sillyme prvotno napisa
Ja gotovo nemam odjece da je dosla preko 200kn komad. Ni djeca. Tipicno nosim traperice kupljene za 100-200kn u h&m, c&a, zara (c&a mi cak ima najbolji izbor), dolcevita ili tunika za 100-150-max175kn, ispod cizmi obicne pamucne sokne 5 pari za 30kn ili tako nesto, donje rublje isto kupujem jeftino pamucno. Ili obucem neki sosic i ispod pamucne tajice, znaci opet kombinacija do 200kn. Na odjeci mi je jako lako stedjeti jer uopce ne patim za nekim skupljim komadima i markama. Da patim, vec bi si ponekad nekako priustila.
Dm - to je isto neka mjesecna sica. 50kn za papirnatu galanteriju za vrtic, svakih dva mjeseca 40kn za detergent za ves toaletpair kupujem u ducanu ali otprilike 23kn mjesecno. Sampon i regenerator za muza ca 1x u 6 mjeseci jer ima kratku kosu, ne brije se pa tu nema troskova, a klinci i ja koristimo neke bio sampone i regeneratore, to je 100kn svaka tri mjeseca, opet realno skoro nista. Tablete za sudjericu su jos najskuplje, 100kn, no to traje 6 mjeseci, pa se samo iznenadim da je opet na redu. Arf i sl mi traju po godinu dana, a bocica je 20-ak kn, pa kad zatreba kupim. BB puder mi traje 6 mjeseci vec, puder u kamenu vec ima sigurno 2 godine (a dosao je 10-ak kn, neki she i jos je bio na akciji) a ostatak sminke je vjerojatno jos i stariji (olovke, maskara). U apoteku idem jednom u dva mjeseca kupiti cafetin i neofen, zimi jos ponekad septolete.
Sto se kucnih ljubimaca tice dosta smo iskesirali na kojekakve testere i tekucine za ribice, ali mislim da ce sad potrajati. Tu jos imamo 20kn mjesecno za destiliranu vodu.
Jedino znam da mjesecno u firmi trosim 700-ak kn na rucak i kave i slatko - ne stedim jer mi nije probem platiti, pogotovo kad se sjetim da je alternativa dic se pol sata ranije i skuhati si nesto za ured (jer vecera rijetko doceka jutro).
Evo jucer sam se ugodno iznenadila u zloglasnim Konzumu, otisla sam kupiti malo hrane sto fali - pomelo, banane, baby spinat za salatu, suhe brusnice (400g), jogurt, kilu kiselog vrhnja, zagrebacki sir u marami - 109kn. Sasvim pristojno.