aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lijepe
Printable View
Vikki, predivne su tenisice :heart:
Ja zasad nemam problem s internetom, nekako mi nije zao potrositi vrijeme kad citam ono sto me bas zanima i sto mi je stvarno super.
Na rodi ne budem puno, samo ovdje jer druge teme ne otvaram.
Citam dosta i to mi je bas gust.
Da, vikki, dobila sam Cistocu pod bor. Moje dijete je imalo fotku knjige i to je pokazala tati i tako sam je dobila.
Vi koje imate malu djecu, sad vam je tesko naci vrijeme za sebe, a ja kojoj dijete raste naocigled :D patim sto ona voli biti sama :škartoc:
No izvukla sam je danas i stana :lool:
Mladja je bila kod frendice, a nas troje smo u dugu setnju, podmitila sam je sladoledom. Sto cu!
Nemam prijavka :škartoc:
Samo oftopicarim :škartoc: prije gledanja jedne bolesne serije :D
Vikki divne su tenisice!
Anci tako je to s djecok, prvo nemas vremena a kasnije te ignoriraju :lool:
Vikki odlicno si to izvela! Tenisice su ti odlicne.
Anci vjerujem da je tako al mi je to tako daleko (maltene nezamislivo) bar meni s manjima :-)
vikki što je s mužom?
tenisice mi se baš sviđaju
Lili u čemu trčiš po snijegu?
jučer sam bila po gradu kod vas, strašno kako se slabo čisti :-o
ja da svojim tenisicama napravim 5 koraka bile bi mi noge mokre...
a baš mio se trči
imam neke cokule nepromočive a lagane u kojima bih možda mogla?!
nemam prijavaka
jutros stigla perioda
samo tibetanci dolaze u obzir, sve ostalo otpada
što se tiče neta I fejasa I rode I svega, mislim da sam podosta uspjela korigirati to vrijeme
I još ću
ovdje sam najčešće, na fejs gotovo ne idem, to mi je smar žešći, tv nekad nešto...
seriju pokoju ciljano, recimo modernu obitelj obožavam, ostale snimljeno sa sticka, s djecom ili s mm
a čitanje svaku večer, prije spavanja
to je ljubav, što rekla vikki :heart:
Joj da fakat to mi je promaklo sto ti je s muzem vikki? Zelim mu da sto prije izadje i ozdravi.
Flopice trcim u obicnim tenisicama al kod nas ajmo reci vise ciste.
sinoc smo trcali po rolerskoj stazi na Jarunu po utabanim snijegu jasno sporijim tempom.trener nas je upozorio da se pazimo i ne trcimo brzo.
iako bilo je lakse trcat po cesti po otopljenom snijegu i nisu mi nesto bile mokre noge nakon 50 min trcanja.
Osjecaj neopisiv:heart:
I bilo nas je jako punoo
Jutro... za razgibavanje sam oprala hodnik i stubište, tri puta ga prošla, sat vremena se bavila tim glupim poslom kojeg inače radi čistilica, nakon toga 30 DS. Tuš, doručak, posao...
Jutro! Mogu k vama? Ova tema je razlog mog svakodnevnog čitanja rode.
Vježbam povremeno već tri mjeseca ali sad sam odlučila biti redovitija.
Jučer sam odradila bunnyslope #1 a jutros #2. :uteg:
Hoće li biti previše ako ubacim u trening i girju? Posudila sam ju na par dana da vidim hoće li mi se svidjeti.
Naime, tek hvatam kako se swingovi rade.
Svim curama ovdje moj naklon do poda :naklon:
Ja na kraju jučer nisam uspjela napraviti zuzku, slomio me snijeg. Računa li se oblačenje dvogodišnjakinje koja viče Van!Snijeg! i onda nošenje iste po snijegu pola sata dok viče i otima se Hladno! Boli oko! Boli ruka! neću doma! Hladno!boli!
Imam muskulfiber, ali onaj od kojeg se osjećaš strgano, ne fino zategnuto.
vikki, super ti to modificiraš, morat ću i ja tako kad stignem do zuzke :mrgreen:
nadam se da je tm dobro :)
pikula :lol:
Sani1612, dobro došla! Što još vježbaš?
