Stranica 41 od 51 PrviPrvi ... 313940414243 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,001 do 2,050 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ivana78, nemam ti sta pametno reci osim da mi je jako zao.Da se beta od pocetka dobro duplala danas bi morala biti vec visa od 3000 ili barem tu negdje.Ipak, 1.beta ti je bila super,stvarno ne znam zasto se nije nastavila duplati.
    Posljednje uređivanje od taca70 : 24.06.2010. at 18:32

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku
    Ajoj, zaboravila sam- lab radi preko ljeta.
    Hvala.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ivana, ja... ja se jako nadam da će ispasti OK. Zaista je čudno da se beta ne dupla... Držim ti fige jako ~~~~~~~~

Pinny, kako se držiš? Nadam se da opušteno guštaš u ovim slatkim danima iščekivanja. Trudnica jedna ~~~~~~

Cure hvala vam na podršci puno znači.
    Ja ni suzu nisam pustila. Znam da sam se pripremala već danima na ovakav rezultat, ali ipak se čudim da nisam reagirala. Da, gadno je u srcu- skroz se stegnulo i malo boli. Valjda neću dobiti ptsp

Moram još ovo reći: mm mi daje beskrajno toplu i jaku podršku. Zaista osjećam da ovo ne guram samo ja, nego da se zajedno hrabro borimo.

I obavijest za lab:
    preko ljeta se mora naručivati, posebno za spermiograme.

Veselim se utorku

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ivana zaista se iskreno,iz sveg srca nadam da će biti sve uredu,mi ovdje sve mislimo na tebe a toliko pozitivnih misli mora pogurat malo tvog malca.
    Tlatincice,pusaaaaaa.
    Pinny kako ide?
    Ja se najvjerojatnije isto pojavljujem na kavici.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ivana cvrsto se uzdam da ce se mrvuljak izboriti za svoje pravo na zivot...Nisam se tome nadala..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za malca i jos tisucu put vise...

Dea2010 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ivana ~~~~~~~~~~~~ vibram za malog borca!

Kava u utorak zvuči jako dobro - rado bih vas upoznala i u živo. Samo ako možete još jednom napisati mjesto i vrijeme, pa ako zbog posla budem mogla rado ću vam se pridružiti.

Dea2010 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Tlatincice zao mi je... Drži se!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo i mene. Bas sam poranila jutros. I do sada sam uvijek tako par dana poslije transfera se rano budila. Zato moje dame

Sinoc sam dosla kuci. Napokon.
    Osjecam se super. Kao da nisam bila u nikakvom postupku.
    Jedino me na to podsjeti moj desni jajnik koji malo probada.

Ivana ~~~~~~~~~~~~~~ za malog borca i nadam se da ce sve biti ok

Vidim da ce biti i ljetne akcije ovdje zato ~~~~~~~~~~~~~ Taca70, Dea, Sela

Osijek
    ~~~~~~~~~~~~~~ bebici velika

tlatincica saljem ti puno . Znam kako je to kada ne pustis ni suzu nego se jednostavno samo stegne u grlu i oko srca. Tako ja reagiram. Taj dan poslozim kockice u glavi i vec sam u sljedecem postupku.

Curke uzivajte danas.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ivana 78 drži se i valjda će ipak biti dobro!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj sanja1 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se najvjerojatnije isto pojavljujem na kavic
    Čitam sigurno

Dea, daj još malkice piši po forumu da dobiješ opciju privatnih poruka...

Citiraj osijek prvotno napisa Vidi poruku
    Ivana 78 drži se i valjda će ipak biti dobro!
    X
    Danas puno mislim na tebe i nadam se da je situacija puno bolja.

Osijek jako ti je lijep potpis

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Čitam sigurno

Dea, daj još malkice piši po forumu da dobiješ opciju privatnih poruka...

X
    Danas puno mislim na tebe i nadam se da je situacija puno bolja.
    Hvala cure, bolje je danas, ništa ne boli, a niti pretjerano curi, mislim curi ali ne kako je bilo....
    joj tko će dočekati ponedjeljak i betu
    Pusa hvala vam što mislite na mene

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ivanice bit ce sve ok....vibramo za to...
    Curke,ja muku mucim s jajnicima,lijevi me rastura,kad mislim da cu morat jauknut,bol nestane...
    Grudi narasle,bolne i tako sam ljuta,ljuta,ljuta jer ne razumijem sto je to...Dok sam se stimulirala
    (khmmm) nikakve senzacije se nisu desavale,a sad 4.i 5.dan od aspiracije hormoni mi divljaju i
    divljaju kao da koristim ono 6 utrica dnevno!!!!!Akhhhhhh.....!!!!
    Da je bar necemu sve to!!!!Jucer je i sluzi bilo kao u najdivnijoj ovulaciji...
    Valjda je sve to normalno,dajte me prosvijetlite,ovo mi je 1.stim.IVF i nema mi
    tko reci ni objasniti ista....

