tina, s-gram je i dalje za iui (oligoasteno).
strašna, i ja sam tri dana osjećala blagu mučninu, vjerovatno od štoperice :lol:ne brini se, još malo :-)
Printable View
tina, s-gram je i dalje za iui (oligoasteno).
strašna, i ja sam tri dana osjećala blagu mučninu, vjerovatno od štoperice :lol:ne brini se, još malo :-)
Pa dobro koja je dijagnoza supruga? Ako je u pitanju mali broj u ejakulatu i smanjena pokretljivost, to onda uopće nije ni slučaj za inseminaciju. Po meni je to, nažalost, samo gubljenje vremena.
Ali neovisno o tome, i dalje tvrdim da je ići na inseminaciju sa 4 ili 5 folikula neodgovorno!
Smijem li pitati gdje si ti to u postupku?
Valjda su tragovi štoperice već izaćli iz mene. Danas mi je ipak 10 dan...
prskalica ja sam oba puta bila jako naduta, i to od utrogestana, a ne od trudnoće, nažalost. Tebi želim da je ovo drugo :-)[/QUOTE]
A vidjet cemo jos malo sta bu.......nisam uzimala nikakve ljekove, prirodno, jedino sam dobila stopericu....
I onda presretna vidis plusic, a na uzv 5 beba, sto ces onda? Dajte cure budite ozbiljne i odgovorne. Na aih se ne bi islo da vasi spermiogrami nisu dovoljno dobri da oplode j.s. A ako je tako, onda ih mogu oploditi i 5. I ne, spermiogram mm kad smo krenuli nije bio ok, stovise, bio je oligoastenoterato... i rizik nije dolazio u obzir. Pa to je medicina, a ne kockarnica, pa ako prode prode. Jooj
izgleda da ovdje niko ne razumije moju situaciju ili se jednostavno tema ne prati dovoljno.
prvu iui jesam imala 5 folikula i dr. ju je odradila zato što je s-gram mm taj dan bio lošiji nego inače (pisala sam da je imao nekih kočnica u glavi) a ja nisam htjela odustati. pred ovu iui smo provjerili s-gram i bila je ona stara dijagnoza, oligoasteno, koja i jest za inseminacije. sada sam imala tri lijepa folikula.
iz mog profila vidiš da sam u državi u kojoj nemamo besplatne postupke pa je nemoguće u jednom danu prebacit se sa iui na ivf. moja dr. radi privatno i sve je samo ne neodgovorna. za svakog ima individualni pristup, pa je tako bilo i samnom i mm.
svakako da je curama čiji muževi imaju normalan nalaz rizik puno veći i da u tom slučaju ne trebaju ići na iui.
LittleBirdie, vjeruj mi, ni u našoj državi se ne možeš u jednom danu prebaciti sa iui na ivf, bez obzira ideš li u državnu bolnicu ili privatnu polikliniku. Ja sam prije godinu dana prvi put nogom kročila na MPO odjel i tek sad mi slijedi ivf.
Vjerojatno je kod privatnika individualniji pristup, ali na kraju krajeva, zato i plaćaš takav pristup. No, mislim da to svejedno ne znači da doktoru treba slijepo vjerovati. Možda je tvoja doktor spremna na sebe preuzeti takav rizik, a i ti skupa s njom. Ja samo kažem da ja to svojem tijelu ne bih željela priuštiti.
Ali to je samo moje mišljenje, radite kako vas volja.
Ja sam se, zapravo, ove teme dovoljno napratila.
Ja danas nemam više nikakvih simptoma ničeg....nit se više ičem nadam...u petak vadim betu.
Ja nisam imala niti jedan jedini simptom :)
strpljenja malo...8-) znamo svi kako je ta dva tjedna čekati....
Opet sam jutros, na 12 dan pravila test.....i naravno negativan je......sutra idem vadit betu......
.nek te beta iznenadi pozitivno....bilo je slučajeva kad je na dan bete bio negativan test a pozitivna beta...
Uh daj Bože....a ako ne...jel mogu odmah u slijedeći postupak? Jesam to već možda pitala? S obzirom da sam samo Klomifene uzimala+štopericu?
Ne tješim te, zapravo jesam al ti kažem istinu.
Možeš odmah u novi postupak, bar sam ja mogla :)
Nadam se da ti ipak neće trebati :)
ja sam jučer primila štopericu, sutra je aih. imamo tri folikula i dobar endometrij. a onda čekanje...
sretno čekalicama
A ja danas vadila betu....i 0.... :(
strašna žao mi je :love2::love2::love2:
Strašna žao mi je...
vidjela sam da is na VV pisala da ti je dr. rekao pauzu od mjesec, i ja sam uvijek morala pauzirati, ima cura koje su išle za redom iz mjeseca u mjesec, al mislim da se većinom pauzira. valjda ovisi o klinici.
Da drage moje.....idemo dalje.... Ovo me nikako neće obeshrabrit...U pon zovem doktoricu pa cu vidjet šta ona kaže....
strašna žao mi je...
ja danas bila na folikulometriji i od tri folikula samo se jedan nastavio razvijati....dr uopće nije zadovoljan mojom reakcijom na klomifen....
Strasna,i meni je zao!
strašna, žao mi je, baš sam se nekako nadala. sada ponovo u napad, i vjeruj da će ovaj put sve biti mnogo lakše... barem je meni tako.
Sad makar znam šta me čeka.... Hvala vam cure!
Cure, a meni dr nije rekao dali ikada da dodjem vaditi betu....ni na nalazu mi ne pise......sta da radim....tako sam nestrpljiva. sutra je dan kada trebam dobiti menzes
Nije ni meni, test mi je bio negativan i ja prestala sa svim i nakon sta mi pet dana nije M dosla poslao me vaditi krv :) ja bi ti preporucila sada da ides vaditi krv
Meni je uvijek pisalo da vadim na datum koji je 14dana nakon inseminacije. tak da ako si došla do tog dana, vadi betu čim prije!!
..najmirnija ćeš biti ako izvadiš betu..onda si na čisto sa svime...znaš i da nije biokemijska i sve.....
..ja sam danas imala AIH i betu vadim na 16 dpo....
tina2701 sretno!!!
ja isto na 16 dpo
Sretno cure.....
Teta crvena mi je dosla.....sada opet pocetak 10.mj
Sta opet moram po uputnicu kod svoje dr? Bas mi se neda, tamo je uvjek guzva
A kod mene još nema....uopće ne znam šta ću..test negativan a nje nema... a sad mi kasno za počet pit Duphiće :(
Koliko dana ti je prošlo od kako si prestala stavljati utriće???
u prošli četvrtak navečer sam zadnji stavila