Palcice, ja ti se pridruzujem s nejedenjem slatkog. Odlucila sam experimentisati i ne jesti slatko cca mesec dana (od Nove godine do mm-ovog rodj) ali i ne vagati se, da vidim sta ce se desiti. Pisala sam da sam na onih 'last couple of pounds' od idealne tezine, ali imam izgleda psihicku barijeru da ih skinem jer sam do sada dva puta gubila menstruaciju pri nizim kilazama. Ne znam gde mi je granica, ali mislim da imam prilicno prostora, pa si zelim eliminisati strah. nejedenje slakog nije neka restrikcija, a zdravo je. moj greh su bile cokolade, jer gluten ne smem pa od keksa i slicnog svakako nista. na trcanju sam osetila promenu goriva, no cini mi se da se stabilizuje.
juce sam trcala 10km i plivala 1km, i odradila petominutni trening za shoulders s tegicima.
danas sam na bajku odradila dvosatni 'explosive power.'
Magriz, ako imas savet kako izvezbati da disem s obe strane kad plivam freestyle, bila bih jako zahvalna. Znam dobro samo s glavom udesno, a s obzirom na ambidekstralnost bas mi smeta sto nisam postigla simetriju. ono sto ja radim je da stavim bovu izmedju nogu i frorsiram samo glavu ulevo par krugova. sin koji je u swim team-u kaze da njih uce da zamahnu tri puta i svaki put udahnu na drugu stranu. to mi se cini idealnim, ali ja jos uvek ne mogu. dobra vest je da mogu opusteno da plivam freestyle bez da se zadisem, dosta sam napredovala s disanjem, ali eto ne i s simetrijom.