Bubilo Bubich prvotno napisa
Potpisujem.
Em svoja vlastita firma i brand, em uspješna televizijska, žirijevska, voditeljska karijera - ako nije ona, ne znam tko je ŽNM. :mrgreen:
I sve ostalo potpisujem, nekad mi je prije "slobodan dan"/dan za mene kad kuham i spremam i doma sam s djecom... nego otići frizeru, pedikeru i naći se s frendicama na kavi ako je to popraćeno još teškom tlakom i hrpom "moranja" koje moram obaviti prije i poslije tog "slobodnog vremena za sebe". Npr. napraviti 6 kompromisa jer frizer i pediker naravno nikad nemaju slobodan termin kad bi ja.
Tako da sve to je više stvar osjećaja nego popisa aktivnosti...
A ovo "uzeti slobodno sam tak" - pa radim to na tjednoj bazi nekoliko puta sigurno - to mi je kad preskačem sva ta moranja. Npr. curama je kosa baš prljava i nije lijepo da hodaju tako okolo (ali obje se bore kandžama protiv pranja kose, jedna pri tome vrišti ko manijak, kosa im je gusta ko lavovske grive i sušimo im kosu tonu vremena... a da ne pričam na što liči raščešljavanje - i da nemaju (pre)dugu kosu...) ... e onda "sam tak" kažem sama sebi - "nemam snage danas, sutra idu s prljavom kosom , koga briga..." i radim nešto drugo što mi se radi (bilo pranje wc-a ili serija).