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sela neznam kako je drugima ali meni sad u stimulaciji isto ništa pretjerano a kad mi je završila m onda su mi jajnici podivljali,i konstantno imam osjećaj da trebam dobit m a tek je sljedeća na redu za 2 tjedna,mislim da ću sljedeći tjedan do svoje gin. jer mi se nekako čini da mi se napravila neka opaka cista.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Meni još nije došla prava M samo brljavljenje od 2 dana. Beta 11 dnt je potvrđeno negativna, sa utrićima sam prestala i čekam...
    Ja ću isto morati kod svoje primarne ginićke jer mi se pojavila endometrioza, a liječnici u Petrovoj preko ljeta hendlaju samo trudnice. Uopće ne znam može li mi primarka uopće pomoći?
    Sela, javi se svom ginekologu i pitaj za savjet ili pregled da vidi da nije neka cista u pitanju.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ma mog ginekologa nema,na godisnjem je,mijenja ga onaj o kojem sam vam pricala par postova prije koji me pitao
    zasto idem na MPO,sjecate se????A to bi onda cista mogla biti?Pa da,cim su i folikuli (onaj moj prazni trio) bili cisticni,
    moguce da je bilo
    jos malih koji su sad ili buknuli ili ne znam sto!Ajajaj!!!Kukuuuleeleeek,cviiiiil!!!!!!Moram smisliti nesto.tnx

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja sam znala otići privatniku na uzv kad mi se nije dalo čekati kod socijalke.
    Ništa ne sugeriram, samo dijelim iskustvo.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dobardan djevojke,sto danas se nisu kuhale kavice ujutro????Evo ja stigla na posao,jedem tortu i mislim na vas.
    Jucer sam provela zapravo krasan dan,ignorirajuci svoje neugodne simptome maximalno.Otisli mm i ja u Ogulin
    i na jezero Sabljaci,prava uzivancija...
    Danas simptomi slabiji,bol u lijevom jajniku samo sporadicna,tek toliko da ne zaboravim na njega.
    A sto se privatnih ginica tice,bez brige,tu sam ko doma,ali mi se ne daje stalno novac..naravno to mi je opcija
    u slucaju da se nesto jace zakomplicira...
    Mislim da se nisam izjasnila za kavu..... Dolazim i ja,oko 5 nadam se...

plavuša 007 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

hay,cure! da vas pitam,idem na prvi ivf u 6 mj,tj bit će već 7 mj jer uzimam već 13 decapeptyl od 14.6 i još mi nema menstruacije a moja soc.ginek. mi je rekla da otprilike za 7 dana dođe kad počnem s bodenjem,pa neznam sad je li i ostalima dolazilo na vrjeme ili sam samo ja abnormalna pa meni sve kasni,inače sam imala več sve simptome dolaska ali nema joj ni traga ni glasa! izludit će me!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj plavuša 007 prvotno napisa Vidi poruku
    hay,cure! da vas pitam,idem na prvi ivf u 6 mj,tj bit će već 7 mj jer uzimam već 13 decapeptyl od 14.6 i još mi nema menstruacije a moja soc.ginek. mi je rekla da otprilike za 7 dana dođe kad počnem s bodenjem,pa neznam sad je li i ostalima dolazilo na vrjeme ili sam samo ja abnormalna pa meni sve kasni,inače sam imala več sve simptome dolaska ali nema joj ni traga ni glasa! izludit će me!
    Da li su ti inace uredne menstruacije? Ako znas da bi ti inace trebala vec doci, onda bih rekla da treba provjeriti zasto je jos nema. Od kada si pocela s Decapeptylom nisi bila u klinici? U Rijeci obicno daju prvo 7 Decapeptyla pa onda svaki put treba doci po jos dva, pretpostavljam upravo iz tog razloga da se provjeri zasto eventualno menstruacija kasni...

Ne znam, ako ti stvarno kasni napravi test za trudnocu ili se svakako javi na kliniku da vide u cemu je stvar.

plavuša 007 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

zadnja 2 mjeseca mi je bila uredna,a 2 prije tog mi je kasnila 4-6 dana,a sada je već 34 dan ciklusa,tj već 2 dana i po tome kasni,a doktorica moja nije radila prošli tjedan a u zg nisam zvala jer sam mislila da će doć svaki čas a ako do ponedjeljka ne dođe morat ću ih zvat da vidim što nevalja .

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Plavuša007,meni je decapeptyl produljio ciklus za nekih 5 dana prosle godine i dr. mi je rekao da to nije nista cudno.Ipak, u ponedeljak se svakako javi svom dr.

plavuša 007 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

odmah mi je lakše da nisam jedina! ako ne stigne do sutra zovem,naravno ako mi se jave.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

plavuša, nije neuobičajeno da menga kasni pod supresijom, i meni je kasnila 3 dana, al obavezno zovi jer ne treba baš tako puno kasniti, a jesi radila test?

plavuša 007 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

nisam,jer već danima mislim da će mi svaki čas,bole me sise,jajnik me trza,imala prišt... tako da mi ta opcija nije ni padala na pamet.

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ivana 78 baš sam se rastužila! Puno mislim na tebe i čvrsto držim fige da bude sve u redu!!!!! Javi nam betu!

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo i mene nakon par dana odmora!!!!

Ivana stvarno sam se jako razalostila kad sam procitala!!!!Izgledalo je toliko obecavajuce i onda nas zivot podsjeti na svoju surovost i realnost da se nikada ne smijemo previse veseliti.Ali eto mi smo takvi i hvatamo se i za male slamcice spasa i nade.I ja sam jedna od tih i smatram da je to ok.Makar bi voljela da to nekad nije tako......
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrvicu i nadam se da ce sve ipak proci ok.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Drage moje,
    kava sutra od 17 na ljuljačkama jednog od kafića u Importane galeriji!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ivana78 mislim na tebe danas i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Plavusa007 jel mens. stigla? Nadam se da je sve ok. ~~~~~~~~~~

Vikend je prosao odlicno. Pogledala filmove koje sam si ostavila bas za ovo cekanje bete i sada pocela citati knjigu. Od sutra sve po starom.

Lijep provod na kavici curke

Svima velika

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ivana 78 dali ima što novo?
    Ja idem popodne na uzv da vidim moju mrvicu koliko je narasla!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Cure čekam betu......, ništa ne znam, osjećam se ok fizički, puno manje curi, ništa ne boli... osim duše
    Javim vam betu
    pusa

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ivana78, , navijamo za mrvicu da se izbori i da beta probije gornje graniceee

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ivana cupkam tu na poslu od tvog zadnjeg posta...
    Mora biti velika beta! Svi se nadamo tome!
    Osijek javi kako mrva napreduje

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ivana cupkam tu na poslu od tvog zadnjeg posta...
    Mora biti velika beta! Svi se nadamo tome!
    Teta beta 1.334 u četvrtak bila 1.015, raste ali tako sporo za po.....
    i šta sad da ja vama kažem!?

U četvrtak idem kod jednog privatnika na UZV, do data apsolutno ništa ne poduzimam!!! Izbodena sam kao narkoman!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ivana, da pitaš dr R na Zdravlje i život njegovo mišljenje ili da odeš k njemu?
    Posljednje uređivanje od mare41 : 28.06.2010. at 14:48

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj ivana78 prvotno napisa Vidi poruku
    Teta beta 1.334 u četvrtak bila 1.015, raste ali tako sporo za po.....
    i šta sad da ja vama kažem!?

U četvrtak idem kod jednog privatnika na UZV, do data apsolutno ništa ne poduzimam!!! Izbodena sam kao narkoman!!
    I sta sad to znaci???Jel ti netko nesto rekao(sta ti je rekao dr na uzv-u)?????

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ma Ivana mrva ti je fakat borac i neda se,mora to izać na dobro.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pozdrav curke!!!
    Da i ja dam neki znak zivota...kod mene nista novoga,mucim se za kruh svakidasnji..
    Ivanice sreco,i dalje vibramo za mrvu da se stabilizira i opstane;bas mi je tesko
    sto moras prozivjeti toliko nemira i brige..
    Hajde mali,hajde,ajde mrvo,ajde,ajde,ajde,ajde,ajde,aj....

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ivana78 želim ti svu sreću ovoga svijeta... Nadam se da će sve biti dobro.... Drži se !

plavuša 007 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

menga stigla! zvala jutros u petrovu i kad sam rekla da mi nakon 14 dana deceptyla nije još došla sestra se šokirala i otrčala pitat doktore što ču radit i rekli mi da prestanem s uzimanjem i da bi mi trebala onda doć,međutim taman oko 5 pođem u wc i vidim da je stigla tako da sam nastavila s bodenjem. znači,danas mi se konta prvi dan jer je došla prije 5,doduše možda par minuta prije ali ja ču sutra poćet s gonalom.ako nisam u pravu javite,ali prošli put sam na dogovoru pitala doktoricu kako računam da je prvi dan je li do 10 sati navečer a ona mi je rekla ako dođu do pet prvi dan a ako iza tek sutra je računam

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Čestitam na prvom danu menge

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pinny što se događa kod tebe? Sad kad imaš vremena za pogledati sve utakmice, za koga navijaš na SP-u?

Ivana jedva čekam da čujem što će ti reći doktor. Vjerujem ti da si iscrpljena i umorna od ove neizvjesnosti, ali kako kažu cure, to je mali fajter i vibramo jako da sve ispadne dobro.
    Jesi zvala Petrovu da pitaš za savjet?

Plavuša, Dea, kava?

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ivana 78 ja sam zaboravila koliko je tebi zametaka vračeno, a ne da mi se sada vračati unatrag, ali možda ako je bilo 2 ili 3 možda je koji odustao pa se zato beta glupira, ali ja se nadam da je ovaj koji je tu pravi borac i da će se izboriti za sebe!

Ja sam došla sa uzv-a, bembolinac je narasao i sada je velik 10 mm, srćeko lupa i za sada je sve ok, otvorila sam trudničku, dobila uputnice za krv, urin, urin po sanfordu. Gin. mi je savjetovala da si kupim one vitamine za trudnice ( u zadnjoj sam pila pregnital, sada su već neki drugi u modi ) i rekla mi je da si kupim vitamin E i da pijem da to nije loše! A sad vidjet ćemo imam još pregnitala pa ću prvo to popiti, a onda ću si kupiti ove što mi je rekla.
    Pitala sam kako da se ponašam šta da radim, a šta ne nikako, a ona se nasmijala i rekla ponašajte se normalno!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Sanjička

Citiraj Sanjička prvotno napisa Vidi poruku
    I sta sad to znaci???Jel ti netko nesto rekao(sta ti je rekao dr na uzv-u)?????
    .......koji je rekao da beta i nije tako loša što se tiče "visine" ali je problem što se ne dupla, odmah je anulirao vanmateričnu trudnoću ultrazvukom, jer se na UZV vidi: gestacijska vrećica 5x3 mm-za oko 5 tj EO? Ovo je bilo 24.06.

Osijek bravooooo za mrvicu
    Svim curkama sretno za sve- ne mogu baš pratiti, oprostite mi

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ivana 78 samo ti brini za sebe, a mi čemo navijati za mrvicu!

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

osijek, bravo za mrvicu!

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Dobro jutro drage moje!!!!!

Eto ja moram prijaviti svoj izostanak s danasnje kave.Strasno mi je zao sto vas necu vidjeti ali zelim vam da se lijepo izklafrate i mislite na mene i nadam se da cemo se vidjeti i preko ljeta na kojoj kavici!!!!

Osijek cestitam za mrvicu i velika joj pusica.Ti mazi tibicu i ipak se malo cuvaj bez obzira sta kaze dr.
    Ivana zelim ti da sve prode u najboljem redu i javi nam novosti.Uz tebe smo svi!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hej morgen curke!!
    Ja dolazim na kahvu ali uz sto obaveza popodne opet al nadam se da cu organizam osvijezit i tom dozom kofeina.
    Ivanice i Osijek samo naprijed velikim koracima...!!!!
    Kod mene lipanjska pricica zavrsava smedjim brljavljenjem 20.ti dan ciklusa,koje li sretnice mene!!!!
    Jos po mogucnosti mi fali samo koja bolestina uoci srpnja i super,imam ih sve!!!!!
    Moje tockasto pubertetsko lice govori o prozivljenom hormonskom tornadu...ovaj ciklus je cijeli banana!!!!(smajlic zvan banana)
    Ali bit ce bolje jednog dana...
    Danas sam kod homeopatice pa cu joj se pozalit malo vise i donijet cu na kavu sa sobom najnovije snimke
    sa biorezonance,pa cete, ako koja hoce to vidjeti,imati priliku.Nesto poput onih bodies ili kako se vec
    zvase izlozba...
    Lijep dan svim kofibrejkericama a naravno svim ostalima,vidimo se!!!!

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

DA sam znala da će mi dan ovak izgledat planirala bi zg, sad mi je malo kasno, neki drugi dogovori su pali. Ali Sela je spomenula Bodies revealed, nadam se da ću stići do 11. 7. pogledati. U svakom slučaju planiram jedan dan doći vaditi hormone, a u pon, 5. 7. sam kod dr. K. Danas ako izganjam uputnicu dobit ću i bockalice za 9mj. Sokovnik je prva liga, potrošnja voća se povećala za 1000%, moram početi sa kombinacijama sa povrćem, za sada samo naranče i jabuke. Sela, nešto za imunitet kod homeopata nebi bilo loše, i think pink
    Osijek, kupi ti nove vitamine, i oni imaju rok trajanja, naročito neki vitamini gube u doticaju sa O2 ak je bočica otvorena. Jel te TM pazi i mazi?
    Ivana ~~~~~~~~~~~~~~~~ za maleno , biće, biće...

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Zauzeta ma imam cijelu nenačetu kutiju pregnitala kojoj je rok do 11/2012 tako da ipak ću ja to marnuti prvo jer isto to bih i kupila!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure uživajte na kavi,ja nažalost neću stići,valjda će biti i neka kava preko ljeta.pusa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •