Stranica 4 od 275 PrviPrvi ... 234561454104 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

I ja bi to htjela.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Prijavljujem pola zuzka slopea#2. Nisam mogla više . Danas druga polovica.
    Joj nisi jedina, ja sam pogledala onaj zuskin sto je tang preporucila (ne znam jel to ovaj tvoj) i zakljucila da necu moci, pa sam se i danas rastezala pola sata sa nekom jogom koju sam jedva izgurala al mi je na kraju bas pasala.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Prijavljujem prekrasnih zimskih 8.5 km ovaj put s kapom i rukavicama
    bilo je predobrooo!!!

Mojca otvorim nam temu
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 04.01.2016. at 20:22

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Htjedoh reci snjeznih 8.5 km

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

u mene kisa cili dan, bas sam neka trula. a i neke iznenadne obaveze me sustigle pa nista od niceg.

anci i moja nas ignorira, stalno slusa muziku, izludjuje me s tim. mladje dijete prvi put ostalo spavat kod svog prijatelja, smrc. nikad mi nije
    spava kod nekog a da nije to moja mama ili prvi rodjaci i da da nije zajedno sa cimavicom. cimavica jedva docekala i osla u rodice spavat.
    mm i ja sami, sta da radimo

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    mm i ja sami, sta da radimo
    Trebaš prijedlog

[QUOTE=Lili75;2838493]Htjedoh reci snjeznih 8.5 km [/QUOTE

Super! Ja večeras nisam uspjela trčati, sama s djetetom, mm-a zadržali u bolnici.

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku

e ovo bih ja htjela.
    kako si uspjela vikki?
    Dosadilo mi je viriti svaki čas na mob i čitati ono što me zapravo uopće ne zanima. Otkad sam rodila pročitala sam samo nešto literature o odgoju i to stvari koje sam smatrala nužnima ili koje su mi trebale u određenom momentu. Nijednu knjigu za svoj gušt nisam pročitala. Onda sam prije tri tjedna navečer uzela knjigu u ruke (koju sam kupila za poklon, ali sam je htjela prolistati, a po mogućnosti i pročitati prije nego je poklonim , no kako ima gotovo 1000 stranica, nije mi pošlo za rukom) i oduševila se. Ujutro kad sam se probudila osjećala sam se baš dobro, kao kad se zaljubiš , i mislila što mi se to dogodilo, dok nisam shvatila da jedva čekam dalje čitati, ono... još, još, to mi je falilo . I nisam dva tjedna otvorila forum dok sam je čitala, fb bih škicnula samo navečer pred spavanje, portale inače ne čitam, živim u neznanju (što i nije tako loše ovih dana), koristila sam svaku slobodnu sekundu da čitam. Danas malom pustim crtić, ja kuham i čitam. Na poslu u pauzi čitam. Vratila sam se u život.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Vikki, suuuper!!
    Posljednje uređivanje od zhang : 04.01.2016. at 22:25

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Popodne sareni crtic s mladjom sladjom, kava i Franzen.
    Je l' Čistoća :D Očekujem je od ine33, ina, čuješ li me????

Da ne oftopičarim, prijavak: zwow 24 i 43. S modifikacijama, naravno. Jedan mi je premalo, dva su mi previše. Evo kako ja to prilagodim.
    Z24: https://www.youtube.com/watch?v=05oxGKTpLkI Umjesto dive bombersa radila sam supermen, broj turkish get upa sam smanjila jer mi je previše. Nisam radila amrap (ne volim princip amrap-a), nego 3 runde.
    Z43: https://www.youtube.com/watch?v=tO7KmRpS4o4 Puno sporije od nje sam radila step ups, da ne zeznem koljena (jednom sam to napravila na toj vježbi). Od zadnje vježbe radila sam samo chair climbers, bez onog dodatka planka, to bi mi bilo previše za večeras. Isto tri runde.

Zagrijala sam se čišćenjem auta da ne moram ujutro, da mi se dijete ne smrzava. Nije ga toliko zatrpao snijeg popodne koliko mi je ralica (koja inače nikad ne prolazi mojom jednosmjernom ulicom, jer obično zaglavi) nabacala pod kotače. I pukla mi je lopata . Recite mi da je dovoljno da sam očistila samo pred prednjim kotačima

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mojca, evo: http://www.sportsshoes.com/product/m...-shoes-~-aw15/ To je par koji me čeka U intersportu su 1.099 kn, 20% popusta, na SS su 60 funti. Poštarina iznad 100 eura je besplatna. Ako će netko naručivati u dogledno vrijeme sa SS-a nešto, javite se!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Thanks, sutra ću skočiti do Interspara...

To što pišeš o čitanju... znam... md je za poklonio Mukaramijev Ljetopis ptice navijalice kad je Smjehuljica imala 2 mjeseca... Skoro sam ga u top stavila od jada... no kad sam konačno počela, neke dvije godine kasnije, nisam mogla prestati.

Sad sam pogledala jedan od dva filma koja već dugo nosim na sticku.... umjesto vježbanja.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Mojca, evo: http://www.sportsshoes.com/product/m...-shoes-~-aw15/ To je par koji me čeka U intersportu su 1.099 kn, 20% popusta, na SS su 60 funti. Poštarina iznad 100 eura je besplatna. Ako će netko naručivati u dogledno vrijeme sa SS-a nešto, javite se!
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    lijepe

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Vikki, predivne su tenisice

Ja zasad nemam problem s internetom, nekako mi nije zao potrositi vrijeme kad citam ono sto me bas zanima i sto mi je stvarno super.
    Na rodi ne budem puno, samo ovdje jer druge teme ne otvaram.

Citam dosta i to mi je bas gust.

Da, vikki, dobila sam Cistocu pod bor. Moje dijete je imalo fotku knjige i to je pokazala tati i tako sam je dobila.

Vi koje imate malu djecu, sad vam je tesko naci vrijeme za sebe, a ja kojoj dijete raste naocigled :D patim sto ona voli biti sama

No izvukla sam je danas i stana
    Mladja je bila kod frendice, a nas troje smo u dugu setnju, podmitila sam je sladoledom. Sto cu!

Nemam prijavka
    Samo oftopicarim prije gledanja jedne bolesne serije :D

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Vikki divne su tenisice!

Anci tako je to s djecok, prvo nemas vremena a kasnije te ignoriraju

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Vikki odlicno si to izvela! Tenisice su ti odlicne.

Anci vjerujem da je tako al mi je to tako daleko (maltene nezamislivo) bar meni s manjima
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 05.01.2016. at 07:25

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

vikki što je s mužom?
    tenisice mi se baš sviđaju
    Lili u čemu trčiš po snijegu?
    jučer sam bila po gradu kod vas, strašno kako se slabo čisti
    ja da svojim tenisicama napravim 5 koraka bile bi mi noge mokre...
    a baš mio se trči
    imam neke cokule nepromočive a lagane u kojima bih možda mogla?!

nemam prijavaka
    jutros stigla perioda
    samo tibetanci dolaze u obzir, sve ostalo otpada
    što se tiče neta I fejasa I rode I svega, mislim da sam podosta uspjela korigirati to vrijeme
    I još ću
    ovdje sam najčešće, na fejs gotovo ne idem, to mi je smar žešći, tv nekad nešto...
    seriju pokoju ciljano, recimo modernu obitelj obožavam, ostale snimljeno sa sticka, s djecom ili s mm
    a čitanje svaku večer, prije spavanja
    to je ljubav, što rekla vikki

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Joj da fakat to mi je promaklo sto ti je s muzem vikki? Zelim mu da sto prije izadje i ozdravi.

Flopice trcim u obicnim tenisicama al kod nas ajmo reci vise ciste.

sinoc smo trcali po rolerskoj stazi na Jarunu po utabanim snijegu jasno sporijim tempom.trener nas je upozorio da se pazimo i ne trcimo brzo.
    iako bilo je lakse trcat po cesti po otopljenom snijegu i nisu mi nesto bile mokre noge nakon 50 min trcanja.
    Osjecaj neopisiv

I bilo nas je jako punoo

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Jutro... za razgibavanje sam oprala hodnik i stubište, tri puta ga prošla, sat vremena se bavila tim glupim poslom kojeg inače radi čistilica, nakon toga 30 DS. Tuš, doručak, posao...

