Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3405

Tema: NAKNADA? - 2. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

da li se ikome dogodilo da im je porodiljna naknada prikazana kroz dvije uplate? U isti dan (18.4) sjele su mi dvije uplate jedna na manji, a jedna na veći iznos i zajedno čine moju naknadu. Nije riječ o različitom obračunu jer mi dijete ima 5 mjeseci, pa nije prosjek plaće za prvih 6 i srazmjer iznosa za drugih 6. mjeseci. I dalje sam u dijelu porodiljnog dopusta gdje se prima puni prosjek plaće. Samo vidim da su bile dvije uplate.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Vila prvotno napisa Vidi poruku
    da li se ikome dogodilo da im je porodiljna naknada prikazana kroz dvije uplate? U isti dan (18.4) sjele su mi dvije uplate jedna na manji, a jedna na veći iznos i zajedno čine moju naknadu. Nije riječ o različitom obračunu jer mi dijete ima 5 mjeseci, pa nije prosjek plaće za prvih 6 i srazmjer iznosa za drugih 6. mjeseci. I dalje sam u dijelu porodiljnog dopusta gdje se prima puni prosjek plaće. Samo vidim da su bile dvije uplate.
    mislim da je moguce. ja sam 18.04 dobila prvu uplatu porodiljne naknade.došla u banku da vidin jel bila uplata i kolika i iznenadila se jer je bilo manje nego sam ocekivala,a onda mi sutra dan došla por na mob da je popodne isti taj dan 18.04. uplaceno i ostalo.samo ta izvješća kasne po dan od splitske banke.i kad se zbroji to su te dvi uplate i ispada onda tocna cifra koju sam ocekivala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •