Magriz :lool:
Printable View
Magriz :lool:
Br wo 8
Sorry, nisam ti odgovorila...nešto me bilo omelo, a sad sam se sjetila jer mi propala teretana i razmišljajući što ću, sjetih se da bi mogla bas to :!:
Sandbag zamijeni bilo kakvim utegom. To je samo fancy oprema, u ovom slučaju.
Inače, bugarska vreća (što je slično sandbagu) je meni mrak i vrlo je često koristim, ali mi je preteška za ovaj koncept pa sam i ja koristila bučice ;)
Jos ću ti biti malo dosadna :-). U jednom videu sam vidjela da s tom vrećom ide preko ramena. Je l u tom slučaju uteg samo držim u visini ramena?
I po tvojim komentarima već vidim da ću elitno krepat :lool:.
Danas power strength, užasno mi je bilo teško. I noge i ruke kao od olova. Grozna sam bila.
Kako preko ramena? Jel ima naziv vjezbe?
Jel onako kao zamahne pa stavi na trapove?
Nisam zapamtila naziv vježbe, ali ide da stavi vreću preko jednog ramena pa radi čučnjeve (ili nešto tako). Pitam jer mi je to veće opterećenje jednog ramena/strane u odnosu na drugu. Jesam ziheras :lool:.
Aha, onda mozes i bucicu.
To je ok, nece se dogoditi disbalans jer ces raditi obje strane.
Jedino je bitno da tezina dodatnog opterecenja bude takva da ne krivis kicmu na jednu stranu, a opet mora biti dovoljna da ti malo vise aktivira stabilizacijske misice (core ce ovdje biti angaziraniji i nesto ledjni misici).
Fokus na pravilno drzanje i nemas frke.
Ma kakvi dosadna! Ni ne pomišljaj!
Vjerojatno misliš na mountain squats iz Resistance 3. Tad stavi sandbag na rame pa legne pa se s njim digne. Slobodno zamijeniš sa utegom u ruci koji prisloniš ramenu. Mislim da i u videu imaš neke koji rade sa utezima. Pola ponavljanja se radi na jednoj, pola na drugoj strani. Nemaš brige, neće Tony dovest do disbalansa, ali ti to već znaš ;)
E da ti odmah i zahvalim :kiss:
Danas mi propala teretana, čitaj kaznila malu da ne ide na trening pa sam i ja ostala bez :jaobisera:
I onda se sjetih tebe i 22HC pa sam si, u skladu sa osjećajima :gaah:, odlučila odraditi cijeli: od cold starta, preko resistance 2, cardio 1, abs 1 i istezanje za kraj. Bilo je predobro. Volim Tony-a :zaljubljen:
eno, pisale zajedno :)
Ima li ovdje kreativnih dusa? Trebamo smislit ima za tim.jer nas 4 (3 cure i 1 decko) trci stafetu na proljetnom pm u Zg i zapeli smo s Ninja kornjace (jer ih je 4), 3 gracije i mudonja, ...svaki prijedlog je dobrodosao. Jel ima sta pristojnije od mudonja a da je na tu foru? Prdonju smo odbacili :lool:
Vec vidim da cu hard corps nakon boba :-P
Sani, a tek kako cinke dobro sjednu nakon ovog
Lili, Tri ćoška :lol:
Danci, pa za cinke cu bome radit cucnjeve s utegom na jednom ramenu :heart:
Da se ne svađate, obje ste :heart:.
Danci :-*, super da sam te podsjetila, i svaka čast na odrađenom :naklon:.
Iskrena da budem, meni je ta vreća upala u oči tako da utege nisam ni vidjela. Kao kutija kod Boba :lool:.
Sani koliko još imaš Black Fire?
Ja imam još 7 odradit, što kod mene ne znači i 7 dana. A možda između nekog resta uzmem od 5 dana.
j-la, jos 3 tjedna :-)
Zabavan je i black fire.
Lili ja sam totalno nemaštovita tako da od mene nemaš koristi.
Sani stići ćeš ti mene ;-).
Danci, Zhang, neka vas s nama :-*.
U vjezbe se ne kuzim ali citav dan cekam da procitam kako je kjb prosla na vaganju:mrgreen: dal ju je sarma dosla kila :)
Danci :drama: :klap:
Svaka cast!
Prijavak 10 km i valentinovska vecera. Jutros sam odustala od pm al mm me na veceri uvjerava da ja to mogu :heart:
Inace nije nesto zainteresiran za moje trckaranje al bas me iznenadio potporom. Ja sam jedna neodlucna kokos :lool:
Prijavljujem 4 km :)
I jos jedno bolesnjikavo dijete. Mladji se probudio sav slinav i kasljucav :( a stariji se jos nije sasvim opiravio.
Uf, trebat ce kave!
Jadranka :love:
Nadam se da ce djeca brzo ozdravit ~~~~
Bome i meni ce tribat kave, spavala samo 4,5 h, preksinoc 5,5h, moram probat lec malo popodne danas :/
Zhang :lool: tako nekako
MB možeš ti to :-D!!! I bravo za tm!
Suosjećam za spavanje :love2:.
Kod mene nije bilo valentinovske večere, samo valentinovski circuit cardiovascular trening s mm :mrgreen:. Brojim kalorije koje unesem, brojim koje potrošim poslijepodne i naveče, živim fitness :lool:.
j-la, :lol: legendo
Jadro, vibram da djecica brzo ozdrave. Najgore je kad su tako mali a bubani.
Zhang i Danci, bas ste osvjezile temu :-)
Mb, bravo za veceru i muzica!
tang bravo :klap:
cirnila sam koji je, bome nije lagan! i izgleda mi zanimljivo, osim prezadnje, crab touches, to ne mogu bas.
mogla bi i ja danas neku snagu...fali mi
moja grupa je prošle godine na internom natjecanju u firmi bila Batman tim
je li potrebno posebno napominjati da smo pobijedili?8-)
vi možete biti 3 gracije i mali od Batmana :mrgreen:
jučer nas žena na treningu ubila, radili sa steperom, gumom, bučicama i štangom...
umrla sam skoro, ali obožavam taj trening...
danas folklorna proba...
Jadro, kiss za dječicu...
i meni je to bila muka kad su tako mali bubani...
nego, jučer sam pitala...
Citiraj:
ima koja dobro duša iz Zagreba da mi presnimi Body revolution? :saint:
plaćam coffy, tortu, čevape...you name it!
i naravno, bravo za sve odvježbano, sve ste super aktivne...
već nas vidim na ljeto kak smo glavne na plažama 8-)
Jučer sam se doma pakirala i nisam nista stigla. Mm je bolestan pa sam, iako mi je let bio u 13i10 u 12 ocijedila njoke i dodala ih u meso i saft. Sve u zadnji tren :/
Sva sreća da sam pakiranje svela na minimum.
Tako da sam onda tu u hotelu jogu, a danas bih neki ab workout.
Btw, ja sam na chalean extreme, 2 mjesec. Super mi je, al ja nju volim. Jedino sto bih za taj drugi mjesec trebala imati malo teže uzege, a nemam pa kombiniram sa 2 u jednoj ruci (5+1,5 ili +2).
Nasla sam neki hvat gdje dobro drzi i ne bole me prsti :mrgreen:
E, i od subote cu ici na rekreativno plivanje kod nas na bazenu. Ima i 3x tjedno, al em mi termin ne odgovara em sigurno i ne bih isla tako često. Al 1x mi se cini ok. Navodno je vodjeno, al bas rekreativno. Javim dojmove u subotu.
Uglavnom... morat cu pregrist g... i stvarno poceti vise pozornosti dati prehrani. Jucer sam vjezbala pred ogledalom. Bah.
Boxice - nemam Body revolution.
Kris - na vaganju ni makac - ni kile, ni masnoće. E sarma, sarma....
Svima bravo za odvježbano, jurim
Zhang, cure, moze pomoc? Slomila sam rucni zglob i girji se necu vratiti bar 4-5 mjeseci. A ni Shauna ne mogu raditi, previse skakanja... Trebala bih si sloziti par laganih treninga za donji dio tijela, jerbo cu neko vrijeme imati samo leg day...
A treninge tog tipa nisam nikad slagala sama jer sam valjda prelijena za to. I sad mi treba pomoc za sloziti trening od 20 minuta koji je kardio, a nema skakanja, mlataranja rukama, odrzavanja ravnoteze i sl.
Tu su mi cucnjevi, lunges, visoki i niski skip bez skakanja i dalje nemam ideja....
Pogledaj od tati, na lovingfit.com.
Ona ima splitane rutine: lower, upper, abs, full body....
Pa si uzmes recimo lower i abse.
I za svaki video pokaze i varijante za pocetnike pa si nadjes koji level ti odgovara.
Ako ima vise rundi, skratis si da ti se uklopi u 20min...
Mb, baš lijepo od tm <3
Jadranka, super napreduješ s trčanjem. Baš bi mogla i ti na wingse. Lijepo društvance će se skupiti, baš se veselim!
Ljubi slinavca maloga, nadam se da će brzo proći!
Cubana, svaka čast na organizaciji. Ako ja nešto mrzim onda je to kad sam u stisci s vremenom i kasnim, uh, pogotovo na avion!
Ti si se ozbiljno ulovila vježbanja. Ovo s dvije bučice znači da radis s 7 kg u jednoj ruci? Wow! Za abse preporučam moj najdraži, izvedivo i u hotelu.
kjb, dobro je dok nije pokazala više zla vaga!
Jučer sam bila mortus cijeli dan, jedva sam gledala i jedva dočekala večer da idem spavati. Jutros mi crko stari mobitel pa mi nije zvonio alarm. Polako ali sigurno me napušta prošlotjedni elan za jutarnje vježbanje :lol:
Popodne trčanje u planu.
Marta, nisam u životu sama složila trening, nisam od pomoći....
Boxice, moram pogledat na starom laptopu, nekad sam imala BR i odradila cijeloga :-)