Ja sinoć odlučila da mi je dosta bilo bete 4 tjedna i da već sad krenem na gammu, kad ono speed 3.0 :storma:
baš žestoko, dobro sam se držala prvih 15 minuta a drugih 10 sam morala modificirati svaki drugi burpee
ajd bilo mi je lakše kad sam vidjela da se i Shaun dobro uspuhao :mrgreen:
i počela čitati "Recepti za savršen brak", baš slatko za mozak na pašu...
sani dobrodošla!
pikula to je sve ok., samo šibaj
ipak prijavak jutros
50 x swing
50 x one arm swing svaka ruka
10 x clean & press svaka ruka, s lijevom sam jedva odradila
50 x 8 squats
50 x Russian twist
Lili meni je to sve nekako hladno i mokro, nema šanse da trčim u svojim tenisicama
ostajte mi zdravo cure, juriiiim!
Jutros bunny slope 8. Dodala malo trbušnjaka.
Vikki baš te riječi sam tražila, ono kao kad se zaljubiš.
Od planiranog početka trčanja u ponedjeljak naravno ništa, bit će neki drugi ponedjeljak...
Jucer indoor.
pikula po mom mjerilu to je jace od bunny slopea
Sani, dobrodosla!
Willow dosad sam radila program po kojem sam nekad vjezbala u teretani.
Naravno, neke vjezbe sam modificirala.
Došla javiti da sam vidjela sportske grudnjake na placu za 40 kn, netko je bio pitao prošli tjedan. Ima ih podstavljenih i bez podstave (jastučića). Ima i većih i manjih. Kupila (ovaj s jastučićima, naravno :mrgreen:), pa ćemo vidjeti kakav se pokaže.
Prijavljujem jučer lopatanje snijega, jutros, prije posla, teretana (yoga + sprave).
Lili, dobro ti trčiš po snijegu, meni kad hodam svako malo fali da padnem! :-)
Ja cu odustati od treninga snage :)i drzati se samo cardia. U dva mjeseca sam uspjela izgubiti u kilazi nekaj sitno ali dobiti misice, toliko o tome da misici ubrzavaju metabolizam. Koliko sam zadovoljna svojom snagom, toliko sam nezadovoljna napretkom.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Ajd Kris podijeli što radiš za snagu. Ja nemam problem s kilažom, nego bih se malo učvrstila, svugdje.
Pa kaj nije to-to? Dobila si misice, i jod nesto sitno dolje.
A misici su znacajno tezi od masti (po volumenu). Imas na netu negdje sliku kako izgleda kg masti a kako kg misica.
Znaci da si na dobrom putu. Ja ne bih odustajala od snage.
Ne ide jedno bez drugog.
A trazi neku nasu vjezbacku zvjezdicu s topika da ti koju fotku pošalje.
Pa ces sama zaključiti da bez snage ne ide :)
Evo me na poslu... Baš se nekako drugačije, bolje osjećam nego inače. Tko bi rek'o! :mrgreen:
Nego, pitanje... u 30DS se izmjenjuju cardio i snaga... snaga dio odrađujem kako treba, ali na cardio se brzo iscrpim, pa napravim pauzu 15-30 sec...
Kako poboljšati izdržljivost u tom cardio dijelu?
Mislim da malo što može pomoći po snijegu i bljuzgi, ako ne promoči materijal, upada ti snijeg i voda preko ruba tenisice. No ako nisi osjetljiva na mokre noge, za pola sata trčanja neće ti biti ništa. Ja trčim u starim običnim mizuno koje su upravo odradile svojih 750 km prije mirovine (nije mi ih žao uništiti vodom) i debljim sportskim čarapama, tene imaju čak i rupe na mrežici naprijed, budu potpuno mokre. Čim dođem doma izujem se, njih napunim novinskim papirom da pokupi vlagu i ne izgube oblik, stavim na radijator i sutradan su suhe. Ne smeta mi što trčim mokrih nogu.
Ja nekako mislim da neću patiti što brzo raste :škartoc: Ni prestanak dojenja s dvije godine nisam doživjela traumatično, ono mrvicu se sa sjetom sjetim toga, ali puno više mi je bilo olakšanje nego što bih "tugovala". Kad si stariji roditelj, želiš da dijete brzo raste :mrgreen:
Sani, dobro došla!!!
Pikula :lool: I meni je jučer bilo slično. Nadobudno sam sa sanjkama otišla po njega u vrtić. Na pola puta do kuće je vikao da mu je hladno i bacao se sa sanjki, na kraju sam nosila njega i vukla sanjke.
Kosjenka će trčati :-D
MM je srčani bolesnik, radili su neki rutinski zahvat koji nije uspio, no dobro je.
Uglavnom, nakon 20 dana stalnog laganog muskulfibera, što u gluteusima, što u prsima i ramenima od burpija, više me ništa ne boli. Jučer je bio dan za core, danas bih nešto žešće za lower, no nemam pojma što.
vikki, držim fige za TM.
Vježba, vježba.. ;-)
Kris i ja radim više cardio nego snagu, al ipak radim snagu. Mislim s obzirom koliko trčim (a trčim fakat puno) nemoguće mi je toliko radit snagu.
Iako i kad sam je radila minimalno, imala sam sasvim lijepe mišiće. Naravno najbolja je ujednačena kombinacija oboje.
Mojca, poboljšat ćeš izdržljivost vježbom, postupno ćeš povećavat minutažu i tempo i ići će!
Hvala. :)
Što bi još mogla paralelno raditi uz 30DS, nešto kratko, a učinkovito... a opet ne preteško za nekog u mom stanju.
Mislila sam ujutro 30DS, a navečer još nešto malo... trčanje bi bilo idealno, ali dok ne bude bar +15 nema šanse. :oops:
edit: nešto za cardio, po mogućnosti.
vikki bitno da je muž dobro.
Sad si me sjetila da sam ja ostavila tenisice samo onako u hodniku, nisam ih ni stavila blizu radijatora, bile su mokre onako malo sa strane, valjda mi se neće izobličit nove su mi :nope:
eh da flopice meni ne smeta ni voda, ni hladnoća (više mi smeta vrućina), trčala sam u tankim tajicama i kratkim čarapicama (skoro koža virila :lol:), a gore 2 sloja dugi rukav + tanka vjetrovka.
Mojca, evo teme, tu sam je objavila:
http://forum.roda.hr/threads/89450-K...og-na-surfanje
ja za početak ne bi pretjerivala. ja bi rađe 30 ds i neki pilates/jogu ili callanetics navečer. kada svladaš 30 DS probaj nešto jače tipa focus T25 ili već nešto sa blendera.
No to meni štima.
Trčanje će ipak čekati bolje vrijeme, nemam ni opremu niti volje za ovu zimu. Mislila sam polako početi onaj program što ste linkali. Dotada bunny slope
Cure ali koliko vidim...vi vecinom vjezbate da se ucvrstite ili odrzite formu a ja imam 20kg viska :) zaista ginem u teretani svaki dan i cvrsta sam skroz, imam sala...pogotovo na trbuhu ali ispod svega misici su vise nego dobri. Pa si nekako mislim da se prebacim na cardio barem neko vrijeme jer sam divljak kada se primim sprava :(idem upravo prema gymu pa pisem kasnije
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Anci, zamisli kako je meni, patim u svakom obliku :facepalm:
Najmanja mi još bolesna trenutno.
I jutros sam stala na vagu, strefilo me skoro!
Ja se nikako nagovoriti na trčanje po snijegu.
Vikki, vibrice za TM-a, da je sto prije doma.
Bravo svima na uspješnim treninzima. Ne znam sto cu danas, privlači me onaj fat burn.
Mojca, pa ako ti je 30ds već lagan, prijeđi na nešto teže :)
KrisZg, ne ide mršavljenje bez kalorijskog deficita, ili jači treninzi koji "pojedu" više kalorija ili srezati prehranu... (odnosno oboje...)
a meni se čini idealno 1 dan (više) cardio pa 1 dan (više) snaga - ali ima tu puno iskusnijih od mene :)
Nemam nista za prijaviti, uz svu svoju novu opremu koja ceka u spajzi nisam odradila trening od stare godine. Koma
Sad cekam da manjeg uspavam iza rucka i ja i moja girja krecemo u napad. Pregledala sam puno filmica i nadam se da ce mi to ici kako spada. Neznam kako si jos kombinirati treninge na tjednoj bazi. Koliko hiitova,koje volim jako, koliko girje,koliko sa obicnim bucicama...sad odjednom ima previse toga...a pisao mi se blizi...to me pocelo malo strasiti.jos tri tjedna i natrag....
Vama vrijednima pohvale i nakloni!!!
To bi bilo to :-)
I ako sam dobro zapamtila, Kris, ti si neki post tipkala dok si radila neku vjezbu?
To nije rad na snazi :mrgreen:
Sve sto prelazi 12 ponavljanja je izdrzljivost, ne snaga.
Snaga je u rasponu do max 8 ponavljanja, ali ne ono zavrsis 8 pa za 3 sekunde novih 8. Nego da na zadnja dva ponavljanja izgledas kao Jim Carry u Glup i gluplji dok pokusava obaviti veliku nuzdu, a bas mu ne ide. :mrgreen:
Daj malo napisi kakvi su ti treninzi snage, koje vjezbe, koliko ponavljanja...
Zbrljala post
Da, mogla bi moju dobru staru jogu u svakodnevnom životu, da se malo dodatno razgibam i istegnem.
I ja ima 20 kg viška. Ako ne i više.
Polako se vraćam na plan prehrane kojim sam pred 2 godine u tri mjeseca skinula 10 kg.
Nije mi već lagan... još da nisam uradila bez pauze. Pa tek par dana vježbam.
Korekcija prehrane kreće, danas dan prvi.
E da... bila si u pravu, onaj jedan kilogram od fauža i tartufa...kako došao, tako otišao. Sljedeći dan sam bila na težini od prije hrpe UH.
I još nešto, kupila sam jučer grudnjak za vježbanje. U H&M nisam ništa našla, zato jesam u C&A. 60 kn. Stala sam u M. Uzela ja u kabinu L i XL, kontam to je za mene... no morala se vratiti po M. Je, malko mi je bio knap, ali L mi je bio velik... a računam da će se razvući. Vježbala sam jutros u njemu, zadovoljna sam. Mislim... baš je kul taj C&A kad ja stanem u M. :)
Ivana s daj me ne nasmijavaj, ti takva sitna pa da te šokira vaga.
Zhang šta ne bi Kris bilo dobro da ubaci više cardija ako želi skinut tih 20 kg viška, ja sam sigurna da bi recimo trčanjem 3x tjedno kroz mjesec i pol dana osjetila smanjenje kg na vagi? uz to povremeno snagu.
ili brijem? Ja koliko god pojedem otkako trčim nema šanse da se udebljam.Ok nastoji mne jesti šrot jer nisam kanta za smeće :-)
Eh pojasnila si mi razliku snage i izdržljivosti, ja izgleda stalno idem na izdržljivost al kad mi dođe girja mislim da će bit snaga 8 ponavljanja katapult :lol:
Btw uspjeli su me naživcirati iz Overseas-a jer je girja trebala doći jučer, došli u vrijeme koje nam ne odgovara, a danas su uspjeli donijet krivu pošiljku grrr...i sad moram čekam četvrtak.
Ovome se nadam popodne, sama sam sa sinom nadam se da će mi dozvolit tih 20 min, uključit ću i njega.
I obavezno stavim traku da pratim heart rate and calories, pa javim.
Eh da Kris definitivno najviše kalorija trošiš na trčanje, jedino sad zimi baš nisu svima ugodni uvjeti za trčanje (osim munjenima vikki, magriz, anci, ja...), možda na traci u teretani, ja fakat ne volim traku i ne mogu trčat u mjestu ali vidim ti si motivirana pa možda se i natjeraš.
Meni se čini da si ti prirodno obdarena mišićima, pa i kad je salo preko njih, oni su tu ispod, nekako imam dojam da si genetski čvrsta, nisi mlitava.Griješim ili ?
i jedva čekam muža od frendice da se vrate sa skijanja s njim obožavam pričat uživo o ovima našim sportskim temama :heart: on vježba svaki dan već godinama.