Ivana78, nemam ti sta pametno reci osim da mi je jako zao.Da se beta od pocetka dobro duplala danas bi morala biti vec visa od 3000 ili barem tu negdje.Ipak, 1.beta ti je bila super,stvarno ne znam zasto se nije nastavila duplati.
Printable View
Ivana78, nemam ti sta pametno reci osim da mi je jako zao.Da se beta od pocetka dobro duplala danas bi morala biti vec visa od 3000 ili barem tu negdje.Ipak, 1.beta ti je bila super,stvarno ne znam zasto se nije nastavila duplati.
Ivana, ja... ja se jako nadam da će ispasti OK. Zaista je čudno da se beta ne dupla... Držim ti fige jako :love2: ~~~~~~~~
Pinny, kako se držiš? Nadam se da opušteno guštaš u ovim slatkim danima iščekivanja. Trudnica jedna :mrgreen: ~~~~~~
Cure hvala vam na podršci :heart: puno znači.
Ja ni suzu nisam pustila. Znam da sam se pripremala već danima na ovakav rezultat, ali ipak se čudim da nisam reagirala. Da, gadno je u srcu- skroz se stegnulo i malo boli. Valjda neću dobiti ptsp :mrgreen:
Moram još ovo reći: mm mi daje beskrajno toplu i jaku podršku. Zaista osjećam da ovo ne guram samo ja, nego da se zajedno hrabro borimo.
I obavijest za lab:
preko ljeta se mora naručivati, posebno za spermiograme.
Veselim se utorku :)
Ivana zaista se iskreno,iz sveg srca nadam da će biti sve uredu:love2:,mi ovdje sve mislimo na tebe a toliko pozitivnih misli mora pogurat malo tvog malca.
Tlatincice:heart:,pusaaaaaa.
Pinny kako ide?:mrgreen:
Ja se najvjerojatnije isto pojavljujem na kavici:yes:.
Ivana cvrsto se uzdam da ce se mrvuljak izboriti za svoje pravo na zivot...Nisam se tome nadala..:unsure:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za malca i jos tisucu put vise...:heart:
:love2:
Ivana ~~~~~~~~~~~~ vibram za malog borca!
Kava u utorak zvuči jako dobro - rado bih vas upoznala i u živo. Samo ako možete još jednom napisati mjesto i vrijeme, pa ako zbog posla budem mogla rado ću vam se pridružiti.
Tlatincice zao mi je... :( Drži se!
Evo i mene. Bas sam poranila jutros. I do sada sam uvijek tako par dana poslije transfera se rano budila. Zato moje dame :coffee:
Sinoc sam dosla kuci. Napokon. :-D
Osjecam se super. Kao da nisam bila u nikakvom postupku.
Jedino me na to podsjeti moj desni jajnik koji malo probada.
Ivana ~~~~~~~~~~~~~~ za malog borca :heart: i nadam se da ce sve biti ok
Vidim da ce biti i ljetne akcije ovdje zato ~~~~~~~~~~~~~ Taca70, Dea, Sela
Osijek ~~~~~~~~~~~~~~ bebici velika :kiss:
tlatincica saljem ti puno :love2: . Znam kako je to kada ne pustis ni suzu nego se jednostavno samo stegne u grlu i oko srca. Tako ja reagiram. Taj dan poslozim kockice u glavi i vec sam u sljedecem postupku.
Curke uzivajte danas.
Ivana 78 drži se i valjda će ipak biti dobro!
Ivanice bit ce sve ok....vibramo za to...
Curke,ja muku mucim s jajnicima,lijevi me rastura,kad mislim da cu morat jauknut,bol nestane...
Grudi narasle,bolne i tako sam ljuta,ljuta,ljuta jer ne razumijem sto je to...Dok sam se stimulirala
(khmmm) nikakve senzacije se nisu desavale,a sad 4.i 5.dan od aspiracije hormoni mi divljaju i
divljaju kao da koristim ono 6 utrica dnevno!!!!!Akhhhhhh.....!!!!:-x:-x
Da je bar necemu sve to!!!!Jucer je i sluzi bilo kao u najdivnijoj ovulaciji...
Valjda je sve to normalno,dajte me prosvijetlite,ovo mi je 1.stim.IVF i nema mi
tko reci ni objasniti ista....
Sela neznam kako je drugima ali meni sad u stimulaciji isto ništa pretjerano a kad mi je završila m onda su mi jajnici podivljali,i konstantno imam osjećaj da trebam dobit m a tek je sljedeća na redu za 2 tjedna,mislim da ću sljedeći tjedan do svoje gin. jer mi se nekako čini da mi se napravila neka opaka cista:evil:.
Meni još nije došla prava M :-x samo brljavljenje od 2 dana. Beta 11 dnt je potvrđeno negativna, sa utrićima sam prestala i čekam...
Ja ću isto morati kod svoje primarne ginićke jer mi se pojavila endometrioza, a liječnici u Petrovoj preko ljeta hendlaju samo trudnice. Uopće ne znam može li mi primarka uopće pomoći?
Sela, javi se svom ginekologu i pitaj za savjet ili pregled da vidi da nije neka cista u pitanju.
Ma mog ginekologa nema,na godisnjem je,mijenja ga onaj o kojem sam vam pricala par postova prije koji me pitao
zasto idem na MPO,sjecate se????A to bi onda cista mogla biti?Pa da,cim su i folikuli (onaj moj prazni trio) bili cisticni,
moguce da je bilo
jos malih koji su sad ili buknuli ili ne znam sto!Ajajaj!!!Kukuuuleeleeek,cviiiiil!!!!!!Moram smisliti nesto.tnx:heart:
Ja sam znala otići privatniku na uzv kad mi se nije dalo čekati kod socijalke.
Ništa ne sugeriram, samo dijelim iskustvo.
Dobardan djevojke,sto danas se nisu kuhale kavice ujutro????Evo ja stigla na posao,jedem tortu i mislim na vas.:-)
Jucer sam provela zapravo krasan dan,ignorirajuci svoje neugodne simptome maximalno.Otisli mm i ja u Ogulin
i na jezero Sabljaci,prava uzivancija...
Danas simptomi slabiji,bol u lijevom jajniku samo sporadicna,tek toliko da ne zaboravim na njega.
A sto se privatnih ginica tice,bez brige,tu sam ko doma,ali mi se ne daje stalno novac..naravno to mi je opcija
u slucaju da se nesto jace zakomplicira...
Mislim da se nisam izjasnila za kavu.....:angel: Dolazim i ja,oko 5 nadam se...:heart:
hay,cure! da vas pitam,idem na prvi ivf u 6 mj,tj bit će već 7 mj jer uzimam već 13 decapeptyl od 14.6 i još mi nema menstruacije a moja soc.ginek. mi je rekla da otprilike za 7 dana dođe kad počnem s bodenjem,pa neznam sad je li i ostalima dolazilo na vrjeme ili sam samo ja abnormalna pa meni sve kasni,inače sam imala več sve simptome dolaska ali nema joj ni traga ni glasa! izludit će me!
Da li su ti inace uredne menstruacije? Ako znas da bi ti inace trebala vec doci, onda bih rekla da treba provjeriti zasto je jos nema. Od kada si pocela s Decapeptylom nisi bila u klinici? U Rijeci obicno daju prvo 7 Decapeptyla pa onda svaki put treba doci po jos dva, pretpostavljam upravo iz tog razloga da se provjeri zasto eventualno menstruacija kasni...
Ne znam, ako ti stvarno kasni napravi test za trudnocu ili se svakako javi na kliniku da vide u cemu je stvar.
zadnja 2 mjeseca mi je bila uredna,a 2 prije tog mi je kasnila 4-6 dana,a sada je već 34 dan ciklusa,tj već 2 dana i po tome kasni,a doktorica moja nije radila prošli tjedan a u zg nisam zvala jer sam mislila da će doć svaki čas a ako do ponedjeljka ne dođe morat ću ih zvat da vidim što nevalja .
Plavuša007,meni je decapeptyl produljio ciklus za nekih 5 dana prosle godine i dr. mi je rekao da to nije nista cudno.Ipak, u ponedeljak se svakako javi svom dr.
odmah mi je lakše da nisam jedina! ako ne stigne do sutra zovem,naravno ako mi se jave.
plavuša, nije neuobičajeno da menga kasni pod supresijom, i meni je kasnila 3 dana, al obavezno zovi jer ne treba baš tako puno kasniti, a jesi radila test?
nisam,jer već danima mislim da će mi svaki čas,bole me sise,jajnik me trza,imala prišt... tako da mi ta opcija nije ni padala na pamet.
Ivana 78 baš sam se rastužila! :cry: Puno mislim na tebe i čvrsto držim fige da bude sve u redu!!!!! :love2: Javi nam betu!
Evo i mene nakon par dana odmora!!!!
Ivana stvarno sam se jako razalostila kad sam procitala!!!!Izgledalo je toliko obecavajuce i onda nas zivot podsjeti na svoju surovost i realnost da se nikada ne smijemo previse veseliti.Ali eto mi smo takvi i hvatamo se i za male slamcice spasa i nade.I ja sam jedna od tih i smatram da je to ok.Makar bi voljela da to nekad nije tako......
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrvicu i nadam se da ce sve ipak proci ok.
Drage moje,
kava sutra od 17 na ljuljačkama jednog od kafića u Importane galeriji!
Ivana78 mislim na tebe danas i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:love2:
Plavusa007 jel mens. stigla? Nadam se da je sve ok. ~~~~~~~~~~
Vikend je prosao odlicno. Pogledala filmove koje sam si ostavila bas za ovo cekanje bete i sada pocela citati knjigu. Od sutra sve po starom.
Lijep provod na kavici curke :bye:
Svima velika :kiss:
Ivana 78 dali ima što novo?
Ja idem popodne na uzv da vidim moju mrvicu koliko je narasla!
Cure čekam betu......, ništa ne znam, osjećam se ok fizički, puno manje curi, ništa ne boli... osim duše
Javim vam betu
pusa:heart:
Ivana78, :love2:, navijamo za mrvicu da se izbori i da beta probije gornje graniceee
Ivana cupkam tu na poslu od tvog zadnjeg posta...
Mora biti velika beta! Svi se nadamo tome! :)
Osijek javi kako mrva napreduje :)
ivana, da pitaš dr R na Zdravlje i život njegovo mišljenje ili da odeš k njemu?
Ma Ivana mrva ti je fakat borac i neda se,mora to izać na dobro:yes:.
Pozdrav curke!!!:-)
Da i ja dam neki znak zivota...kod mene nista novoga,mucim se za kruh svakidasnji..:roll:
Ivanice sreco,i dalje vibramo za mrvu da se stabilizira i opstane;bas mi je tesko
sto moras prozivjeti toliko nemira i brige..
Hajde mali,hajde,ajde mrvo,ajde,ajde,ajde,ajde,ajde,aj....:heart:
Ivana78 želim ti svu sreću ovoga svijeta... Nadam se da će sve biti dobro.... Drži se !
menga stigla! zvala jutros u petrovu i kad sam rekla da mi nakon 14 dana deceptyla nije još došla sestra se šokirala i otrčala pitat doktore što ču radit i rekli mi da prestanem s uzimanjem i da bi mi trebala onda doć,međutim taman oko 5 pođem u wc i vidim da je stigla tako da sam nastavila s bodenjem. znači,danas mi se konta prvi dan jer je došla prije 5,doduše možda par minuta prije ali ja ču sutra poćet s gonalom.ako nisam u pravu javite,ali prošli put sam na dogovoru pitala doktoricu kako računam da je prvi dan je li do 10 sati navečer a ona mi je rekla ako dođu do pet prvi dan a ako iza tek sutra je računam
Čestitam na prvom danu menge :mrgreen: