sjelo u splitskoj:mrgreen:
Printable View
sjelo u splitskoj:mrgreen:
juhuuuuuuuuuuuuuu, odma mi je ulipšan dan :)
da li na rodiljnu naknadu imaju pravo redovni studenti, oni koji ne zamrzavaju prava radi djeteta?
mislim da imaš pravo na minimalac.
joj, joj, možda će sutra sjesti komplikacije...
Da bar :cekam:
sjelo porodiljski i u zabi
Ja se isto nadam za komplikacije....do sada su mi uvijek sjele 19.
meni su pršli mjesec sjele 18. komplikacije.....a danas još ništ..:(
u PBZ komplikacije jos nisu sjele sad gledala
Ni u zabi još ništa! :cry:
erste jos nista od komplikacija...:raspa::cekam:
upravo sjele komplikacije u erste cure moje:-D:-D:-D
i u Zabi!!!
u pbz sjelo
jupi, jupi, sjele komplikacije i u rba :-D
Joj, meni u erste još nisu :(....... nadam se sutra .......
Meni sjele komplikacije u zabi,ajme ovaj mjesec sam dobila 4800 nemogu vjerovat ko da sam na lutriji dobila. Svidja mi se ovaj porodiljski,a znam da cu drugih 6 mjeseci kukat hi hi,nek me bar sad euforija drzi
sjelo i meni u erste...yaaay
Je li zna netko kojeg u mjesecu sjeda ona novčana naknada za bolovanje dulje od 3 mjeseca??
Sjele su mi komplikacije, ali naknada nije iako su mi prošli mjesec rekli da će sjesti u ovom mjesecu...
Ako misliš na onu naknadu koju ti isplaćuje poslodavac, to ovisi o njemu, neki odmah isplaćuju, a neki rade probleme, kao npr. meni, jer kao komplikacije po njima nisu bolest, iako se pojam "bolest" nigdje ne spominje nego bolovanje, no dobro, prešla sam na pismeno dopisivanje jer me usmeno tumačenje pojmova bolest i bolovanje s njihove strane uopće ne zanima...
da li se ikome dogodilo da im je porodiljna naknada prikazana kroz dvije uplate? U isti dan (18.4) sjele su mi dvije uplate jedna na manji, a jedna na veći iznos i zajedno čine moju naknadu. Nije riječ o različitom obračunu jer mi dijete ima 5 mjeseci, pa nije prosjek plaće za prvih 6 i srazmjer iznosa za drugih 6. mjeseci. I dalje sam u dijelu porodiljnog dopusta gdje se prima puni prosjek plaće. Samo vidim da su bile dvije uplate.
Cure, jel kome sjeo dječiji?
mislim da je moguce. ja sam 18.04 dobila prvu uplatu porodiljne naknade.došla u banku da vidin jel bila uplata i kolika i iznenadila se jer je bilo manje nego sam ocekivala,a onda mi sutra dan došla por na mob da je popodne isti taj dan 18.04. uplaceno i ostalo.samo ta izvješća kasne po dan od splitske banke.i kad se zbroji to su te dvi uplate i ispada onda tocna cifra koju sam ocekivala.
Meni je sjeo dd još prošli tjedan.
hvala,na informaciji...onda ću ja valjda dobiti zaostatke kad riješe na novo riješenje...
ej, i meni su s negdje 5 mjeseci bile dvije uplate, ne znam zašto :unsure:
Nakon dva dana sjela i naknada za bolovanje (ono 3 mjeseca i više...) - nisu radili problema:)
Bok, nema me dugo sorry zbog toga, guzva ogromna ;)
al zanima me jel dječji sjeo, meni jos nije.....
Ako se ne varam sjeo je u petak..nama nije sjeo..i samim tim smo došli do zaključka da ovaj put nemamo pravo na dječji..
Zna li možda netko da li se još uvijek ima pravo za treće dijete, porodiljna naknada u trajanju od tri godine? Nešta sam čula da su to ukinuli, ali nigdje ne mogu ništa pronaći da i je to tako, pa ako tko zna, molim Vas... Hvala...
javite ako je porodiljna naknada bila :)
čekamo vijesti.....
curke jel ko provjerio dal je kojim slučajem sjela porodiljna????
Meni nije još u PBZ