Tu sam ;)
Printable View
Tu sam ;)
Evo meeeeeee
Vratili smo se s plaze. Plivanje je super stvar! Samo sto mi onaj žaba stil nogama ne stima nikako pa ja po muski otplivam malo, malo plutam, malo ronim i tako..
Nazad u autu sjedim i osjetim dole onaj osjecaj kao da ce nesto iscuriti van, kao da je vec 'na vratima'. Slican osjecaj kao kad ide izgon bebe, ali bez boli. I dodjemo 'kuci', odem na wc i obrisem nesto sluzavo..vidjet cemo kad budem isla na br.2 hoce jos nesto izaci. Mozda je samo obicni iscjedak
Ja bih rekla da se beba nit udari nit pregrije. Sve je to majka priroda lijepo uredila
Sadie nevce bebi nista biti. Nine to ni visoka temp.
QB, mozda je voda? Al morska mislim? Nego jesi pripremila stolcic za svaki slucaj?
I ja imam migrene,odnosno one cluster glavobolje.Do 16.tt sam pila duphaston i on mi ih je izazivao,grozno nesto.Popila bih eferalgan koji bi ublazio na sat dva.Poslije su prestale kad sam to cudo prestala piti.Brojala sam tjedne koliko jos do brufena...
Sigurna sam da ces danas biti bolje!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam nocas sanjala da sam na snijegu,ovakva trbusasta sam se uvukla u skijaske hlace i skaf i setala po snijegu...
05.12.gdje si???
Jadro-pratis me u simptomima :D
Sanja-nije voda, bas je bilo extra sluzavo (morala sam malo prst gurnit unutra da provjerim). Sutra smo 36+1tt i jos sutra smo ovdje-jos jedan dan fore za stolcic ;)
Nego, kaze mi mama da je nasa susjeda koja je babica i koja mi je bila na prvom porodu-rekla da ju obavezno nazovem kad budem za rodiliste. Buduci da Brod IMA stolcic, ali ga ne koriste, mogla bi ja nju nazvati i pitati je li ona prosla tecaj za to (treba li im tecaj uopce) i bi li htjela sa mnom probiti led poroda na stolcicu..
Milenche-zasto ne smijemo ibuprofen za vrijeme zrudnoce, a smijemo nakon poroda kad smo dojilje? Ibuprofen daju u rodilistu
Tiia-ima li sto novo?
VUBS-javi se...
Ako i postoji tecaj iz mog iskustva to ne moze biti nesto zahtjevno...jer nema tu filozofije.Babica sjedi na strunjaci i radi ono sto bi radila i na stolu ili krevetu,osim toplih obloga. Druga sjedi na stolici iza tebe u slucaju da nemas pratnju...i kraj price.
Svaka imalo iskusna babica bi to i bez tecaja znala!!!
Ja mislim da bi nama ovdje trebao neki gin koji ce nam odgovarati na pitanja.
Ima netko nekog brata/sestru, rodbinu, prijatelja/prijateljicu, susjeda/susjedu, koji bi nam se malo pridruzio ovdje i odgovarao na pitanja?
Ja cu nazvati tu susjedu babicu i izvidit situaciju!
bmaric-nakon poroda sam pila ibuprofen jedno 4 dana-max 2 na dan. Onda sam presla na lekadol jos 2 dana.
Jer kod beba moze(u nekom nevjerojatno minimalnom postotku) dovesti do prijevremenog zatvaranja ductus botalija(prolaz unutar srca)bebe u trecem tromjesjecju.Kao siguran je u prva dva...ne bih isprobavala!
Kod dojenja se ne izlucuje mlijekom pa ga smijemo piti.
Ista srvar je s ostalim nesteroidnim antireumaticima kao sto su voltaren i ketonal
Sterberica!!!
bmaric-ta moja susjeda je u godinama, mislim da ona ne forumari
Btw kako si danas?
Zivjela ti nama, streberice!
ma javila bi se ja, ali sve ste nekako odmakle s terminima, pa sam malo usamljena
vi sve o porodu vec pricate naveliko...
a i nista novoga kod mene...osim sto nema vise krvarenja...:-D
Tu sam .. moram se zabaviti s necim jel sam nekako znj.
losije volje. Sve se dogadalo od cepa,bolnih kontrakcija do tog sam dosla da je sutra termin a meni tek sad nista se ne desava.
Najbolji lijek svih vremena se zove OKI u lijepoj nasoj ga nema za kupiti,u Italiji ga nabavljamo na recept privatni.Dobijes kutiju s 50 vrecica za 4€. Prah za rastopiti u vodi,vrecica je podijeljena u dva dijela,polovica je doza za djecu...
Nema te boli koja ne nestane u roku od 5 min,nesto nevjerojatno!!!
'Nemaju' stolcic u Brodu
Ljuta sam skroz
Kako mozemo biti tako nazadni??
A ja sanjala da sam rodila na stolcicu i to sama dok su doktori prali ruke...curica bila 3kg teska i odmah sam ju stavila dojiti..predivan san
Pitati cu ja moju susjedu primalju koja je na nekoj funkciji u komori primalja zasto primalje u Brodu ne zele zene poradati na stolcicu
Netko je spominjao neke uloske na C i da su bas dobri.
Sutra idem pokupovati jos sav ostatak koji mi fali da mogu jos i torbu spremiti, pa bi bila jako zahvala i na ovoj informaciji :-)
Hvaaaalaaaa
Bmaric obrati samo paznju na chicove uloske da su pakiranje velike kao pelene. Mene je zbunilo prvi put
Ak i donesem svoj stolcic, reci ce da nisu prosle tecaj za to..ma imaju ga u Brodu-negdje sam nasla na forumuma-imaju i kadu. Ali nece. Gospoda mora sjedit dok se zene tele u neprirodnom polozaju
Sve vise se razmisljam o porodu kod kuce. Strah me poceti citati tu temu jer cu se sva napopastit na tu ideju. A tesko da bi moj muz to prihvatio
Ma hormoni me pice pa sam sva neka osica-ljutica
Nema iscjetka kod mene vise. Ni boliva nekih pretjeranih.