Cure za streptokok stavite nalaz u trudnicku zakacite ga da ne fulaju ga tako su meni. Dobila profilaksu odmah antibiotik i kao ponavljaju svaka 4 h ako ne rodis prije.
Printable View
Cure za streptokok stavite nalaz u trudnicku zakacite ga da ne fulaju ga tako su meni. Dobila profilaksu odmah antibiotik i kao ponavljaju svaka 4 h ako ne rodis prije.
Cure moje,ginekolozi su se danas naradili.Nek su sve bebice super,a mi cemo staviti bitch switch na on i pokazati zube svim tim doktorcicima i sestricama jer drugacije ne ide...vjerujte mi!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
bitch switch :storma: :lool:
Cure super za preglede!
Bmaric to znaci da ne moras vise mirovati??
QB ja neznam di je nestao eticki kodeks medicinskih sestara na koji su prisegnule pri primanju diplome! Stvarno ih ima uzasnih ali ima ih i divnih.. Ja sam inace sestra ali radim na zalost u starackom domu gdje radim sve a najmanje struku ali barem se odnosim prema tim ljudima sa postovanjem! Ma bi mene ne brine toliko porod nego tosto sam cula u vise navrata za sestre u Petrovoj da su bahate a ali one za bebe. samo ih cekam.. Inace sam gadna na jeziku kad popizdim nebih im bila u kozi!
Vubs, super da je danas sve ok. Sta kazu, otkud proteini u urinu jucer? Jel moras jos sta ekstra kontrolirat? Meni danas tlak bio dobar na pregledu, al isto ti proteini. Pa me sutra poslala da napravim neku analizu urina + da doma sebi mjerim tlak. Sad cekam da se md pojavi s tlakomjerom.
Viki, zaboravila sam pitati za mirovanje, ali iskreno nakon mjeseci lezanja i nisam u stanju vise biti toliko aktivna. Pitat cu sljedeci utorak kad odem na pregled da li moram i dalje mirovati. Samo je komentirala sa je grlic super izdrzao i da je jos uvijek tvrd i zatvoren.
Viki-divim ti se sto radis tu gdje radis. Ja bih jos mogla u vrticu raditi, ali staracki ne bih mogla. Valjda zato sto gledam kako mi mama propada i tesko to prihvacam.
Mi se upravo vratili iz setnje. Prije toga smo trenirale-woooohoooo! A prije toga smo crtale i pisale. I prije toga jele graha. Ma dan mi je superiska na kraju ispao!
VUBS bravooo!!
Ja sam neki dan dobila info da dvije babice rade na sv.duhu koje su divne.. I jos k tome naj frend je sused i frend s njima. Tako da mislim ih kontaktirati i uzeti ih ispid ruke sa sobom.
Meni je sutra pregled drzite mi figice!!
Nije mi spominjala nastavak ili prestanak mirovanja, ali za tjedan dana sam u 37. tt, a posto sam jos uvijek skroz zatvorena, za tjedan dana se ne bi smjelo nista dogoditi.
Jadro, jesu ti radili uzv? Koja je procjena kg bebe sada?
Zaboravila sam napisati da sam danas na +19 kg. Dobro sam ja procjenila - mogla bi ja doci i do +25 kg.
Stajem ja sanas na vagu, kad vidim vagala neku trudnicu koja ima 60 kg. Ja se i ne sjecam vise kako je imati te kg...
A mene opet svako malo peru BH danas. Jos kad je on jako aktivan i stomak mi u par sekundi poprimi sve moguce oblike, onda mi se znaju zaredati svakih nekoliki minuta.
Ključ je u tome kako žene odgajaju svoju mušku djecu. Dijelimo poslove na samo muške i samo ženske. Zato odraslim muškarcima bude problem prijeći mentalnu barijeru i raditi obične stvari poput usisavanja, pranja ili ... prematanja bebe. Učile smo ih da to nije za njih.
zutaminuta-ima i toga u cijeloj prici..kad bi krenuli raspetljavati klupko, tu bi bilo i genetike i neurologije i odgoja i obicaja itd.itd.
Trebat ce jos puno generacija proci prije nego se stvari pocnu mijenjati na bolje
Bmaric, radila mi uzv, sad je na 2700-2900. Kaze da bi mogao bit oko 3500 na termin. U tebe?
Ja sam na +16.5.
QueenBee 26.9.2016. (Ž)
Tajci66 30.9.2016. (Ž) /16.9.
Jadranka 2.10.2016. (M) /20.9.
bmaric 10.10.2016. (M) /13.9.
*sunshine* 16.11.2016.
Ayan 30.11.2016. (Ž) /20.9.
Milenche 5.12.2016. (Ž) /13.9., 27.9.
Lola32 6.12.2016. /8.9.
Viki88 15.12.2016. (Ž) /13.9.
Tanita14 9.1.2017.
Sanja 22.1.2017. (Ž) /7.9.
Leona29 23.1.2017. /9.9.
Sadie 1.2.2017.
ljube555 2.3.2017.
Vjerujem u bolje sutra 27.3.2017.
Jesam dobro napisala preglede?
Sanja-pobijedi sutra :D navijamo za tebe
Moji decki znaju neke osnovne stvari skuhati,upaliti ves masinu,staviti robu van,peglaju,usisavaju,brisu prasinu,peru pod...nikad podjele nije bilo i njima je to najnormalnije.Jedino se svadaju tko je vise posla napravio,ali to je bratska ljubav...
Milenche-znaju vise neg moj muz :D
Cure-ako ja imam zgaravicu predvecer i navecer, bil' ja mogla jesti graha i luka u podne? :oops:
Imam zelju nazderat se onak prav' čobanski, a luka nisam jela godinama valjda. Hoce se to provarit do predvecer?
Ja svoje decke ucim svemu. Brisu pod, slazu ves, nose iz masine, iz ducana nose, u ducanu nose, stavljaju na blagajnu... Stol serviraju... Muza isto tako! Danas me zove jesi doma brzo, nemoj zuriti da mogu detaljno usisati ;)
Inace sam picajzla i sve je full cisto! Al sada je druga situacija i puno mi pomaze. Da ne kazem da mi je za M rockas mjesio fondan :mrgreen: nisam imala snage nakon tri dana pravljenja torte! A kad smo ko cura i decko poceli zivjeti zajedno nista od toga nije radio! Ali vremenom se familija povecala i neke stvari je i lijepse odraditi zajedno. A i godinama smo zivjeli razdojeno, a i budem opet vjerojatno... I sve je bilo na mojim ledima, tako da je i on svjestan da me treba gdje se moze postediti! I bas sam ponosna na tu moju trojicu muskaraca!
Ja sam rezervirala Sanjine decke za zetove :D
Jutro cure! Ja sam se jucer nacitala svega i svacega o preeklampsiji (i inace sam sklona hipohondriji kad neki nalaz pokaze nesto - makar se doktori ni ne zabrinuli) tako da sam cijelu noc osluskivala malisine pokrete. I za ne falit, on je bio dosta mirniji nego inace pa sam se samo jos vise brinula i nikako zaspat... Micao se on i lupkao, al zna on to i jace... i jos svako malo mjerim tlak - zasad je dobar, oko 100-120/60-70. Jutros cu odnit urin na analizu pa cu valjda bit pametnija popodne. Uf, bas sam umorna...
Jutro, cure!
Jadro-cekat cemo nalaze s tobom :)
bmaric-nisam namjerno stavila sebi termin pregleda jer se nisam odlucila hocu li i kad krenut u bolnicu na ctg i mrcvarenje. Ovaj tjedan def.necu iako me poslala odmah jucer nakon pregleda.
Uostalom, svi su bolesni kod mene u kuci-nemrem sad nigdje, tko ce ih dvorit :D
Mladja je tvornica zelembaca vec 4 dana i prica ko Marlon Brando koliko je promukla. Muz se jucer isto sav obatalio, šmizla nece popit aspirin C da mu ne bi slucajno.bilo bolje pa da mora koju guzu oprat. A starija se odlucila razbolit u 3 ujutro pa sam svakih sat vremena joj morala nosit maramicu u krevet jer je plakala sto je staru izgubila. Muz je otisao na posao, a ja pijem neku odveatnu kavu i cekam slinavce da se probude pa da krene show:red inhaliranja/red puhanja nosa/red meda i tako do sutra...
Meni je danas hladno??
Za nepovjerovat! Nisam taj osjecaj osjetila vec 9 mjeseci.
Ova kava bi mogla bit ruznija jedino da sam ju jos posolila.
Danas sam si odredila zadatak sivanja platnenih pelena za lutke i mede. Bauljam danima vec po trgovinama i ne mogu naci bebe s pelenama po nekoj normalnoj cijeni. Tako da cu ja danas iglu i konac i udri!
Sjedila sam za mašinom, šila sam.
Pitaju me oficiri čija sam.
Tralala (mislim da je to onaj ludi Kawasaki 3p-zna li tko kako ide dalje?)
On topic-nema simptoma novih kod mene. I dalje flisam bijelo iz gospoje. Stidne kosti kao natucene-ali navikla sam se na to. Kakam ko grlica. Sivanje gluposti ne smatram gniježđenjem.
Tako da cu ovdje bit jos koji tjedan i pjevat bolesne pjesme.
To, Viki! Hvala!
Sasit cu im svakoj po 2 pelenice. Mozda odemo do pijace po male čičke ili drukere pa da im pelene budu na taj sistem. I razmisljam sasit im mali 'banana' jastuk. Ali to bi moglo biti odveć preveć :D mozda sam se malo precijenila ;p
Moja stara je imala masinu sivacu. Kao mala sam si stalno sila haljine za barbike.
Ne znam otkud ovaj poriv da sve napravim hand-made?
Ili se tako smirujem il sam postala neka skrtica pa stedim lovu :D