dobra ti je kuhinja, ostavi je na miru
radije rješavaj one neke stvari u boravku
onaj dvostruki strop, npr :-P
Printable View
dobra ti je kuhinja, ostavi je na miru
radije rješavaj one neke stvari u boravku
onaj dvostruki strop, npr :-P
ploča je predobra - odmah hoću promijeniti svoju u neku kiwi boju, ili limeta. Apri!!!!! to je moguće ???Ha???
je, je, moguće je
ti si sedma koja mi šalje pp ovdje ili na FB
LOOOOL
ali, mislim da će te cijena ohladiti
tako da napravi prvo onu adaptaciju koju sada radiš, a za koju godinu možeš i ploču
ja imam u dnevnom i u kuhinji smedji zid, boja je dulux soft almond 2 http://www.dulux.co.uk/colour/soft_almond_3
meni je super, odlicno izgleda na zidu
moja je tamnija
mogla bi biti 60YR 20/117 (ja ne znam po tim opisnim nazivima)
http://dulux.trade-decorating.co.uk/...ame=60yr_20117
Ja bi ovo: http://www.dizajndoma.hr/kuhinja/kuh...ja-mjenja-boje :zaljubljen:
pokušavam to već godinama uvaliti nekome, ali svi se boje :-D
led rasvjeta je po meni super za unijeti razlicitu atmosferu i boje. kuhinja mi je bijela visoki sjaj, sve je bijelo (ploča i lacobel), ali led može mijenjati boje i onda svaki dan stavim drugo svjetlo. Ima i disko varijanta i stroboskop hahahaha
he, he - mi imamo gorenje - jedino neki prastari model
odakle da ja znam kako je kod tebe na ekranu?
ne znam
odi u dućan, vidi ton kartu i točno je takva kakva je na ton karti
svaka duluxova boja je ista na papiru i na zidu
Nisam ni mislila dali je tamnija u odnosu na moj ekran nego kad se pofarba jeli drugacija.
Hvala na odgovoru, eto ja nisam znala informaciju da su duluxove boje iste kao na papiru.
Nebum vise dosadjivala.
ma ne dosađuješ
ali na neke stvari nemam odgovor :-)
Ovaj put tema stubište... Imam malo stepeniste u kući i ne znam kakvu ogradu da stavim... Gazista će biti hrastova... Inače mi se svidjelo staklo ali mi prelazi budžet... Znači, tražim inspiraciju za lijepu , modernu a jeftinu ogradu...
Naletila na Njuškalu: http://www.njuskalo.hr/podne-obloge/...oglas-10842013
Lak za parket, na bazi vode ili PU, a koliko sam vidjela i taj na bazi vode moze biti akrilni ilu PU?
Koliko je koji otporan, koliko koji smrdi? Moramo 01.06. useliti mora li nakon lakiranja PU lakon procu neko vrijeme prije nego se moze useliti?
Lak brzo izvjetri, koliko se ja sjecam.
mislim da ne bi smjelo bit 7-10 dana ormari i namještaj unutra ako je nov parket, bar je tak moj muž ostavio da se samo stisne gdi kaj treba
nitko više ne stavlja PU, samo vodenu bazu
jest da je nešto osjetljiviji
Tak sam ja kupila sva sretna hidromasažnu tuš kabinu na Njuškalu od nekog autlet-tipa.
Bila je 2000 kn jeftinija od iste u Bauhausu.
Čovjek mi dopeljao doma, ma supeeer.
Vodoinstalater koji mi je renovirao kupaonu je odmah rekao da neću biti zadovoljna, citiram :"za najkasnije dvije godine, bacit ćete ju van"
Ja si mislim u sebi kaj se.e.
Da skratim; u roku par mjeseci je otišla mješalica i pošto nemam račun i garanciju plaćam popravak, odnosno novu mješalicu 1500 kn.
Zvala sam ja tipa, ali mi je on, očekivano rekao: da kaj ja hoću od njega?!?
Ta adaptacija kupaone me baš usrećila.
Cijev u zidu mi je pucala dvaput.
Dvaput :cupakosu:
Dvaput su mi kopali zid i razbijali nove pločice.
Ma da ne pričam dalje.
Na kraju nas je koštalo skuplje nego da sam angažirala stručnjaka, a o nerviranju da ne govorim.
Nikad više.
Oglasnici, fušeri, susjedi i slično. Ni slučajno.
Nikad!!!
Imam stan koji treba adaptirati, ali nemam ni živaca, ni vremena se sad s tim zafrkavati.
Radije stan stoji prazan, zatvoren i neiskorišten.
Tanči, nisi imala sreće :-(
I daj se baci u tu adaptaciju stana, to je čisti užitak :heart:
cure, nedavno sam bila kod frendova (arhitekata) u novom stanu koji je diiiivan!! iako je maleni, imaju dosta površina obojano crnom bojom (onom po kojoj se može kredo) i izgleda mrak! Sad bi i ja tako zid iza tv (kao kod njih) ofarbala u crno. no, s obzirom da nisam arhitekt i nemam smisla kao oni, malo me strah da li će dobro ispasti...
i ako se odlučimo na to, što još pofarbati u crno?? :D kod njih je recimo strop....
i sad još par pitanja:
1. koja je to boja (frendovi neznaju jer su imali majstore) za šaranje kredom?
2. Postoji li nešto za farbanje pločica u kupaoni? Nedavno sam isto načula da tako nešto postoji, no nemam druge detalje.
3. Može li se staklo u kuhinju prefarbati?
baš sam čitala o crnoj boji http://kuchanice.blogspot.com/
ja sam kupila tu boju u hobby dućanu i prebojala ormar, ok izgleda.
apri, hvala!staklo je ljubičasto, a pofarbala bi ga u crno :D
prijatelji arhitekti su u pripremama za vlastitu svadbu, pa ih ne želim gnjaviti, a mene svrbi prsti!
crno može
ali ja ti ne bih savjetovala da to sama radiš :-/
ma neeeee, nisam ni mislila sama. ali dakle, provjereno znaš da se može prefarbavati?! super
pa ovisi kako ti je prije farbano
Na koliko cm od zida busim karnisu u plafon? To je ona obicna sajla iz ikee.
Dubina radijatora + 1cm ili treba vise?
Hvala
stavi +3
ako su zavjese sintetičke, zbog elektriciteta će ti se lijepiti za radijatore
ako nisu, pusti radijator da malo diše
osim ako baš nisi jako ograničena prostorom
ali, nemoj manje od 2 cm
nema to veze
zavjese su propusne
ako je radijator ružan, pokrij ga zavjesom
ako nije, stavi kraću
ja više volim kraće
Nisu ruzni.
Vidjet cu koje su mi ljepse po boji i opcenito po izgledu. Imam duge zelene i kratke bijele. Mala je prostorija, a ima bas veliki kutni prozor. Da nisam na prvom katu u izlogu cijelom kvartu ne bi ni stavljala nista na prozor.
Probat cu jedne i druge pa cu vidjet.
Hvala ti