Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2729

Tema: topic za one koji upravo preuređuju stan/kuću IV

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo samo da vam napišem svoje iskustvo što se tiče pločica....stan sam opremala kao cura i stavila sam u wc ,kupaonicu i kuhinju crne mat pločice.... mama je govorila , nemoj kćeri, morat ćeš stalno čistit, ali ja po svom i gotovo....uglavnom izludiše me...ne mogu sat vremena biti čiste, pogotovo ne pored djece...a još skidamo obuću na ulasku u kuću.... pitam muža nekidan da li se mogu te pločice prefarbat jer me izludiše...njemu se digla kosa na glavi kada me je čuo...uglavnom moram ih i dalje gledat i čistit svaki dan...uh...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    Evo samo da vam napišem svoje iskustvo što se tiče pločica....stan sam opremala kao cura i stavila sam u wc ,kupaonicu i kuhinju crne mat pločice.... mama je govorila , nemoj kćeri, morat ćeš stalno čistit, ali ja po svom i gotovo....uglavnom izludiše me...ne mogu sat vremena biti čiste, pogotovo ne pored djece...a još skidamo obuću na ulasku u kuću.... pitam muža nekidan da li se mogu te pločice prefarbat jer me izludiše...njemu se digla kosa na glavi kada me je čuo...uglavnom moram ih i dalje gledat i čistit svaki dan...uh...
    Ja sam taj problem riješila na vrlo "seljački" način.
    Kupila sam linoleum sa uzorkom mramora, ne vidi se ništa danima.
    http://www.timscustomcarpets.com/vinyl.php
    Imala sam bijele sjajne pločice i vidjela se ama baš svaka dlaka koja je pala na pod.
    Isto, neki tu zagovaraju bijelu radnu plohu u kuhinji,ova moja, hoću po...... vidi se svaka osušena kapljica vode.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •