Samo da ne propadnu sve one kuglice od mljevenog mesa...
Printable View
Pa dug je dan.:mrgreen:
pa baš bih se onda i mogla odvesti
Pih... pa mogla bi ja popodne onda...
Da uštedim na gorivu do Graza.
Ionak mi samo neke kukice za karnišu trebaju...
A mislim, ljudi rade, nije vikend, četvrtak je.
Ja ih znam par koji će ići nakon posla, dakle možda će biti gužva popodne.
inače izašao je i onaj poseban katalog s ormarima. Jutros dobila obavijest kroz ikea aplikaciju na mobu.
kako vam moze ikea posteljina biti ok s onim malim ukrasnim kusinima?
Možda smo samo dobro isprepadali jedni druge pa se nitko ne želi gužvati.
Evo ja, imam lijep popis tih sitnarija (koje su mi i najslađe u Ikei), mogla sam ići jutros, ali sam zbog svih tih pisanja po forumima i FB-a kako će se ljudi saplitati jedni o druge jednostavno odustala, čekajući (razumno valjda, jel) da te gužve prođu. Valjda je još dosta ljudi vođeno tom logikom odustalo od tog prvog dana pa oni koje to nije bilo briga sad uživaju u razgledavanju i kupnji u miru:mrgreen:
Ja se preporodila s tim kušinima... Oni veliki me uvijek izluđivali.
kakvi su to anatomski kusini? dajte link?
meni je kod kusina najvaznije da je gust, da ga mogu strpati u masinu jednom mjesecno i da mogu dok spavam staviti ruku ispod njega
Više ne. Mogla sam jer sam doma, ali nisam na vrijeme organizirala logistiku za dječurliju, a s njima ne idem.
Ni slučajno. Moj prvi susret s Ikeinim ručnicima, zdjelicama i jastučićima, te ostalim zaraznim mamiparama, sada na hrvatskom terenu, mora biti poseban:kokice:(:u nedostatku boljeg smajlića za sporu uživanciju:)
i neometan od komentara- žedna sam, piša mi se i kad ćemo kući:mrgreen:
(sat vremena igraonice-premalo)
a ja pak mislim da ljudi nisu otišli jer nije bilo nikakvih posebnih akcija a niti zakuske - nekako mi se čini da to motivira ljude da odu u gužvu
da oni koji su došli morali su uzeti lopate u ruke 8-), a čak se nisu ni obukli prikladno :lol:
Ok, koja je fora s tom gnječilicom za češnjak? Ja imam neku koja je koštala oko 60kn (nije iz Ikee) i eno je nakon dva gnječenja stoji mjesecima u ladici...ne valja mi što ne prođe sav češnjak kroz nju....i dalje ga scjeckam na maloj daščici.
A Ikeina je....?
najbolja
točka
muž ima tempur i taman je ikeina jastučnica
ja volim pernate, pa i onaj najveći mogu zgurati
taman bude čvrst i debeljuškast
I mi smo na tempurima, a li ja uvijek imam jedan mali dodatni Ikein, kad mi dosadi zdravo spavanje. :)
I mi imamo tempur pa mi pase.
Al zadnji put sam na povratku sa skijanja u Italiji kupila par posteljina i nemalo se iznenadila da tamo dobiješ po dvije veleike jastučnice po osobi.
Ko zna kako je kod nas? Prije tipujem na talijanski model?!
Kod nas je 50x60.
:lol:
Istina.
Koja je ovo fora s busom sa savskog da vozi u ikeu danas cijeli dan. Jel to samo danas ili ima linija i inače, kako ima npr za west gate..
Kak opće javnim prijevozom doći do tamo sa zapada? Mm će me sterat u onu stvar ak ga tražim da ide samnom u ikeu :lol:
Cure, tu sam.
U Ikei!!!
Nema gužve.
Ni Josipovića.
Za gnječilice javim.
Inače, prašite obilaznicom do poslovne zone istok i tu desno skrenite.
Lako je za doći.
Parkinga ima ko u priči iako ima auta po livadama.
Ja sam se sparkala pred samim ulazom.
I ovo je fakat ogromno
Moji ormari su kupljeni ranom zorom.:mrgreen:
Po sitnice ću kad ne bude gužve.
ajme, koje uzbuđenje
imamo live prijenos!
cool :)
znači, ima i wi-fi?
Ma nema gužve.
I ima gnječilica i batova za meso.
Tanci :lool:
Jao, jedva cekam! Zasto je nisu otvorili kad su djeca bila kod bake??? :)