko tjedana sanjala sam da sam za stolom sa svom trojicom Feralovaca... dugo smo pili i pričali...
    Nikad se sretnija nisam probudila.

Dan nakon dočeka sanjala sam neki veliki tulum na kojem su bili reprezentativci. Odjednom smo se svi razišli, ostali Ćorluka i ja... skroz sami... i on me krenuo poljubiti, a ja nisam htjela.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Pred nekoliko tjedana sanjala sam da sam za stolom sa svom trojicom Feralovaca... dugo smo pili i pričali...

Dan nakon dočeka sanjala sam neki veliki tulum na kojem su bili reprezentativci. Odjednom smo se svi razišli, ostali Ćorluka i ja... skroz sami... i on me krenuo poljubiti, a ja nisam htjela.

. Meni snovi ne znače nešto specijalno, uvijek su prerada podsvjesnih interesa. Pred finale sam sanjala da sam igrač u nekom sportu u slatkom očekivanju trijumfa. Nakon ratnih filmova sanjam rat. Nakon onog filma di medo glođe Di Capria, i mene je medo napao, al me samo ogrebao, ne u Americi, nego u GK i probudila sam se nakon bitke s njim. Često sanjam svemirce (pale me filmovi ne vezano za jedinstvenu Hrvatsku samo, nego cijelu Zemlju - mi vs. loših aliena za pobjedu dobra u galaksiji ). Jedan od legendardnijih na tu temu je kako prelijeće neki NLO, unutar dobri svemirci, ja od alu folije smislila nešto pomoću čega će čovječanstvo ostvariti kontakt, a none me izašla zvat da je ručak i zgazila mi taj alu folija gadžetić i sad neće čovječanstvo ostvarit kontakt, a ona ne kuži zašto se nerviram.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 19.07.2018. at 14:40

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku

Posalji mi taj san

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •