Kako???U cemu je tajna???Ona nema nase boljke?Jesmo lude mi ili ona?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Tajna je u tome da zivi u zabacenom šokačkom selu gdje je kontracepcija smrtni grijeh
Nemam pojma tko je lud, ali ona je sretna :) jedno joj ima teskoce u razvoju, ostali su svi zdravi, samostalni i vrijedni. Kaze da ju je struja zdrmala s tom jednom curicom dok je bila trudna pa misli da je tako doslo do teskoca u razvoju. Tko ce ga znati..pitanje ide li ona na prenatalne preglede. Koliko je puta bila trudna, moze ona druge pregledavati..
Ma kaaaaakvi...ja ne znam zna li ona sto ti termini uopce znace. Mislim, nije zatucana zena. Normalno se sluze i tehnikom i gledaju vijesti na tvu i slicno. Ali eto-zena radja jedno za drugim i u danasnje vrijeme-kad ti se jedna patronazna sablaznjava na cetvrto dijete-odmah se pocne špekulirat sto nije u redu.
Mozda zena voli i sex i bit trudna i dobro si je organizirala zivot s toliko djece i njoj to stima. Djeca cuvaju jedni druge-ono starije cuva ono mladje i kad udjes u dvoriste kod njih, ne znas tko je kome mama jer ih bar dvoje-troje hoda okolo s bebom na boku. I svi skole zavrsavaju, neki vec fakultete upisuju/zavrsavaju..ponekad se pokoje buni sto mora cuvat i pazit mladju bracu i sestre, ali su u globalu jedna velika sretna obitelj :)
Uh uh..evo mi taman poslala kolegica clanak na doradu, imamo deadline do 15. Eeee misa mu, ne mozes ni rodit vise kad hoces!
Sutra cu se toga uhvatit. Sad sam u drugim brigama.
Beba se mrdulji, kontrakcije su vrlo rijetke. Ali pritisak na rodnicu je strasan..
Opet mi ispao komadic tog kompaktnijeg bijelog u wcu. Tjeralo me :drek:, ali nisam uspjela. I onda opet vidim to bijelo 'dugme' u vodi..
Kakvo ce ovo divno stivo biti curama za citanje uz dorucak sutra ujutro..:oops:
Popricala sam s muzem i pitala ga bi li se usudio voziti me za Os ako mi pukne vodenjak ovih dana
Noci, zapravo.
Veli moj baja nonsalantno da bi, ne prestajuci zvrnjati cips
On se uuuuuuopce ne sekira nit je uzbudjen nesto previse.
Smislili smo da-ukoliko to ozbiljno bude scenarij-nazovemo moju sestru i kazemo joj da dovodimo cure, njih dvije u pidzamama trpamo u auto, torbu za rodiliste u gepek i vozi misko!
Jer mene malo boli. Bole me prepone i boli me u dnu stomaka. Idem probati lezati da vidim hoce se smiriti i hocu uspjeti zaspati.
:) nisam uznemirena. Bar ne negativno. Svjesna sam da moze poceti nocas, a moze biti tek za 10 dana.
Do Os imamo malo vise od sat vremena.
Sad si vizualiziram one prave trudove i sto trebam ciniti kad dodju. Zeljela bi ih odraditi kod kuce, u polumraku, dok svi spavaju. Ali to bi znacilo da cu roditi u Brodu.
Mirim se s cinjenicom da cu mozda ipak roditi u Brodu i da cu doci na sam izgon tako da izbjegnem sve intervencije.
Mislim da postajem psihicki zrela za porod konacno.
Nekakav mi Mona Lisa cer visi na faci. Happy sam sto sam korak blize do svoje trece srecice. Ovom porodu se veselim jer mislim da sad znam sto trebam ciniti da to bude onaj pravi iskonski katarzicni sretni dogadjaj.
Bilo bi fora da se toliko zanesem i unesem u porod da rodim kod kuce sama :)
Naravno pod uvjetom da sve bude u redu..
Nocas cu bas lijepo spavati-sva sam se ufilmala u neku amazonsku dimenziju
Naspram one depresije od prije nekoliko sati, ovo je pravo osvjezenje :)
Dosla moja slatka cura
dva sata boli bolno i brzo
Tiia ma bravoooo! :bouncing:Cestitke od :heart:
Uzivajte sada :*
Tiia, cestitke od srca :heart:
Tiia, cestitam!!!
Tiia-jeeeeee!!! Cestitam!
To sam ja onda imala solidarne trudove sinoc :D
kli_kli- moram naci tvoju pricu s poroda! Hvala :)
Jutro, ekipa!
Ja sam jos tu,
ali si mijenjam ime u QueenPoo
:D
Rostiljala se cijelu noc. Spavala po 40ak minuta, izmedju odradivala trudove. Jutros pravac wc..nisam pojela nista pokvareno, koliko ja znam..
E sad cekat noc da vidimo sto ce se dalje dogadjati..
Btw-izraz 'boli me ona stvar' je dobio potpuno novo znacenje za mene
QueenBee, sretno!!
Tia cestittam!!!:heart:
QB ajde vise. Navijamo za bebaca :ghug::cekam:
Leona, kako si ti? Jesi vec na pola trudnoce?
Imam pitanje. Vec par puta, a nocas extra mi se dogada da u snu se protezem. Ono kao kad se ujutro probudimo pa rastegnemo u krevetu ruke, noge...
Da li je to opasno? Ja sam se toliko rastegla da su mi se trbusni misici vidli sa strane, a napred skocila manja lopta. Brine me dal se moze sto dogoditi bebi, posteljici i sl.
Sanjo, nemam strucnog znanja, al onako iz glave, ako je rastezanje opasno, onda kvragu sve ;)
Ja vjezbam uz youtube trudnice... i uvijek na kraju istezanje.
Jedva cekam ponedjeljak:
http://prognoza.hr/prognoze.php?id=izgledi
Tiia cestitam od srca na malom smotuljku!!
Evo meeeee..jos sam u komadu. Samo drekeci i sluz iz mene ispadaju cijeli dan fujfujfuj
Apsolutno nista korisno nisam napravila dosad. Samo otisla cure odvesti u vrtic, popila kavu s muzem koji je kasnije otisao na posao danas i otisla u trgovinu pokupovat pokloncice-E ide na rodjendan u subotu prijateljicama iz vrtica i kupila sam jos pkkloncice sto ce mala seka donijeti velikim sekama iz rodilista (Jadro-nemoj zaboraviti na poklon sto ce braco donijeti ko fol iz rodilista)
Nemam pojma, ali mislim da bi dr rekli da se ne smije. Mada "stari" kazu da se ne smije, ali govore za svasta da se ne smije, pa na kraju smijes. Meni su govorili da se ne smijem saginjati, cucnuti i sl., pa sam pitala dr, ona me cudno gleda i kaze da sve smijem.
Pitaj kad odes na pregled ili proguglaj pa javi.
Ja sam se prije uvijek rastezala, kad sam ostala trudna rastegnem samo noge polako.
Tia cestitke :)
Bmaric koja si kolica kupila? Nama je to sada glavna briga koja kolica kupiti a opet da nisu pre skupa tako do 4000 kn !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Umorna sam ko ćuko, nista nisam spavala sinoc.
Trebala sam u MUP danas-ali kad se sjetim onih zagusljivih hodnika, nadrndanih sluzbenika i cekanja po par sati-nisam se mogla prisilit nikako
Trebam i na kavu s prijateljicom sad nekako, ali jednostavno nemam snage. A bojim se i da nisam neko drustvo jer ne znam pricat o nicem doli trudnoce i poroda.
Rastezanje-ja nemam pojma. Znam samo da bih se raspukla ko lubenica da sad dignem ruke iznad glave. A kakva sam bila u 2.tromjesecju i jesam se onda rastezala-imam amneziju tog perioda :D