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Jutro! Mogu k vama? Ova tema je razlog mog svakodnevnog čitanja rode.
    Vježbam povremeno već tri mjeseca ali sad sam odlučila biti redovitija.
    Jučer sam odradila bunnyslope #1 a jutros #2.
    Hoće li biti previše ako ubacim u trening i girju? Posudila sam ju na par dana da vidim hoće li mi se svidjeti.
    Naime, tek hvatam kako se swingovi rade.
    Svim curama ovdje moj naklon do poda

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja na kraju jučer nisam uspjela napraviti zuzku, slomio me snijeg. Računa li se oblačenje dvogodišnjakinje koja viče Van!Snijeg! i onda nošenje iste po snijegu pola sata dok viče i otima se Hladno! Boli oko! Boli ruka! neću doma! Hladno!boli!
    Imam muskulfiber, ali onaj od kojeg se osjećaš strgano, ne fino zategnuto.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

vikki, super ti to modificiraš, morat ću i ja tako kad stignem do zuzke
    nadam se da je tm dobro

pikula

Sani1612, dobro došla! Što još vježbaš?

Ja sinoć odlučila da mi je dosta bilo bete 4 tjedna i da već sad krenem na gammu, kad ono speed 3.0
    baš žestoko, dobro sam se držala prvih 15 minuta a drugih 10 sam morala modificirati svaki drugi burpee
    ajd bilo mi je lakše kad sam vidjela da se i Shaun dobro uspuhao

i počela čitati "Recepti za savršen brak", baš slatko za mozak na pašu...

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

sani dobrodošla!
    pikula to je sve ok., samo šibaj

ipak prijavak jutros
    50 x swing
    50 x one arm swing svaka ruka
    10 x clean & press svaka ruka, s lijevom sam jedva odradila
    50 x 8 squats
    50 x Russian twist
    Lili meni je to sve nekako hladno i mokro, nema šanse da trčim u svojim tenisicama

ostajte mi zdravo cure, juriiiim!

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Jutros bunny slope 8. Dodala malo trbušnjaka.
    Vikki baš te riječi sam tražila, ono kao kad se zaljubiš.
    Od planiranog početka trčanja u ponedjeljak naravno ništa, bit će neki drugi ponedjeljak...

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Jucer indoor.
    pikula po mom mjerilu to je jace od bunny slopea
    Sani, dobrodosla!

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Willow dosad sam radila program po kojem sam nekad vjezbala u teretani.
    Naravno, neke vjezbe sam modificirala.

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Došla javiti da sam vidjela sportske grudnjake na placu za 40 kn, netko je bio pitao prošli tjedan. Ima ih podstavljenih i bez podstave (jastučića). Ima i većih i manjih. Kupila (ovaj s jastučićima, naravno ), pa ćemo vidjeti kakav se pokaže.

Prijavljujem jučer lopatanje snijega, jutros, prije posla, teretana (yoga + sprave).

Lili, dobro ti trčiš po snijegu, meni kad hodam svako malo fali da padnem!

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ja cu odustati od treninga snage i drzati se samo cardia. U dva mjeseca sam uspjela izgubiti u kilazi nekaj sitno ali dobiti misice, toliko o tome da misici ubrzavaju metabolizam. Koliko sam zadovoljna svojom snagom, toliko sam nezadovoljna napretkom.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Ajd Kris podijeli što radiš za snagu. Ja nemam problem s kilažom, nego bih se malo učvrstila, svugdje.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Ja cu odustati od treninga snage i drzati se samo cardia. U dva mjeseca sam uspjela izgubiti u kilazi nekaj sitno ali dobiti misice, toliko o tome da misici ubrzavaju metabolizam. Koliko sam zadovoljna svojom snagom, toliko sam nezadovoljna napretkom.

Pa kaj nije to-to? Dobila si misice, i jod nesto sitno dolje.
    A misici su znacajno tezi od masti (po volumenu). Imas na netu negdje sliku kako izgleda kg masti a kako kg misica.
    Znaci da si na dobrom putu. Ja ne bih odustajala od snage.
    Ne ide jedno bez drugog.
    A trazi neku nasu vjezbacku zvjezdicu s topika da ti koju fotku pošalje.
    Pa ces sama zaključiti da bez snage ne ide

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Evo me na poslu... Baš se nekako drugačije, bolje osjećam nego inače. Tko bi rek'o!

Nego, pitanje... u 30DS se izmjenjuju cardio i snaga... snaga dio odrađujem kako treba, ali na cardio se brzo iscrpim, pa napravim pauzu 15-30 sec...
    Kako poboljšati izdržljivost u tom cardio dijelu?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    ja da svojim tenisicama napravim 5 koraka bile bi mi noge mokre...
    a baš mio se trči
    Mislim da malo što može pomoći po snijegu i bljuzgi, ako ne promoči materijal, upada ti snijeg i voda preko ruba tenisice. No ako nisi osjetljiva na mokre noge, za pola sata trčanja neće ti biti ništa. Ja trčim u starim običnim mizuno koje su upravo odradile svojih 750 km prije mirovine (nije mi ih žao uništiti vodom) i debljim sportskim čarapama, tene imaju čak i rupe na mrežici naprijed, budu potpuno mokre. Čim dođem doma izujem se, njih napunim novinskim papirom da pokupi vlagu i ne izgube oblik, stavim na radijator i sutradan su suhe. Ne smeta mi što trčim mokrih nogu.

Vi koje imate malu djecu, sad vam je tesko naci vrijeme za sebe, a ja kojoj dijete raste naocigled :D patim sto ona voli biti sama
    Ja nekako mislim da neću patiti što brzo raste Ni prestanak dojenja s dvije godine nisam doživjela traumatično, ono mrvicu se sa sjetom sjetim toga, ali puno više mi je bilo olakšanje nego što bih "tugovala". Kad si stariji roditelj, želiš da dijete brzo raste

Sani, dobro došla!!!
    Pikula I meni je jučer bilo slično. Nadobudno sam sa sanjkama otišla po njega u vrtić. Na pola puta do kuće je vikao da mu je hladno i bacao se sa sanjki, na kraju sam nosila njega i vukla sanjke.
    Kosjenka će trčati
    MM je srčani bolesnik, radili su neki rutinski zahvat koji nije uspio, no dobro je.

Uglavnom, nakon 20 dana stalnog laganog muskulfibera, što u gluteusima, što u prsima i ramenima od burpija, više me ništa ne boli. Jučer je bio dan za core, danas bih nešto žešće za lower, no nemam pojma što.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Slobodno radi pauze, poboljšat ćeš s vremenom, ne ide odmah

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

vikki, držim fige za TM.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj bella77 prvotno napisa Vidi poruku
    ...

Lili, dobro ti trčiš po snijegu, meni kad hodam svako malo fali da padnem!
    Vježba, vježba..

Kris i ja radim više cardio nego snagu, al ipak radim snagu. Mislim s obzirom koliko trčim (a trčim fakat puno) nemoguće mi je toliko radit snagu.
    Iako i kad sam je radila minimalno, imala sam sasvim lijepe mišiće. Naravno najbolja je ujednačena kombinacija oboje.

Mojca, poboljšat ćeš izdržljivost vježbom, postupno ćeš povećavat minutažu i tempo i ići će!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Slobodno radi pauze, poboljšat ćeš s vremenom, ne ide odmah
    Hvala.

Što bi još mogla paralelno raditi uz 30DS, nešto kratko, a učinkovito... a opet ne preteško za nekog u mom stanju.
    Mislila sam ujutro 30DS, a navečer još nešto malo... trčanje bi bilo idealno, ali dok ne bude bar +15 nema šanse.

edit: nešto za cardio, po mogućnosti.
    Posljednje uređivanje od Mojca : 05.01.2016. at 10:47

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

vikki bitno da je muž dobro.
    Sad si me sjetila da sam ja ostavila tenisice samo onako u hodniku, nisam ih ni stavila blizu radijatora, bile su mokre onako malo sa strane, valjda mi se neće izobličit nove su mi

eh da flopice meni ne smeta ni voda, ni hladnoća (više mi smeta vrućina), trčala sam u tankim tajicama i kratkim čarapicama (skoro koža virila ), a gore 2 sloja dugi rukav + tanka vjetrovka.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 05.01.2016. at 10:48

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mojca, evo teme, tu sam je objavila:

http://forum.roda.hr/threads/89450-K...og-na-surfanje

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvala.

Što bi još mogla paralelno raditi uz 30DS, nešto kratko, a učinkovito... a opet ne preteško za nekog u mom stanju.
    Mislila sam ujutro 30DS, a navečer još nešto malo... trčanje bi bilo idealno, ali dok ne bude bar +15 nema šanse.

ja za početak ne bi pretjerivala. ja bi rađe 30 ds i neki pilates/jogu ili callanetics navečer. kada svladaš 30 DS probaj nešto jače tipa focus T25 ili već nešto sa blendera.
    No to meni štima.
    Trčanje će ipak čekati bolje vrijeme, nemam ni opremu niti volje za ovu zimu. Mislila sam polako početi onaj program što ste linkali. Dotada bunny slope

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Cure ali koliko vidim...vi vecinom vjezbate da se ucvrstite ili odrzite formu a ja imam 20kg viska zaista ginem u teretani svaki dan i cvrsta sam skroz, imam sala...pogotovo na trbuhu ali ispod svega misici su vise nego dobri. Pa si nekako mislim da se prebacim na cardio barem neko vrijeme jer sam divljak kada se primim sprava idem upravo prema gymu pa pisem kasnije

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Anci, zamisli kako je meni, patim u svakom obliku
    Najmanja mi još bolesna trenutno.
    I jutros sam stala na vagu, strefilo me skoro!
    Ja se nikako nagovoriti na trčanje po snijegu.
    Vikki, vibrice za TM-a, da je sto prije doma.
    Bravo svima na uspješnim treninzima. Ne znam sto cu danas, privlači me onaj fat burn.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mojca, pa ako ti je 30ds već lagan, prijeđi na nešto teže

KrisZg, ne ide mršavljenje bez kalorijskog deficita, ili jači treninzi koji "pojedu" više kalorija ili srezati prehranu... (odnosno oboje...)

a meni se čini idealno 1 dan (više) cardio pa 1 dan (više) snaga - ali ima tu puno iskusnijih od mene

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Nemam nista za prijaviti, uz svu svoju novu opremu koja ceka u spajzi nisam odradila trening od stare godine. Koma
    Sad cekam da manjeg uspavam iza rucka i ja i moja girja krecemo u napad. Pregledala sam puno filmica i nadam se da ce mi to ici kako spada. Neznam kako si jos kombinirati treninge na tjednoj bazi. Koliko hiitova,koje volim jako, koliko girje,koliko sa obicnim bucicama...sad odjednom ima previse toga...a pisao mi se blizi...to me pocelo malo strasiti.jos tri tjedna i natrag....
    Vama vrijednima pohvale i nakloni!!!

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sto je u ovome lose?

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo me na poslu... Baš se nekako drugačije, bolje osjećam nego inače. Tko bi rek'o!

Nego, pitanje... u 30DS se izmjenjuju cardio i snaga... snaga dio odrađujem kako treba, ali na cardio se brzo iscrpim, pa napravim pauzu 15-30 sec...
    Ustrajnim treningom
    Jednog dana ce ti 30ds biti warm-up

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala.

Mislim da ti je za pocetak 30ds dovoljan dnevno. Ako zelis brže rezultate, dodatno korigiraj prehranu.

Ja nemam bas utjesne odgovore, ali su efikasni.
    Posljednje uređivanje od zhang : 05.01.2016. at 12:06

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku

KrisZg, ne ide mršavljenje bez kalorijskog deficita, ili jači treninzi koji "pojedu" više kalorija ili srezati prehranu... (odnosno oboje...)

a meni se čini idealno 1 dan (više) cardio pa 1 dan (više) snaga - ali ima tu puno iskusnijih od mene
    To bi bilo to

I ako sam dobro zapamtila, Kris, ti si neki post tipkala dok si radila neku vjezbu?
    To nije rad na snazi

Sve sto prelazi 12 ponavljanja je izdrzljivost, ne snaga.
    Snaga je u rasponu do max 8 ponavljanja, ali ne ono zavrsis 8 pa za 3 sekunde novih 8. Nego da na zadnja dva ponavljanja izgledas kao Jim Carry u Glup i gluplji dok pokusava obaviti veliku nuzdu, a bas mu ne ide.

Daj malo napisi kakvi su ti treninzi snage, koje vjezbe, koliko ponavljanja...

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Zbrljala post
    Posljednje uređivanje od zhang : 05.01.2016. at 12:19

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Sani1612 prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro! Mogu k vama? Ova tema je razlog mog svakodnevnog čitanja rode.
    Vježbam povremeno već tri mjeseca ali sad sam odlučila biti redovitija.
    Jučer sam odradila bunnyslope #1 a jutros #2.
    Hoće li biti previše ako ubacim u trening i girju? Posudila sam ju na par dana da vidim hoće li mi se svidjeti.
    Naime, tek hvatam kako se swingovi rade.
    Svim curama ovdje moj naklon do poda
    Dobrodosla

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    ja za početak ne bi pretjerivala. ja bi rađe 30 ds i neki pilates/jogu ili callanetics navečer. kada svladaš 30 DS probaj nešto jače tipa focus T25 ili već nešto sa blendera.
    Da, mogla bi moju dobru staru jogu u svakodnevnom životu, da se malo dodatno razgibam i istegnem.

Cure ali koliko vidim...vi vecinom vjezbate da se ucvrstite ili odrzite formu a ja imam 20kg viska zaista ginem u teretani svaki dan i cvrsta sam skroz, imam sala...pogotovo na trbuhu ali ispod svega misici su vise nego dobri.
    I ja ima 20 kg viška. Ako ne i više.
    Polako se vraćam na plan prehrane kojim sam pred 2 godine u tri mjeseca skinula 10 kg.

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    Nije mi već lagan... još da nisam uradila bez pauze. Pa tek par dana vježbam.

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da ti je za pocetak 30ds dovoljan dnevno. Ako zelis brže rezultate, dodatno korigiraj prehranu.
    Korekcija prehrane kreće, danas dan prvi.
    E da... bila si u pravu, onaj jedan kilogram od fauža i tartufa...kako došao, tako otišao. Sljedeći dan sam bila na težini od prije hrpe UH.

I još nešto, kupila sam jučer grudnjak za vježbanje. U H&M nisam ništa našla, zato jesam u C&A. 60 kn. Stala sam u M. Uzela ja u kabinu L i XL, kontam to je za mene... no morala se vratiti po M. Je, malko mi je bio knap, ali L mi je bio velik... a računam da će se razvući. Vježbala sam jutros u njemu, zadovoljna sam. Mislim... baš je kul taj C&A kad ja stanem u M.
    Posljednje uređivanje od Mojca : 05.01.2016. at 12:27

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ivana s daj me ne nasmijavaj, ti takva sitna pa da te šokira vaga.

Zhang šta ne bi Kris bilo dobro da ubaci više cardija ako želi skinut tih 20 kg viška, ja sam sigurna da bi recimo trčanjem 3x tjedno kroz mjesec i pol dana osjetila smanjenje kg na vagi? uz to povremeno snagu.

ili brijem? Ja koliko god pojedem otkako trčim nema šanse da se udebljam.Ok nastoji mne jesti šrot jer nisam kanta za smeće

Eh pojasnila si mi razliku snage i izdržljivosti, ja izgleda stalno idem na izdržljivost al kad mi dođe girja mislim da će bit snaga 8 ponavljanja katapult

Btw uspjeli su me naživcirati iz Overseas-a jer je girja trebala doći jučer, došli u vrijeme koje nam ne odgovara, a danas su uspjeli donijet krivu pošiljku grrr...i sad moram čekam četvrtak.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

moram novi zdraviji post napisati

jutros fat burning #1 i novi petominutni, mislim da je #56

Lili, besplatni su i napravi ih obadva :D

https://zuzkalight.com/workouts/15-minute-fat-burn-1/

https://zuzkalight.com/workouts/5-mi...orkout-56-abs/

bio mi je težak ovaj mani WO jer sam prije njega radila fat burn
    Ovome se nadam popodne, sama sam sa sinom nadam se da će mi dozvolit tih 20 min, uključit ću i njega.
    I obavezno stavim traku da pratim heart rate and calories, pa javim.

Eh da Kris definitivno najviše kalorija trošiš na trčanje, jedino sad zimi baš nisu svima ugodni uvjeti za trčanje (osim munjenima vikki, magriz, anci, ja...), možda na traci u teretani, ja fakat ne volim traku i ne mogu trčat u mjestu ali vidim ti si motivirana pa možda se i natjeraš.
    Meni se čini da si ti prirodno obdarena mišićima, pa i kad je salo preko njih, oni su tu ispod, nekako imam dojam da si genetski čvrsta, nisi mlitava.Griješim ili ?

i jedva čekam muža od frendice da se vrate sa skijanja s njim obožavam pričat uživo o ovima našim sportskim temama on vježba svaki dan već godinama.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 05.01.2016. at 13:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •