Stranica 40 od 55 PrviPrvi ... 30383940414250 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,951 do 2,000 od 2729

Tema: topic za one koji upravo preuređuju stan/kuću IV

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

šta fali? hrabrosti??!! inače sam totalno nekreativan tip, pa stoga niti nemam hrabrosti za tako nešto.

ali cure, ohrabrile ste me. okačit ću ih sve na hodniku iznad ormarića za cipele jer je jedino tamo prazan zid (da nije spavaća), pa kud puklo da puklo :D

hihihi...eto, već se veselim novom projektu! hvala!!!

e da, da ih onako postavim bez nekog reda? uffff

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Joj meni je ovo savrseno. Prvo ih posloži na pod,da vidiš kako ce izgledati pa kad nađeš najbolju kombinaciju onda ih tako postavi na zid. Ako se eventualno neka slika baš ne uklapa taj višak prebaci u drugu prostoriju ili prostorije.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ni slučajno bez reda
    izgkledat će baš tako - bez reda

sve ovo što vidiš se pravi da je bez reda, ali je itekako promišljeno
    slučajni nered smeta oku

http://lh5.ggpht.com/-nH1i4KjvAxY/Ut...jpg?imgmax=800
    http://diyandcraftsideas.com/wp-cont...ery-wall-2.jpg

možda je početniku najlakše tako da si odredi jednak razmak
    to je najjednostavnija metoda

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Bez reda. Jedna malo gore, druga dole, lijevo desno. Samo nabacaj

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ako pogledaš ovu sliku, vidjet ćeš da sve ima smisao

http://3.bp.blogspot.com/-K0kehsfHjF...g+pics+062.jpg

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj lulu-mama prvotno napisa Vidi poruku
    Bez reda. Jedna malo gore, druga dole, lijevo desno. Samo nabacaj
    oprosti, ali ovo je jako loš savjet

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Dajte nađite neku sliku di je kombinacija stilova,boja,različitih okvira. Ova zadnja slika je crno bijelo pa nije baš dobra za usporedbu. Možda je ona prva koju je Apricot linkala najbolji primjer

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

stavila sam na prethodnoj stranici

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Sorry,promaklo mi je. I ja prikupljam slike i okvire za ovakvu ideju. Baš mi se sviđa kako izgleda. Obožavam čiste bijele zidove(možda i nježno krem boje) i onda jedan ovakav spektakl na zidu. Meni je to pre pre pre lipo

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ni slučajno bez reda
    izgkledat će baš tako - bez reda

sve ovo što vidiš se pravi da je bez reda, ali je itekako promišljeno
    slučajni nered smeta oku

http://lh5.ggpht.com/-nH1i4KjvAxY/Ut...jpg?imgmax=800
    http://diyandcraftsideas.com/wp-cont...ery-wall-2.jpg

možda je početniku najlakše tako da si odredi jednak razmak
    to je najjednostavnija metoda
    eee, to mi je trebalo! hvaaaalaaa!! i jednaki razmak :D

jedni je problem što imamo i pravokutne i kvadratne i svakakve, velike, male...tu mi na ovim grafičkim prikazima izgleda sve smisleno jer ima 3 dimenzije ukupno...kod mene pravi mišungmašung
    Posljednje uređivanje od kudri : 30.04.2014. at 16:23

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pogledaj crtež u dinjem redu u sredini, isto ima svega
    slike se najčešće mogu svesti pod neki zajednički nazivnik
    ako baš nikako ne, onda zamisliš dijagonalu i držiš se nje; jedan kut svake slike prate taj zamišljeni pravac

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    oprosti, ali ovo je jako loš savjet

A istina. Loš opis uređenog nereda.
    Ma najbolje nek vidi tvoje fotke pa nek kopira

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja sam negdje svojedobno naišla na savjet da za takav projekt napraviš šablonu.
    Na komadu debljeg papira ili kartona na podu posložiš slike, ev. iscrtaš obrube i obavezno mjesta gdje ćeš bušiti i onda to označiš na zidu, bušiš i kačiš.

Meni, laiku i ne baš prevelikom kreativcu je to jako pomoglo

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

to možeš ako nemaš 20 slika većih dimenzija
    dovoljno je nacrtati u mjerilu

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mudro zboris.
    Ja sam imala 4 i bas sam si bila ponosna na kraju

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Cure, može li tko pomoći, imam parket star nekih 20tak godina, brusili bi ga i lakirali. E sad, meni je palo na pamet obojati ga bijelom bojom pa onda lakirati, da malo "digne" prostor. Ima li tko iskustva s tim

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Nemam iskustva,ali mislim da ide lakiranje bijelim lakom koji bi imao svoju cijenu. Znam kad sam lakirala krevetić u vaniliju da me iznenadila cijena. Još malo i mogao je biti novi krevetić ali moj antikvitet nema cijenu

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mi smo duboko u adaptaciji stana.Za sada smo jako zadovoljni izvodjacem radova, uz par sitnih zamjerki.Rade brzo i kvalitetno.
    Provedeni su novi kabeli od struje, izmjenjene instalacije vode, napravljeni pregradni zidovi i sad ide zavrsna zidarska obrada koja je do pola gotova i postavljanje parketa. Predivno mi je kako stari i poprilicno oronuli stan dobija novi izgled.
    E sad treba poceti odlucivati o nekim detaljima a to mi je muuuka jer nemam smisla za to.
    Cula sam se s curama iz Goo moo pa sam mislila staviti naljepnicu na zid na kuhinju i onda prozirno kaljeno staklo. Jel to ok?
    Jedno pitanje za Apricot. Par postova prije sam pitala za jedan zid u dnevnoj da bude smede boje pa smo se slozile. Medjutim pricam s frendicom koja inace ima smisla za takve stvari i koja zna prostor i kaze da se boji da bi s obzirom da je mali dnevni boravak smeda zatvorila ali da uz tu zelenkastu boju kutne ide super tamno ljubicasta, a kutna je u salonu imala takve jastuke i stvarno super ide pa da obojamo u ljubicasto? Dakle smeda vs ljubicasta?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Je pitanje za Apri ali ti ja kao osoba koja je zeznula sa smedjom mogu reci ako je mali prostor, ako se radi o boji cokolade i ako nema svijetla u izobilju bkez od smedje.
    Zeleno i ljubicasto sam imala samo kod mene je zid bio zelen super pase.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mitovski sorry što uskačem ali mi imamo u kuhinji pofarbana dva zida tako jedan u svijetlo zelenu boju a drugi u tamno ljubičastu, mislim da to nakon nekog vremena ipak umara boje su dosta intenzivne za zidove i nije mi recimo najsretnija kombinacija, osim toga tamno ljubičasto će ti isto zatvoriti prostor po mom mišljenju. Detalji kao jastuci u ljubičastoj su mi sasvim druga priča. Ja recimo u dnevnom imam kauč boje vanilije i iza njega je crveni zid i to mi je nekako OK, ostatak dnevnog je isto boje vanilije ali da mi je kauč u nekoj živoj boji ne bih se odlučila recimo za crveni zid
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 03.05.2014. at 09:42

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo samo da vam napišem svoje iskustvo što se tiče pločica....stan sam opremala kao cura i stavila sam u wc ,kupaonicu i kuhinju crne mat pločice.... mama je govorila , nemoj kćeri, morat ćeš stalno čistit, ali ja po svom i gotovo....uglavnom izludiše me...ne mogu sat vremena biti čiste, pogotovo ne pored djece...a još skidamo obuću na ulasku u kuću.... pitam muža nekidan da li se mogu te pločice prefarbat jer me izludiše...njemu se digla kosa na glavi kada me je čuo...uglavnom moram ih i dalje gledat i čistit svaki dan...uh...

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ma situacija je ovakva. Svi zidovi u stanu osim nase spavace ce biti bijeli na moju veliku zalost ali nagovorio me MM s obzirom na mali prostor, kuhinja visoki sjaj bijela. Kuhinja i dnevni boravak su skoro pa jedan prostor i moram unijeti malo boje.
    Dnevni boravak ima puno svjetla jer su cijelom duzinom boravka prozori i balkonska vrata i onda bih samo zid iza regala u db stavila u boju i mozda bih u blagavaonu koja je produzetak kuhinje na taj manji zid stavila neku naljepnicu ili cak i ne s obzirom na naljepnicu izmedju kuhinjskih elemenata nego one kocka police pa nesto na njih.
    Ne znam, eto ovo je najveci domet moje kreativnosti . Spajalica me kuzi :D.
    Posljednje uređivanje od mitovski : 03.05.2014. at 10:01

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    Evo samo da vam napišem svoje iskustvo što se tiče pločica....stan sam opremala kao cura i stavila sam u wc ,kupaonicu i kuhinju crne mat pločice.... mama je govorila , nemoj kćeri, morat ćeš stalno čistit, ali ja po svom i gotovo....uglavnom izludiše me...ne mogu sat vremena biti čiste, pogotovo ne pored djece...a još skidamo obuću na ulasku u kuću.... pitam muža nekidan da li se mogu te pločice prefarbat jer me izludiše...njemu se digla kosa na glavi kada me je čuo...uglavnom moram ih i dalje gledat i čistit svaki dan...uh...
    Ja sam taj problem riješila na vrlo "seljački" način.
    Kupila sam linoleum sa uzorkom mramora, ne vidi se ništa danima.
    http://www.timscustomcarpets.com/vinyl.php
    Imala sam bijele sjajne pločice i vidjela se ama baš svaka dlaka koja je pala na pod.
    Isto, neki tu zagovaraju bijelu radnu plohu u kuhinji,ova moja, hoću po...... vidi se svaka osušena kapljica vode.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Inace, cijeli stan ima 46m2 a prozori su nas kostali 20000 kn i to je bila najbolja ponuda. Svi koji su dosli na izmjeru su rekli da stan ima prozora kao manja kuca. Tako da svjetla ima puno, toga se ne bojim.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam taj problem riješila na vrlo "seljački" način.
    Kupila sam linoleum sa uzorkom mramora, ne vidi se ništa danima.
    http://www.timscustomcarpets.com/vinyl.php
    Imala sam bijele sjajne pločice i vidjela se ama baš svaka dlaka koja je pala na pod.
    Isto, neki tu zagovaraju bijelu radnu plohu u kuhinji,ova moja, hoću po...... vidi se svaka osušena kapljica vode.
    Mi smo sad u podstanarstvu dok uredujemo stan. Radna ploca, stol u blagavaoni i club stolic su visoki sjaj bijela. Dodje mi da lupam glavom u zid, svaka packa i mrva prasine se vidi. Sva sreca sto sam to vidjela jer sam ja htjela bijeli stol i bijeli club stolic ali sada nema sanse.
    Dali se na staklenom stolu tako vidi. Iako stakleni stol mi se bas i ne svidja jer cu si gledati u noge dok jedem, a mozda je to i bolje pa cu se natjerati da manje pojedem

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mitovski, sve isto kao u mene, od velicine stana do balkonskih otvora u dnevnom.... nama je isto samo jedan zid u boji, iza bijelog regala u dnevnom boravku. Ito ljubicasti. I jedva cekam uhvatit vremena i prepiturat ga u neku smedje crvenu. Doduse nemam zeleni kauc namjestaj sam kupovala neutralan. Kuhinja je isto bijela visoki sjaj al smo je podigli tamnom radnom plohom. Znam kako ti je. Ja nista nisam mogla izvizualizirati prije nego je gotovo.

Refer na plocice. Ja u kupaoni inam tamnosive mat plocice s nekim blagim brazdama. Cistim ih redovito, a na njima se ni ne vidi kad su ciste a kad nisu. Dlakce se nista ne vide. Prelagane za odrzavanje.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Na staklu se isto dosta vidi, no možeš staviti ono mutno staklo. Meni osobno ke ljepše i ne vidiš si noge dok jedes!
    Ja planiram kombinirati bijelu (ili neku svijetlu blagu boju) sa dekorom drva i to također neka svjetlija nijansa... To mi je najlakše za održavati.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Dali se na staklenom stolu tako vidi. Iako stakleni stol mi se bas i ne svidja jer cu si gledati u noge dok jedem, a mozda je to i bolje pa cu se natjerati da manje pojedem
    Vidi se, naravno.

Moje pitanje je koji lak za parket? Parket je jasen, trenutacno prelakiran polumat lakom, na vodenoj bazi 2008 godine. Parketar je ocito sfusario posao tako da je lak na mjestima gdje stoje barski stolci za kuhinjskim otokom, otpao.
    Inace sam imala dojam da je bilo dovoljno ostrije ga pogledati pa da ostanu crte.
    Stvarno nemam novaca ni zivaca uređivati parket svakih 6-7 g.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

zna li tko ima li ovakvih stolova za kupiti kod nas i kolika bi bila cijena cca...
    http://www.houzz.com/photos/6548912/...itchen-toronto
    http://www.houzz.com/photos/6548925/...orary--toronto

jako mi se sviđa ideja da tako nešto stavim u blagavaonu

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj kikic prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, može li tko pomoći, imam parket star nekih 20tak godina, brusili bi ga i lakirali. E sad, meni je palo na pamet obojati ga bijelom bojom pa onda lakirati, da malo "digne" prostor. Ima li tko iskustva s tim
    svaki dobar parketar će ti reći da ne garantira da će na kraju dobro izgledati

jedino da ga prebojaš bijelim poliuretanskim lakom, da se ne vidi struktura drveta
    ali, ne znam koliko ti je to pametno

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj kinder prvotno napisa Vidi poruku

Moje pitanje je koji lak za parket? Parket je jasen, trenutacno prelakiran polumat lakom, na vodenoj bazi 2008 godine. Parketar je ocito sfusario posao tako da je lak na mjestima gdje stoje barski stolci za kuhinjskim otokom, otpao.
    Inace sam imala dojam da je bilo dovoljno ostrije ga pogledati pa da ostanu crte.
    Stvarno nemam novaca ni zivaca uređivati parket svakih 6-7 g.
    bojim se da je to majstora
    ili loše kvalitete laka

jer svi već godinama stavljamo na vodenoj bazi, većinom polusjajni, i odlično se drži

ja bih opet stavila isti tip laka, potrudila se da bude dobar proizvođač i uzela dobroga parketara
    ne bi se to smjelo događati

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mitovski, ovo je stan od 39 kvadrata
    i tamnosmeđi zid u boravku

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

nimalo nisam dvojila koju boju ću mu staviti i on je bio oduševljen (ne zid, investitor)

a i ovdje isto
    (još se radi o hodniku, bez prirodne rasvjete)

evo, ovdje se lijepo vidi kako pašu zelena i smeđa

(ljubičasta ne bi bila moj izbor, ona je jako teška i treba pažljivo s njom)
    Posljednje uređivanje od apricot : 05.05.2014. at 09:21

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    zna li tko ima li ovakvih stolova za kupiti kod nas i kolika bi bila cijena cca...
    http://www.houzz.com/photos/6548912/...itchen-toronto
    http://www.houzz.com/photos/6548925/...orary--toronto

jako mi se sviđa ideja da tako nešto stavim u blagavaonu
    itko?

i još jedno pitanje... molim iskustva sa radnom površinom u kuhinji od kvarca...

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

123 beba, nemam pojma, al mnogo mi se svidja

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Beba, ja sam slično mislila za radni stol.
    Moj ujak radi u šumariji i mogao bi nabaviti takvo puno drvo (razne vrste drva).
    A stolar mi može izbrusiti i pripremiti za upotrebu.
    Možda da probaš tako nekoga i ti naći.
    Okvirno 1m3 košta oko 1500kn (hrast)+ruke stolaru.

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Postavila sam pitanje baš na temi sudopera, ali se nadam da ću na ovom topicu dobiti neko iskustvo.
    Razmisljamo o varijanti kutnog sudopera, cak nam se cini da ce to biti konacno rjesenje jer ćemo jedino tako dobiti pravilan i optimalan raspored kuhinje s velikom radnom plohom između sudopera i ploče za kuhanje, ali ne poznam nikoga tko moze i osobno potvrditi da je to ok i prakticno. Ispod, u kutni ormaric isla bi kanta sa smecem, detergenti i sto vec ide pa bi se tako iskoristio najzeznutiji dio kuhinje koji je ionako polupristupačan i poluiskorišten.
    Ako itko ima iskustva, molim da ih podijeli

Raspored bi otprilike išao: frižider, radna ploha od cca 60 cm, kutni sudoper, radna ploha od cca 120 cm, ploča za kuhanje, radna ploha od cca 60, visoki ormar u kojem je povišena pećnica.
    Kako ćemo instalacije ionako premještati, u ovoj fazi planiranja nam je svejedno ide li što više lijevo ili desno.
    Posljednje uređivanje od JaMajka : 06.05.2014. at 11:54

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Apricot znas li mozda koja je smedja ona s prvog linka sto si stavila. Super mi izgleda!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

duluxova neka, pojma nemam
    kad završim stan, skidam oznake sa ton-karte

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj lulu-mama prvotno napisa Vidi poruku
    Beba, ja sam slično mislila za radni stol.
    Moj ujak radi u šumariji i mogao bi nabaviti takvo puno drvo (razne vrste drva).
    A stolar mi može izbrusiti i pripremiti za upotrebu.
    Možda da probaš tako nekoga i ti naći.
    Okvirno 1m3 košta oko 1500kn (hrast)+ruke stolaru.
    Jesi sigurna za tu cijenu?
    Mi smo kubik hrasta, pravog slavonskog, 5 cm debljine, 5 godina sušenog plaćali 700 €. Ispod 500 € nismo našli, ali tu vrijedi ona kol'ko para tol'ko muzike.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ma nije problem hrast... imam svog... no čini mi se da je ovo kao iz jednog komada nekog velikog drveta... ili je baš dobro obrađeno i spojeno da samo tako izgleda.

Nego, zna li mi tko objasniti koja je razlika (prednosti i mane) sobnih vrata od furnira ili nekog umjetnog materijala od kojih se u današnje vrijeme rade vrata? Apri, što ti inače preporučaš svojim klijentima za sobna vrata?

i da, ne znam jel tko skužio moje pitanje oko radne površine od kvarca... :/

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

radna površina od kvarca je odlična
    ali nemoj uzeti neki od ovaj dezena, meni je to strašno ružno
    http://www.interijeri-beljan.hr/imag...mene-ploce.jpg

iako, ja nikada ne bih uzela ni onakav stol, to mi je za konobe, podrume u kojima se ljudi druže
    preuzet će prostor i svi drugi dijelovi namještaja će ti izgledati - nedobro
    (zato ni ne odgovaram na takva pitanja... ne želim da moj ukus utječe na nečiji izbor)

vrata... imam dobavljača kojime sam jako zadovoljna, radi prekrasna vrata
    ovisno o tome koliko investitori žele platiti, odabiremo ili drvena ili furnirana

koji "umjetni" materijali te zanimaju, ne znam na što misliš
    Posljednje uređivanje od apricot : 08.05.2014. at 06:43

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Kvarc koji sam vidjela mi je jako lijep... Bijeli koji u sebi ima samo malo nekakvih kao prozirnih komadića... Ovakvi dezeni kao na tvojoj slici mi se ne sviđaju. Sve to šareno me podsjeća na nadgrobne spomenike :/ a to svakako želim izbjeći u kući!

Za vrata sam dobila ponude od 15 do 25000 kn. I sad, ono što sam uspjela skuziti... Od tih nekih umjetnih mat (ne znam koji su to točno) boja i struktura za izabrati je poprilično veći spektar i sva vrata će mi sigurno biti u istoj "boji" dok kod prirodnog materijala baš i ne mogu dobiti neku nijansu koja mi se sviđa. Naime, baš nisam pobornik žutih nijansi a hrast koliko god da ga se bajca uvijek ima tu svoju žutu notu... Osim toga za samu boju čini mi se da ću u slučaju da mi dijete posara vrata lakše oprati flomic sa tih "umjetnih" nego sa furnira jer se u prva ne upija boja/tekućina dok drvo uvijek pokupi... No zanima me jel ima kakva posebna prednost furnira ili je samo stvar u tomedda netko brije na prirodne materijale u svom domu... E da, imam 6 vrata...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

izbijejeni hrast nema nimalo žute u sebi
    ali, zašto bi išla na hrastova vrata, ima hrpu drugih furnira

za 2500 kn po vratima se mogu dobiti odlična furnirana vrata koja nemaju problem s čišćenjem

pokucaj na jedna i na druga, vidjet ćeš razliku
    otprilike kao laminat i parket

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

i, pošto je kbarc po m2
    i gdje si ga vidjela

Datum pristupanja
    Jan 2004

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Klesarstvo olujić 3 cm 1000 kn. Jel to ok cijena?
    Posljednje uređivanje od 123beba : 08.05.2014. at 07:36 Razlog: dodavanje...

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

A ja ne volim tu boju pa svakako preskačem

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Klesarstvo olujić 3 cm 1000 kn. Jel to ok cijena?
    bome jest!
    3 cm su oko 1500 inače
    super

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

A ja ne volim tu boju pa svakako preskačem
    ma nije poanta u magenti
    možeš ti staviti i cian i narančastu i limun žutu i pistacio

htjedoh reći kako su mi draže ovakve nego te koje daju na kamen

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ajme ovo je prekrasno. ocu to. pocinjem pripremati teren. majke mi ce se MM od mene rastati radi kuhinje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •