Ja sam ti sad zadnji put dobila 8 dan tek, bilo je i 7 i 3 dan. stići će ona
Printable View
Ja sam ti sad zadnji put dobila 8 dan tek, bilo je i 7 i 3 dan. stići će ona
Ajde onda super...još ima nade...već sam se zabrinula :)
cure, šaljem svima puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike beturine i prijavljujem da sam ja od jučer pikalica, gotovo je sa aih-om! :-D
Drage moje pišem vam prvi put a več sam puno naučila od vas.Ovaj mjesec idem na prvu inseminaciju iako se ne nadam puno hvata me trema.Inače imam 33 g. i PCC JAJNIKE , MM u redu,menstruacija samo uz duphrostone,sad sam 1,5 god. pila Siofor dr.kaže da povoljno djeluje na jajnike,koji su mi se rekao popravili pa mi je na zadnjem UZV rekao da se trudimo doma,ali nažalost ništa.Molim vas za neki savjet ,čujemo se:bye:
mile moje, ja se se spremam za treću i posljednju iui. ovaj put smo odlučili isprobati sa femarom pa šta bude. javim vam se kad folikuli narastu :)
Stefy,little bird....sretno vam objema....
..ja odbrojavam još malo....do bete :-)
stefy i lb sretno
tina i ja isto...
Cure sreeetno! :*
Ja sam na dugoj IUI , cekamo sta ce biti, smirenija i opustenija nego prvi put ha ha....cure SREEEETNOOOOOOO......e, a sta je sa Strasnom? Je beba na putu?
Jok draga moja.....javila ja negativnu betu :(
Sad sam pauzirala jedan mjesec...i sad cekam kroz 15tak dana mengu pa idem opet u postupak.
Bila sam malo razočarana al nekako sd baš imam volju za slijedeći postupak. Živciraju me ta pauziranja izmedju. Bila sam samo na Klomifenima + štoperica i opet sam morala 1 mj čekat.
Stefy imaš sličan problem kao ja....ja imam PCOS, s MM sve ok...... A ja mengu samo uz Duphastone. I iza mene jedan neuspjeli AIH :(
evo mene sa novostima :)
danas na 10.dc nakon femare sam imala 4 folikula (L 13, 13, 12 i L 13) i endo 6.
svim curama želim sretno napredovanje, bilo da je riječ o postupku, iščekivanju ili beti!
Lb puno folikulića, neka bude uspješno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nisam ovdje napisala - moja zadnja aih nije uspjela, idemo na ivf, u studenom najvjerojatnije
little birdie...pa lijepi folikuli...samo nek lijepo nastave rasti...
artisan...:love2:
..moja jučerašnja beta je 407 ;-)
Drage moje cure, već neko vrijeme vas čitam i držim vam fige...evo ja sam jučer saznala da ću uskoro ići prvi put na inseminaciju...prije toga moram obaviti cervikalne briseve i dva ciklusa pratiti progesteron...nemam još pojma o ničemu i ful me je strah kad vidim kako vi sve znate...Inače kod mene je do sada jednom uočeno da mi je izostala ovulacija a kod supruga je malo smanjen broj progresivno pokretnih spermića...Molim vas da mi pomognete sa savjetom ..točnije nemam pojma što ću ni kako ću...kad malo bolje razmislim jako sam loše volje i sva sam tužna...
Bubaba dobro dosla! Ne brini sve ce biti ok!
Tina2701 cestitke na beti!
Little Birdie opet imas lijepe folikule! Meni prvi AIH nije uspio,sutra vec imam drugi,folikul jako brzo rastao,ali opet imam samo jedan tako da ti pomalo zavidim na lijepim folikulima :-)
artisan, hvala :) žao mi je zbog aih, ali vam želim puni pogodak sa prvim ivf-om!
tina, jeeeeeeeeeeee čestitam mila, želim da što ljepše završite sa ovom trocifrenom fazom i pređete na računanje trudnoće po sedmicama :)
bubaba, dovoljno je da malo pregledaš forum i sve ćeš brzo naučiti :)
aska, puno sreće sutra i ne brini se, jedan je sasvim dovoljan :)
Bubaba prije svega želim ti da što kraće vremena provedeš na ovom forumu, a više na onom trudnočkom.
Bubaba, upravo tako sam se i ja osjećala prije nego što sam krenula u mpo vode, ali kao što je Little Birdie rekla na forumu ćeš puno toga saznata, čak i više nego od dr.
Pitaj sve što te zanima, i ja još uvijek pitam.
Evo i mene na prvom AIH-u. Na folikulometriji 10. dan femarskog ciklusa dominantni folikul 16 mm, endometrij 7 mm trolinijski, u nedjelju još jedna folikulometrija, inseminacija vjerojatno utorak...
LB i Aska ~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješne postupke, a Tini2701 :* i sipaj trudničku p po cijelom forumu!
maca papucarica,sretno :-D
Ja danas odradila drugi AIH,broj spermija nas ovaj put ugodno iznenadio,samo ja eto opet jedan,ali nadam se vrijedan folikul :-)
maco, mi smo tu negdje sa dc :) meni je sutra 13.dc druga folikulometrija pa očekujem iui u ponedjeljak ili utorak. nadam se da ćemo zajedno slaviti :)
aska, puno sreće, super za spermiće, neka ih ima što više :)
Znam da nema pravila i da cak i manje spermija moze biti i uspjesnije nego vise,pa tako je i s folikulima..samo mi je cudno da bas ne reagiram bolje na klomifen jer inace nemam problema s ovulacijom tj nemam pcos vec savrsenu hormonsku sliku a klomifenom dobijem isto folikula kao i u prirodnom ciklusu.
aska, kolika ti je bila doza? možda ti treba veća :)
100 mg dnevno od 3-7 dc i prvi i drugi put! Ovaj put vec 8 dc folikul 16 mm i AIH bio 11 dc,inace imam duze cikluse i ovulaciju oko 17dc a sad se ciklus skratio!
i ja sam uzimala 100mg dnevno, nego, ne razmišljaj sad o tome, sada samo dozivamo plusić!
LittleBirdie :* i riječi ti se pozlatile... Moja inseminacija je u utorak, jedan (valjda i vrijedan) folikulić je spreman probati nas usrećiti!
evo mene da va malo ohrabrim. i ja sam imala samo jedan folikul koji je sazrio jako kasno, tek negdje 19/20 dan i ja sam vec bila sigurna da niš od toga, totalno izbedirana. mislila sam sigurno neki jadan folikul, niš od njega kad ono iznenađenje! dogodila se trudnoća koja za sad protječe bez problema. I to odmah iz prve, a imam problema s ovulacijom. Pila sam 50 mg klomifena i pomoglo je. Eto, tako da i jedan može biti vrijedan!
Draga Aska, Little birdie, ptica1 hvala vam na dobrodošllci i lipim ričima...cili vikend sam čitala po forumu i puno toga mi je jasnije...javim vam se kad bude termin inseminacije...pozdrav iz zadra
Kaja 76 od srca ti čestitam...superrrrr :-D
moj treći iui je odrađen večeras. stanje sa spermićima je standardno kao i sa mojim folikulama, osjetila sam pucanje i prije i poslije iui. nadam se da će se bar jedan uloviti :) sretno svima :)
:klap: LB i ~~~~~~~~~~~~~~~~ za 3. sreću!
I ja obavila svoj prvi iui, sad utrici i čekanje!
Kaja76 čestitam za pogodak "u sridu", uživaj u blaženom stanju i hvala na ohrabrenju! :-*
maco, želim ti da budeš od onih sretnica koje uspiju ili prvi put sa iui ili prvi put sa femarom :D u svakom slučaju, ugodnih 14 dana :)
ja se nekako osjećam kao i da nije bilo iui, izgleda da sam se navikla, čak ni ne buljim stalno u kalendar :)
Drage cure citam i pratim vas vec duze vreme, ja imam pcso i anovulatorne cikluse, mm dg astenospermija, pokusavala sam prvo sa klomifenom ali ovulacije ni na vidiku:-(, zatim sam jedan ciklus isla na kombinaciju klomifen + gonal f ali tada dobijem hiperstimulaciju II stepen i strogo mirovanje dobro sam prosla moglo je biti puno gore, uglavnom ovaj mjesec idem na svoju prvu insem. posle 3 mjeseca pauze zbog tih komplikacija, ali sam razocarana kada vidim koliko malo cura se javlja sa dobrim vjestima.....svima zelim srecu
Ja051, nemoj biti razočarana rezultatima inseminacije, ali nemoj ni očekivati čuda! Uspješnost Aih statistički doista nije velika, a najčešće se ni ne radi nego 2-3-4 puta prije prelaska na ivf, tako da su i rezultati sukladni tome.
Inače, ja isto imam pcos i anovulatorne cikluse, na klomifen sam reagirala, ali dosta loše po mom dr, zadnji klomifenski ciklus smo išli sa deksametazonom i isto sam hiperstimulirala, sad sam koristila femaru (letrozol) i reakcija je bila školska.
Koju stimulaciju ćeš koristiti za inseminaciju? Želim ti puuuno sreće i da baš ti budeš jedna od onih kojima uspije iz prve!
Moja beta negativna..sad opet krecem na 3 AIH i to bi trebao biti posljednji..
Aska, žao mi je :love2:
hvala maco..
aska, baš mi je žao :( i moj je test jutros bio negativan, ali sam ja već ispucala svoju treću iui.
Aska,LittleBirdie..žao mi je zbog negativnih rezulttata..
maco...sretno sutraa s betom..