Stranica 418 od 581 PrviPrvi ... 318368408416417418419420428468518 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 20,851 do 20,900 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    Imam veliki san..zelim na jedan dan biti novi lik iz X-men koji ima moc da dodirom prenese sve svoje emocije/misli/stanja na drugo bice. I onda bih prvo otisla do svog muza i drzala bih ga za vrat jedno sat vremena da iskusi veci dio brige za kucu/djecu/cari trudnoce/porod/svaki jbni menzes/pms/dijetu/neprospavane noci uz bolesne kcerke/mastitis...onda bih otisla do svoje matere pa bih i nju drzala kojih 15 minuta za ruku da shvati koliko boli kad se jedno dijete voli vise od drugog..pa do mog tate malo njega po ćeli pogladit da vidi kako mi je kad mi kenja protiv mame..onda do sestre drzat nju malo za ruku da osjeti kako je to imat, a neimat sestru..otisla bih i do svog šefa na stisak ruke..pa bih onda do babe u hzzo kojoj je mrsko odgovorit na pitanje, seljacina na parkingu ispred vrtica, imam i par kolegica na poslu koje bih rado posjetila..ne smijem zaboravit susjeda s prvog kata...i tako...nasetala bih se taj dan..

Ovo kao da sam ja pisala,svaku rijec...od muza,mame pogotovo,brata,kolegica s posla koje me mrze jer sam se usudila ostati trudna,a i susjeda koji zivi iznad mene,njemu bih jos nesto i gore...
    Kazu da je najbolja osveta dobar zivot,ali ima dana kada u to jako sumnjam!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

bmaric- sve sto osjecas je potpuno normalno. I svaka od nas je to prosla. I ne postoji nacin da se opustis samo zato sto ce ti netko reci: 'sve je ok, ja i jos milijarda zena smo to prosli i bilo je dobro'. Bas moras proci kroz cijeli proces.
    I da stvar bude bolja-nisi uopce puno pametniji svaki iduci put jer skontas kako si nosio glavu u oblacima proslu trudnocu/porod i sto se sve moglo dogoditi (bolje ili losije).
    Barem je meni tako. Nije me strah dojenja, npr. Ili autosjedalice i tako nekih osnovnih stvari. Sad se brinem oko kontrole nad porodom i sl.

Nekako mi tesko zadrzavati tijek misli danas. Nisam svoja.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

I super za frendicu! Uvijek volim cuti dobre vijesti

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Milenche-ako ikad nadjem kriptonit koji ce mi dat tu moc, posaljem ti pola postom!

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Kenjala sam zenama zasto ne doje svoju djecu, zasto setaju bebe po suncu u pol 12, zasto ih ne voze u as, zasto im mame odgajaju djecu...i skuzila da nema niš koristi od toga. Ja se nasekiram, one me zamrze, prenesem tu negativu na svoje kod kuce...nema koristi. Valja jedino ovako naci krug istomisljenika kao na Rodi i tu propagirati svoje svjetonazore, a onaj koga zanima i tko je voljan biti openminded prema nekomercijalnim nacinima odgoja djece ce to citati i nesto barem usvojiti.
    I ja se nagledam auta s osmero djece bez pojasa i as, mama sto klafraju na mob dok im dijete od 25kg dudla bocicu u kolicima, tata sto puse i piju pivo u parku dok im dijete jede zapisano kamenje..i u skoli se nagledam svega-mali sestogodisnjaci sto smrde po dimu cigarete, nepocesljani, krmeljavi, bez uzine u torbama..i tesko mi bude sto idem navecer leci grcevito se drzeci za jedinu pozitivnu misao:'ajd, bar ih ne tuku'.

Moram hitno neki happy thought naci, zabrazdila sam skroz u krive drine.
    Je li depresija znak da cu skoro rodit? :D

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

QB ma samo da imam spopobnost bacati uroke,gdje bi mi bio kraj?Nista strasno,samo svakome po zasluzi...previse dugo je cekati karmu da to odradi!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj bmaric prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala cure na pomoci!

QB, nije samo da se bojim as, bojim se svega. Ali step by step i snaci cemo se.

E da, samo da vam usput ispricam ovo: prijateljica trudna 12tt, proslu srijedu isla na pregled i izmjerili nn 4,4. Rekla mi prekjucer i bas sam bila u komi zbog nje. Isla i Sunce raditi one krvne nalaze koji se salju u Hong Kong. Danas dobila rezultate i SVE OK! Tako sam sretna kao da se o meni radi.

Eto, morala sam to s vama podjeliti.

Bas je lijepo cuti nesto tako pozitivno.Neka i ona i bebica budu super!!!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

bmaric- sve sto osjecas je potpuno normalno. I svaka od nas je to prosla. I ne postoji nacin da se opustis samo zato sto ce ti netko reci: 'sve je ok, ja i jos milijarda zena smo to prosli i bilo je dobro'. Bas moras proci kroz cijeli proces.
    I da stvar bude bolja-nisi uopce puno pametniji svaki iduci put jer skontas kako si nosio glavu u oblacima proslu trudnocu/porod i sto se sve moglo dogoditi (bolje ili losije).
    Barem je meni tako. Nije me strah dojenja, npr. Ili autosjedalice i tako nekih osnovnih stvari. Sad se brinem oko kontrole nad porodom i sl.

Nekako mi tesko zadrzavati tijek misli danas. Nisam svoja.
    Od stvari koje mi se vrte u glavi nekad pomislim da nisam normalna.
    Vjerujem da to svaka zena prolazi, sve te strahove i nesigurnost, samo sto to rijetko koja priznaje.
    A o tijeku poroda da ne govorim. Nije me niti malo strah boli ili konkretno za mene, vec je sav strah zbog bebca. Em sto mi je prvi porod, pa nemam pojma kako sto funkcionira, da li cu prepoznati kad je vodenjak puknuo ili kad su pravi trudovi, kako ce sve proteci zbog streptokoka...
    A uz sve to, jedva cekam da sve to prodje i da rodim.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Od stvari koje mi se vrte u glavi nekad pomislim da nisam normalna.

Vjerujem da to svaka zena prolazi, sve te strahove i nesigurnost, samo sto to rijetko koja priznaje.

A o tijeku poroda da ne govorim. Nije me niti malo strah boli ili konkretno za mene, vec je sav strah zbog bebca. Em sto mi je prvi porod, pa nemam pojma kako sto funkcionira, da li cu prepoznati kad je vodenjak puknuo ili kad su pravi trudovi, kako ce sve proteci zbog streptokoka...

A uz sve to, jedva cekam da sve to prodje i da rodim.

Draga moja,sve smo to prosle i znam koliko te je strah.Svi se bojimo nepoznatog.Ali onog casa kada krene,neces stici misliti na strah,sve ce ici svojim tokom i sve ce biti super,vidjet ces

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Drugi tjedan mi pocinju radovi,pa sto po vasem misljenju trebam napraviti za moj dusevni mir:
    a) ostati kuci i zavrsiti na psihijatriji
    b) otici kod mame i zavrsiti na psihijatriji
    c) otici kod sveki i zavrsiti na psihijatriji
    d) moliti Marka da me hospitalizira dok sve ne bude gotovo

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Milenche prvotno napisa Vidi poruku
    Drugi tjedan mi pocinju radovi,pa sto po vasem misljenju trebam napraviti za moj dusevni mir:
    a) ostati kuci i zavrsiti na psihijatriji
    b) otici kod mame i zavrsiti na psihijatriji
    c) otici kod sveki i zavrsiti na psihijatriji
    d) moliti Marka da me hospitalizira dok sve ne bude gotovo

e) otici u hotel s wellnessom, opustiti se i uzivati

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Vidis...na tu mogucnost nisam mislila,ali definitivno je najbolja

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

f) opskrbit se normabelima i visit na forumu 24/7
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 01.09.2016. at 21:41

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ali zbilja bmaric dobro kaze-ajde se izgubi negdje na 2-3 dana..wellness, neka opicena singl frendica, prva ljubav iz stednje skole
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 01.09.2016. at 21:44

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Cure-trebam vase misljenje-
    Ne brojim kontrakcije niti razmak izmedju njih, ne pate me one..
    Nego legla sam prije 10ak minuta i dosla je kontrakcija s velikim pritiskom na rodnicu i nagonom za tiskanje

Buduci da mi nije ispao cep niti pukao vodenjak, od cega taj pritisak i nagon za tiskanjem?

Danas me isto pati piškenje-stalno me je tjera piskiti, a ne mogu ispiskiti puno. Toliko me tjera piskiti da me pece

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Morat cu nestati jer cu poluditi inace.
    MM je sve lako cemo,ali ima tu brdo posla...samo maknuti sve stvari,ogromnu policu s brdo knjiga,kamo sa svim tim???Horor

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Glasam za wellness

QueenBee, pojma nemam. Ja bi na tvom mjestu svako malo isla u rodiliste na pregled. Ne sto je to nuzno pametno, nego sto bi mi sve to bilo novo. Al zasto ne otic da te malo pogledaju i kazu sto je sto, sad ne bi trebala bit guzva, a i blizu su ti.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Cure-trebam vase misljenje-
    Ne brojim kontrakcije niti razmak izmedju njih, ne pate me one..
    Nego legla sam prije 10ak minuta i dosla je kontrakcija s velikim pritiskom na rodnicu i nagonom za tiskanje

Buduci da mi nije ispao cep niti pukao vodenjak, od cega taj pritisak i nagon za tiskanjem?

Danas me isto pati piškenje-stalno me je tjera piskiti, a ne mogu ispiskiti puno. Toliko me tjera piskiti da me pece

Lezi i prati dalje,budu li se ponavljale jednakog intenziteta i pritiska,pogotovo sve cesce,znas sto ti je ciniti!
    Sluzavi cep treci put sam pogubila negdje putem da nisam ni skuzila gdje mozda kad sam koji put bila na wcu...
    Ona ti je sigurno jako nisko i ne mozes se popiskiti do kraja i ostane ti u mjehuru dio mokrace i to te pece.
    Ljepotica je u niskom startu definitivno
    ❤️

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Milenche-bilo bi 'lako cemo' da ti mozes zasukati rukave i sama to isplanirati gdje/kako/kada i onda to i napraviti. Ovako nece biti savrseno-iako ce se vjerojatno uspjeti napraviti-i ti imas samo 2 opcije:

1. Pustiti da se ofrlje napraviti i ne zivcirat se
    2. Pustiti da se ofrlje napravi i zivcirati se

Budi na forumu cijeli dan, otvori temu za kukanje i pljuvanje po muskima i majstorima (ja se prva uclanim), gladi trbuh i cuvaj se bh kontrakcija.
    Ili si naruci nesto preko ebaya ili nekog web shopa sto ce te veseliti. Sad cu ti naci linkove za sling marame i nosiljke pa ces se raspametiti

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Milenche-bilo bi 'lako cemo' da ti mozes zasukati rukave i sama to isplanirati gdje/kako/kada i onda to i napraviti. Ovako nece biti savrseno-iako ce se vjerojatno uspjeti napraviti-i ti imas samo 2 opcije:

1. Pustiti da se ofrlje napraviti i ne zivcirat se
    2. Pustiti da se ofrlje napravi i zivcirati se

Budi na forumu cijeli dan, otvori temu za kukanje i pljuvanje po muskima i majstorima (ja se prva uclanim), gladi trbuh i cuvaj se bh kontrakcija.
    Ili si naruci nesto preko ebaya ili nekog web shopa sto ce te veseliti. Sad cu ti naci linkove za sling marame i nosiljke pa ces se raspametiti

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ali zbilja bmaric dobro kaze-ajde se izgubi negdje na 2-3 dana..wellness, neka opicena singl frendica, prva ljubav iz stednje skole
    Mislis da nitko ne cita sitna slova, pa si usitnila

Milenche, s obzirom da moras mirovati, otidji negdje na 2-3 dana i opusti se, a muz nek rjesava radove kako zna. Tebe ce i tako smatrati smetalom, pa cemu dizati tenzije.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Joj Jadro moja-zakocit ce mi se porod cim se primim kvake rodilista. Nisam spremna psihicki..

Milenche-bila je sad jedna kontrakcija ali s manjim nagonom za tiskanje. Jedino sto je pritisak sad mi i na d.crijevo.

Meni je to sve isto novo. Imala sam kontrakcije, ali ne u kombinaciji s bolovima u stidnim kostima i tim pritiskom i porivom na tiskanje (osim kad je doslo do izgona). Ja isto mislim da je to spustanje bebe-kao sto bmaric rece-i da se nabija dole na otvor.

Pokusat cu se prosetat malo. Mada imam osjecaj da ce mi ispast sve van do same 'džigere'..

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Da barem mogu izaci iz kuce,bilo bi to savrseno!!!
    Vec dva dana hodam kao šestar od upale misica od uspona do doktorice...
    Kako cu ja ikada vratiti svoje atrofirane misice u formu???

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Joj Jadro moja-zakocit ce mi se porod cim se primim kvake rodilista. Nisam spremna psihicki..

Milenche-bila je sad jedna kontrakcija ali s manjim nagonom za tiskanje. Jedino sto je pritisak sad mi i na d.crijevo.

Meni je to sve isto novo. Imala sam kontrakcije, ali ne u kombinaciji s bolovima u stidnim kostima i tim pritiskom i porivom na tiskanje (osim kad je doslo do izgona). Ja isto mislim da je to spustanje bebe-kao sto bmaric rece-i da se nabija dole na otvor.

Pokusat cu se prosetat malo. Mada imam osjecaj da ce mi ispast sve van do same 'džigere'..

Ako promjenom polozaja i dalje budu tu...hm,hm...
    Ali sigurno se namjesta,spusta,slozen je to aparat,previse toga moze boliti i pritiskati.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Kako su pobogu nase prabake radale dvoznamenkasti broj djece???

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Bila sam na wc-u, potjeralo me na br.2..tko jos kaka u pol 11 navecer??
    Uglavnom, s takvim strahom sam tiskala :D sve se nekako naginjala unazad da sam na kraju bila naslonjena na kotlic-samo da ne tiskam previse od naprijed.
    I onda opet skuzim kompaktniji blejkasti iscjedak u vodi..
    Hmm..ja bih rekla da je to kod mene polako krenulo..tjedan dana jos uvr' glave..

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Blejkasti...hihihi

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Bila sam na wc-u, potjeralo me na br.2..tko jos kaka u pol 11 navecer??
    Uglavnom, s takvim strahom sam tiskala :D sve se nekako naginjala unazad da sam na kraju bila naslonjena na kotlic-samo da ne tiskam previse od naprijed.
    I onda opet skuzim kompaktniji blejkasti iscjedak u vodi..
    Hmm..ja bih rekla da je to kod mene polako krenulo..tjedan dana jos uvr' glave..

Lijepa moja,ustedila si koji tjedan ovog mucenja i bolova svih vrsta ako je to to!
    Samo polako...legni natrag i vidi hoce li sad taj pritisak nestati kad si bila na wcu

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Kako su pobogu nase prabake radale dvoznamenkasti broj djece???

Sta 'bake'..eno moje sestricne, starija 8 godina od mene, rodila 12.valjda prosle godine. Prestali smo brojati..

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Lijepa moja,ustedila si koji tjedan ovog mucenja i bolova svih vrsta ako je to to!
    Samo polako...legni natrag i vidi hoce li sad taj pritisak nestati kad si bila na wcu

Mislim da se otvaram i da se beba spusta i rotira. I kad se sve to namjesti za dan-dva-tjedan mozda, onda cu u roku sat vremena roditi.
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 01.09.2016. at 22:37

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Sta 'bake'..eno moje sestricne, starija 8 godina od mene, rodila 12.valjda prosle godine. Prestali smo brojati..

Kako???U cemu je tajna???Ona nema nase boljke?Jesmo lude mi ili ona?

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Tajna je u tome da zivi u zabacenom šokačkom selu gdje je kontracepcija smrtni grijeh

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Nemam pojma tko je lud, ali ona je sretna jedno joj ima teskoce u razvoju, ostali su svi zdravi, samostalni i vrijedni. Kaze da ju je struja zdrmala s tom jednom curicom dok je bila trudna pa misli da je tako doslo do teskoca u razvoju. Tko ce ga znati..pitanje ide li ona na prenatalne preglede. Koliko je puta bila trudna, moze ona druge pregledavati..

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Mislim da se otvaram i da se beba spusta i rotira. I kad se sve to namjesti za dan-dva-tjedan mozda, onda cu u roku sat vremena roditi.

I ja mislim da ces roditi u roku odmah.
    Samo sad na laganini,nemoj se ubiti od svega sto jos nisi ili mislis da nisi stigla napraviti.Svi ce prezivjeti i biti dobro bez tebe par dana.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Nemam pojma tko je lud, ali ona je sretna jedno joj ima teskoce u razvoju, ostali su svi zdravi, samostalni i vrijedni. Kaze da ju je struja zdrmala s tom jednom curicom dok je bila trudna pa misli da je tako doslo do teskoca u razvoju. Tko ce ga znati..pitanje ide li ona na prenatalne preglede. Koliko je puta bila trudna, moze ona druge pregledavati..

I sigurno je ne muci ulozivost,skracen cervix,bh,pokoja bakterija,posteljica tu ili tamo...

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

I sigurno je ne muci ulozivost,skracen cervix,bh,pokoja bakterija,posteljica tu ili tamo...

Ma kaaaaakvi...ja ne znam zna li ona sto ti termini uopce znace. Mislim, nije zatucana zena. Normalno se sluze i tehnikom i gledaju vijesti na tvu i slicno. Ali eto-zena radja jedno za drugim i u danasnje vrijeme-kad ti se jedna patronazna sablaznjava na cetvrto dijete-odmah se pocne špekulirat sto nije u redu.
    Mozda zena voli i sex i bit trudna i dobro si je organizirala zivot s toliko djece i njoj to stima. Djeca cuvaju jedni druge-ono starije cuva ono mladje i kad udjes u dvoriste kod njih, ne znas tko je kome mama jer ih bar dvoje-troje hoda okolo s bebom na boku. I svi skole zavrsavaju, neki vec fakultete upisuju/zavrsavaju..ponekad se pokoje buni sto mora cuvat i pazit mladju bracu i sestre, ali su u globalu jedna velika sretna obitelj

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Uh uh..evo mi taman poslala kolegica clanak na doradu, imamo deadline do 15. Eeee misa mu, ne mozes ni rodit vise kad hoces!
    Sutra cu se toga uhvatit. Sad sam u drugim brigama.

Beba se mrdulji, kontrakcije su vrlo rijetke. Ali pritisak na rodnicu je strasan..

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

I ja mislim da ces roditi u roku odmah.
    Samo sad na laganini,nemoj se ubiti od svega sto jos nisi ili mislis da nisi stigla napraviti.Svi ce prezivjeti i biti dobro bez tebe par dana.

Ostalo mi jos obrisat plijesan s vrata perilice, slozit policu za cipele, presadit 2 orhideje, zasit starijoj jastucic i napravit joj osobnu u mupu. Duboko mi puno hrane, AS narucena, danas kupila i ljetne kapice i ja sam 'set to go'!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Ma kaaaaakvi...ja ne znam zna li ona sto ti termini uopce znace. Mislim, nije zatucana zena. Normalno se sluze i tehnikom i gledaju vijesti na tvu i slicno. Ali eto-zena radja jedno za drugim i u danasnje vrijeme-kad ti se jedna patronazna sablaznjava na cetvrto dijete-odmah se pocne špekulirat sto nije u redu.
    Mozda zena voli i sex i bit trudna i dobro si je organizirala zivot s toliko djece i njoj to stima. Djeca cuvaju jedni druge-ono starije cuva ono mladje i kad udjes u dvoriste kod njih, ne znas tko je kome mama jer ih bar dvoje-troje hoda okolo s bebom na boku. I svi skole zavrsavaju, neki vec fakultete upisuju/zavrsavaju..ponekad se pokoje buni sto mora cuvat i pazit mladju bracu i sestre, ali su u globalu jedna velika sretna obitelj

Glavno da su oni sretni...
    Mene samo zanima kako je izgledala njena 12.trudnoca...kako to tijelo do podnese 12.put?

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Uh uh..evo mi taman poslala kolegica clanak na doradu, imamo deadline do 15. Eeee misa mu, ne mozes ni rodit vise kad hoces!
    Sutra cu se toga uhvatit. Sad sam u drugim brigama.

Beba se mrdulji, kontrakcije su vrlo rijetke. Ali pritisak na rodnicu je strasan..

Stignes do 15.roditi,doci na sebe i dojeci to otipkati lijevom nogom,zatvorenih ociju...

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Ostalo mi jos obrisat plijesan s vrata perilice, slozit policu za cipele, presadit 2 orhideje, zasit starijoj jastucic i napravit joj osobnu u mupu. Duboko mi puno hrane, AS narucena, danas kupila i ljetne kapice i ja sam 'set to go'!

Apsolutno nista sto moras napraviti uskoro,pogotovo mup,osobnu mozes dati napraviti starijoj kad budes radila najmladoj svu onu papirologiju!!!

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Stignes do 15.roditi,doci na sebe i dojeci to otipkati lijevom nogom,zatvorenih ociju...

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Opet mi ispao komadic tog kompaktnijeg bijelog u wcu. Tjeralo me , ali nisam uspjela. I onda opet vidim to bijelo 'dugme' u vodi..
    Kakvo ce ovo divno stivo biti curama za citanje uz dorucak sutra ujutro..

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Popricala sam s muzem i pitala ga bi li se usudio voziti me za Os ako mi pukne vodenjak ovih dana
    Noci, zapravo.
    Veli moj baja nonsalantno da bi, ne prestajuci zvrnjati cips
    On se uuuuuuopce ne sekira nit je uzbudjen nesto previse.
    Smislili smo da-ukoliko to ozbiljno bude scenarij-nazovemo moju sestru i kazemo joj da dovodimo cure, njih dvije u pidzamama trpamo u auto, torbu za rodiliste u gepek i vozi misko!

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jer mene malo boli. Bole me prepone i boli me u dnu stomaka. Idem probati lezati da vidim hoce se smiriti i hocu uspjeti zaspati.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Jer mene malo boli. Bole me prepone i boli me u dnu stomaka. Idem probati lezati da vidim hoce se smiriti i hocu uspjeti zaspati.

Drzi mi se i samo smireno...
    Koliko ima voznje do Os?
    Bit cu budna oko 6 sigurno pa slobodno pisi razvoj situacije...
    Mislim na tebe❤️

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Drzi mi se i samo smireno...
    Koliko ima voznje do Os?
    Bit cu budna oko 6 sigurno pa slobodno pisi razvoj situacije...
    Mislim na tebe❤️

Zao mi je sto ti nisam blize!

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

nisam uznemirena. Bar ne negativno. Svjesna sam da moze poceti nocas, a moze biti tek za 10 dana.
    Do Os imamo malo vise od sat vremena.
    Sad si vizualiziram one prave trudove i sto trebam ciniti kad dodju. Zeljela bi ih odraditi kod kuce, u polumraku, dok svi spavaju. Ali to bi znacilo da cu roditi u Brodu.
    Mirim se s cinjenicom da cu mozda ipak roditi u Brodu i da cu doci na sam izgon tako da izbjegnem sve intervencije.
    Mislim da postajem psihicki zrela za porod konacno.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Nekakav mi Mona Lisa cer visi na faci. Happy sam sto sam korak blize do svoje trece srecice. Ovom porodu se veselim jer mislim da sad znam sto trebam ciniti da to bude onaj pravi iskonski katarzicni sretni dogadjaj.
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 02.09.2016. at 00:42

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Bilo bi fora da se toliko zanesem i unesem u porod da rodim kod kuce sama

Naravno pod uvjetom da sve bude u redu..

Nocas cu bas lijepo spavati-sva sam se ufilmala u neku amazonsku dimenziju

Naspram one depresije od prije nekoliko sati, ovo je pravo osvjezenje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •