Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1758

Tema: Ikea

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    a oni očekivali 38000?!

totalno smo podbacili
    Možda smo samo dobro isprepadali jedni druge pa se nitko ne želi gužvati.
    Evo ja, imam lijep popis tih sitnarija (koje su mi i najslađe u Ikei), mogla sam ići jutros, ali sam zbog svih tih pisanja po forumima i FB-a kako će se ljudi saplitati jedni o druge jednostavno odustala, čekajući (razumno valjda, jel) da te gužve prođu. Valjda je još dosta ljudi vođeno tom logikom odustalo od tog prvog dana pa oni koje to nije bilo briga sad uživaju u razgledavanju i kupnji u miru

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Možda smo samo dobro isprepadali jedni druge pa se nitko ne želi gužvati.
    Evo ja, imam lijep popis tih sitnarija (koje su mi i najslađe u Ikei), mogla sam ići jutros, ali sam zbog svih tih pisanja po forumima i FB-a kako će se ljudi saplitati jedni o druge jednostavno odustala, čekajući (razumno valjda, jel) da te gužve prođu. Valjda je još dosta ljudi vođeno tom logikom odustalo od tog prvog dana pa oni koje to nije bilo briga sad uživaju u razgledavanju i kupnji u miru
    pa još možeš , barem nećeš čekati u redu da uđeš kao ovi na slikama

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Više ne. Mogla sam jer sam doma, ali nisam na vrijeme organizirala logistiku za dječurliju, a s njima ne idem.
    Ni slučajno. Moj prvi susret s Ikeinim ručnicima, zdjelicama i jastučićima, te ostalim zaraznim mamiparama, sada na hrvatskom terenu, mora biti poseban(:u nedostatku boljeg smajlića za sporu uživanciju
    i neometan od komentara- žedna sam, piša mi se i kad ćemo kući
    (sat vremena igraonice-premalo)
    Posljednje uređivanje od Nena-Jabuka : 21.08.2014. at 12:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •