Evo ja sam bacila na papir i izračunala da bi pejs bio 7,44 što mi uz duge noge zvuči čisto ok. Zaključak, app malo šteka.
Printable View
Evo ja sam bacila na papir i izračunala da bi pejs bio 7,44 što mi uz duge noge zvuči čisto ok. Zaključak, app malo šteka.
Ja imam prosjecan pace kod vecernjeg trcanja 7:15 :) ovo vec spada u trcanje ali koliko znam mini je visoka jako. Da idemo istim twmpom ona hoda, ja trcim. Tak je meni s mm on da trci uz mene radi misje korake
Spajka, kolacccccc :mljac:
Najfiniji su oni najkaloricniji. Svaka cast zobenim keksima, al slasticarska krema i cokolada :heart:
Mini, bome si brza. Kreni trcat, vjerujem da bi lili brzo dobila konkurenciju :-)
Kris, slusaj muza. Covjek pametno zbori
Summer, bas mi je drago da si uzivala :-)
Ivana s, meni i dalje nije jasno kako ti je mfp dao tako malo kalorija. Ti i trcis i vjezbas, tako da mi je to nekako premalo.
Zakljucak je da pajdo nema pojma.
Danas rest, pola noci nosila najmanjeg bubanca koji kuri preko 39.
A jos me ceka fizikalna.
Samo da znate da ste mi uljepsale dan :ghug:
Hej vrijednice, bravo za sve kilometre, vježbe snage i cardio :klap:
pročitala sam sve. Vikend aktivan i turbo (trening-Kaufland-odbojkaška utakmica-fešta) al zabavan, u subotu je bilo odlično u West Inu, ostali do 3:00h ujutro, u ned ujutro na obnovu zavjeta kod bake i dide. Sad turbo radno. Večeras me čeka preko 11 km. Baš se veselim a posebno srijedi i dionicama na 800m.
svima :kiss:
Summer, MB drago mi je da ste uživale na planinama!
Vratia se Šime.
Ne stignem vas čitati. Samo par zadnjih postova.
Mini, meni treba 60 min za 10 km, trčeći. Kreni u trkačice!
Kad hodam pređem cca 5,5 km/h.
Samo da se pohvalim da idem na WINGSE!!!:-D
Bravo Nera za wingse!!
Ja sam ipak odlucila odvjezbati. Mali je zaspao a ja sam trebala ispucavanje.
Cyclon 15, uspjela sam 8 rundi.
5 v sit, 10 db swing, 15 goblet squat.
Meni dosta :-)
Br wo7
sani, spajka bravo :klap:
nera jeeej, nadam se da cemo se upoznati tamo :) trebalo bi nas dosta bit :)
lili super!
ja sam nabrzinu rucala pa bila s prijateljicom na kavi, sad me malo glava boli pa cu malo odmorit i ic trcat kasnije. ne znam jedino ko ce s djecom ponovit prirodu i kemiju :drama:
MM nema bas dara za to :mrgreen:
Posle trcanja se uvek osecam kao nova !
Super spajka..koliko ih je jos ostalo iz br?
Njega nisam nikad radila.
Ja danas restam, evo se sve motiviram da se uhvatim peglanja. :lol:
Budem valjda.
Bravo Nera za wingse!
Danas je mm rockas pa spremam malu veceru za oboje,laganini. Surlice, crne masline, chiketina, cherry itd...mozgam kaj da iskombiniram a da bude ok za oboje iako mi je fest ostalo na mfp ne zelim si priustiti opet ono od jucer.
Malo odhodala 3.6km u 35min...do daljeg ducana i natrag, vrijeme nije dozvoljavalo vise.
I, jeste li našle motivaciju :mrgreen:? Ja je za to nikad nemam :lool:.
MMA plyo + core kinetics. Core sam brljavila.
Nabavila sam 22 minute Hard Corp, izgleda mi brutalno. Valjda jer treba sve nadoknaditi za 22 minute. Jedva čekam probat.
Anci fali na temi. Vidim a je peglanje postalo teska vjezba :lool:
Anci daj oh malo stimuliraj.
Samo na brzinu da se pohvalim da mi je trener rekao da fino napredujem i da sam se lijepo izdefinirala.
summer, odlicno za druzenje.
Lili, bas lijepo za zavjete, romanticno!
peglanje mrzim, radije bi trcala :-)
Ja sam svoje odradila :-)
Ali da, anci je tu zakon, ona pegla direkt sa zice. Ja sam se uspjela disciplinirati da peglam nakon 2 masine :lol:
Tko na kraju sve ide na wingse.
Meni se to ne da logisticki, ali jos se stignem predomisliti.
Kud bas mene da zapadne Iron Challenge :lol: :lol: :lol:
zhang, mislim da cu p90x3
privlaci me i ovaj core de force, ali vise sam se zazeljela utega :uteg:
meni peglanje jedino igra uz dobru seriju, uz koju i zaboravim da peglam :aparatic: i to i ja sad radim nakon dvije masine
i ono brzinsko jutarnje, uz psovke :lol:
E to brzinsko jutarnje mrziiiim....
Opcenito, kad imam nekih moranja ujutro koja me maknu sa putanje autopilota, to me unezvjeri.
Jutro mora poceti smooth, sa kavom i surfanjem, i onda trening (ako vjezbam ujutro) i onda tek dan pocinje
I bas super za p90x3. Jesam ja pobrkala ili si ga ti vec radila?
Summer jedina mana Core de Force je sto treninzi traju duže od pola sata. Zapravo, samo je jedan 30 minuta, ostali su od 37-47 minuta. Nakon prve sedmice dodaju i jedan 15 minutni i jedan od 5 minuta.
Eto ako ti se da odvojiti toliko vremena, onda probaj.
Ja sam ga uzela sad radit kad znam da imam vremena, odnosno kad mala još ne može u park.
Ostat ću pravo šokirana kad mi na 22mhc treninzi budu trajali do pola sata :lool:.
Zhang :lool:
Ja volim peglat uz seriju :)
Ljeti skoro uvik peglam svaku vecer jer neman di drzat opranu robu.
I ja idem na wings :)
Kris uzivajte i sretan rodjendan muzu!
J-la bravo!
Deaedi bravo za napredak!!
Prijavak 5 km hodanja, bolila me glava pa sam odustala od trcanja.
Eto, uspjeli smo ukrasti 15tak min da veceramo olfo u miru :mrgreen: toliko je smizla dala prije nego je krenula zvati da dodemo u sobu. Taman se i srednja vratila sa snimanja pa smo slusali kaj je sve bilo.
Finaaaa vecera:surlice iz bakrenog kalupa, salsa od pulpe sa ljutikom i crnim maslinama i chiketina marinirana u jogurtu. Ideju za nju sam maznula sa fitness recepata, bilo joj je dosta 1h u marinadi i naglo na tavu, pa u posudu, prije popaprila. Ma njami.
kris :mljac:
zhang djavlice :lol:
i ja svasta nesto brzinski ujutro ;-) tusiranje, pranje zubi, muckanje smoothieja, a tek sminkanje :aparatic:
mogla bih i ja na wings, kao potpora :-*
A wingsi... sad kad vidim koliko vas ide, dodje mi da idem i ja.
Kris mi jako volimo piletinu iz jogurta :njam:
Summer vidim da nam jutro ukljucuje slicne brzinske obaveze :mrgreen:
I da znas da bi mogla na wingse!
Zhang :lool: na andjela cuvara!
Ajde na wings! Druzit cemo se :)
zhang, oces da ti ja sutra dobacim? ;-)