Pokazuje rezultate 1 do 50 od 581

Tema: dobar, loš, zao - financije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se osjećam nesposobno.
    Ni ne znam gdje bi kupila bio šampon i regenerator za sto kuna koji bi.mi trajao 3 mjeseca.
    Pa nije pitanje kolicine u boci. Iz "vjerskih" razloga izbjegavanja previse kemikalija i opce averzije gubljenja vremena na pranje i feniranje ne perem kosu cesce od 2x tjedno navikne se kosa i prestane mastiti nakon nekog vremena pa nije tako strasno kako nekima vjerojatno zvuci. Klincima perem samponom jos rjedje, njima se ionako ne masti kosa, pa je samo svaku vecer isperu vodom, ne izgleda drugacije nego ostalima u vrticu...

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Pa nije pitanje kolicine u boci. Iz "vjerskih" razloga izbjegavanja previse kemikalija i opce averzije gubljenja vremena na pranje i feniranje ne perem kosu cesce od 2x tjedno navikne se kosa i prestane mastiti nakon nekog vremena pa nije tako strasno kako nekima vjerojatno zvuci. Klincima perem samponom jos rjedje, njima se ionako ne masti kosa, pa je samo svaku vecer isperu vodom, ne izgleda drugacije nego ostalima u vrticu...
    Također ne vidim razloga prati kosu češće od 2 puta tjedno. Meni se kosa masti, pa opet, nemam potrebe je prati više od 2 puta tjedno. Djeci šamponom perem 1 tjedno, čak mi ni onda ne izgleda da ima potrebu za šamponom ali eto. Mislim da nema razloga to nekome ružno zvučati, pa nismo nikakvi šporkuljci, peremo se samo ne svaki dan sa šamponom. To je što se kose tiče, a tuširanje ja ne mogu svaki dan obaviti samo vodom jer imam i masnu kožu pa ako se operem samo vodom imam osjećaj da sam i dalje prljava

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •