yoga i Milanović,..... mislim da bih si slomila vrat. Bolje ne.:starac:
Kad počnem s utezima, e onda može.
Printable View
yoga i Milanović,..... mislim da bih si slomila vrat. Bolje ne.:starac:
Kad počnem s utezima, e onda može.
Cure hvala na dobrodošlici :heart:
Storma, kavofob, nadam se da sve brzo prođe. Čuvajte se!
Zasad skulirana, ja sam krenula s vježbanjem 22/11/2010. Bila sam debela i nisam imala ni m od mišića, bila sam svjetlosnim godinama daleko od sportskog tipa. Jednostavno proradio mi klik u glavi i obećala svojoj mrvici da ću se skulirat i dovest u red. I krenula. Sredila se do 2. trudnoće pa morala pauzirat, nabila kg i jedva dočekala da prođe prisilni odmor nakon carskog da mogu ponovo krenut. I od tad ne stajem :-) Ušlo mi u krv, ko droga, imam apstinencijske krize i grizem sve redom ako ne vježbam više od 2 dana (recimo zbog bolesti) :lol:
Ja pijem whey, probala par brendova ali definitivno više ne mjenjam, ovaj mi je presavršen (a i top kvaliteta) pošaljem ti na pp
Ni ja nisam imala upale od insanity-a ali sam mrzila ona razgrijavanja...vidim da i ti voliš girje! :klap: jesi išla negdje na treninge ili samo doma "mašeš"?
I ja treninge najbolje odrađujem popodne ali to dolazi u obzir samo vikendom kad oni spavaju. Preko tjedna se dižem u 5,10h da bi stigla odradit. Sad čekam da se whey i banana slegnu da krenem jer na prazan želudac to izgleda puno lošije.
Današnj prijava: T25 lower + 2 runde Hot legs sexy but od Bodyrock (bridge sa 14kg bugarskom vrećom, ostalo sa 2kg unckle weights).
U T25 mi fali vježbi za guzu, a fali mi i upper, praktički ga ima samo u total body pa bi ga trebalo dodavat...
Evo da se i ja prijavim, od srede sam krenula u novi ciklus Insanity-ja. Najsigurnije mi je kad se ovde upišem, onda me bude sramota da ne vežbam.8-)
skulirana, vježbala sam samo u sportskom grudnjaku i hlačicama, kao po ljeti... a ipak je zahladilo. počelo je kao upala mjehura, ali ja pametna nisam išla kod doktora i sada se popelo na bubreg. već 5 dana već ne mogu vježbati i bit ću sretna ako prođe za tjedan dana... boli neizdrživo. požalila sam vježbanje u grudnjaku samo tako :cupakosu:
umjesto sexy hlača, idem u kupovinu potkošulja do koljena :mrgreen:
Danči, može i meni preporuka za whey na pp.
Kavofob, hug, neka brzo prodje.
Mada, ne vjerujem da si si sama skrivila upalu. Ja isto vjezbam u kratkim tajicama i sportskim grudnjaku. Pa zagrijes se :)
Lijeci se. I odmaraj :love:
edit: dok ja napisem uleti mi Anci sa istim zakljuckom... :)
ma daaaj,pa i ja vjezbam dosta razgolicena,dobro posljednjih dana pocnem u majici pa ju skinem nakon zagrijavanja...ne mogu vjerovat da ti je od toga? pa koliko ti je u stanu stupnjeva? naravno,odmah poslje pravac tus i oblacenje...
Danci,respect,ne mogu zamislit da se ustajem tako rano za odvjezbat...poslusala preporuku za whey,thx!
Isla sam u gym na funkcionalne treninge 3x tjedno sve do prije 1,5mj,odustala sam (doslo novih cura u grupu pa nam opao tempo) i prebacila se na Insanity...
Mislim da cu se vratit utezima/k-bellu kad zavrsim sa Insanity-em pa malo kombinirat...vjerojatno nije dobro dulje drilat po istom tipu vjezbanja nego od svega po malo...
dosta mi je osjetljiv urinarni trakt, posebno bubrezi... zaradim upalu kad god se ne pazim
jedan dan sam se onakva znojna i razgolićena zapričala s md-om prije tuša i eto vraga
kavofob, zeznuto je kad si tako osjetljiva....
Ja isto vježbam u grudnjaku i kratkim hlačicama. Ne podnosim majice nikojeg tipa kad vježbam, imam osjećaj ko da će me ugušit...
A sad mi se deševa ono što nikad dosad nije, dok radim vježbe u planku, točno vidim po tatamicama kaplje znoja kako s mene padaju...
ma je, ali znam da trebam pazit i tko mi kriv kad ne pazim:gaah:
ja sam se najviše ikad znojila na Insanityju. morala sam kosu vezati na vrhu glave, inače bi me onako mokra od znoja mlatila po leđima dok skačem.
(Danči, isprazni inbox)
Odradila zshred 22. Bas je dobar. Ja vjezbam u kojecemu. Isto kapa s mene po podlozi..
riješeno :)
:lool: :lool:
Ne pišem više po ovom topicu, jer sam skužila da mi stalno odvlači pažnju. Ovaj trening, pa onaj trening, pa mogla bih probat ovo, a mogla bih i ono.
Uglavnom ja sam trenutno krenula s BR. Javim se opet kad odradim. Cijeli.
Taman sam te pitala na temi o robi jer vidim da te nema. Glavno da ne ljencaris :mrgreen:
ima li itko onaj mjerac otkucaja srca,koliko kosta neki da valja? stalno mi dodje da si ga kontroliram kad Shaun vice:check your heart rate! :)
zasad skulirana, ja sam bila kupila u Intersportu sat-mjerač otkucaja-štoperica i još neke gluposti tipa SOS telefon i štatigajaznam (dolazi s onim mjeračem za oko prsa) i baš sam ga koristila uredno kad sam radila Insanity jer mi je HR bio stalno u zvijezdama.
Radi se o Intersportovoj marci ProTouch i bio je 150kn na popustu (prije 1,5 god). Mislim da je puna cijena bila nekih 220kn ili tako nešto.
Ja sam baš vodila računa i radila duže pauze da mi se HR spusti pa odrađivala bolje i jače blokove vježbi i prema drugim curama (radile više nas usporedo) sam brže napredovala. E sad da je to razlog ne mogu tvrdit naravno, ali je činjenica da sam samo ja tako radila...
e pa to me kopkalo,on kaze ko moras se recover da bi opet kreno a ja se mislim sto mu to znaci,na koliko se tocno mora HR spustit?
meni se sve cini da mi se previse ne podize,em radi neznojenja em sto se ne uspusem previse...
mislim da sam negdje citala da bi poceo topit salo da ti otkucaji moraju bit na odredjenoj visini minimum ne znam sad tocno koliko vremena...
gdje bi mogla kupiti neku strunjaču, ali da je kockasta, šira
kad radim sklekove jako me bole dlanovi, a ona klasična (yoga) strunjača mi je preuska za neke vježbe, onda sam direktno na parketu
pritisak je prevelik za moje nježne ručice:alexis:
kad bi me bolili zglobovi ili dlanovi ovo je pomagalo : http://bluegym.hr/shop/rotirajuce-rucice-za-sklekove/
mala-vila možda tatami strunjače? Ona su većine 1x1m, trebale bi ti 2 i ima više visina pa o visini ovisi i cijena. Baci oko na njuškalo, a mislim da sam i na burzi vidjela da netko prodaje. Naše imaju 2 god a izgledaju ko da smo ih jučer kupili a glume tepih u dnevnom....
Jel bi mogla te tatami strunjače staviti preko tepiha dok vježbam?
(bila sam napravila ranice na laktovima od nekih vježbi na tepihu)
E da. Gotova prva dva tjedna BR. :-)
Danči daj i meni šibni za whey.
Ja sam jučer imala ročkas ali da ne bi bila isprika vježvala sam 6 dana u komadu...a sada dobila mengu...
Kavofobica navali uz antibiotik na velike količine c vitamina i onu brusnicu u tabeletama ili kapima ali ne mješaj s uvinim čajem.
Nadam se da si bolje!
Maruška i cure samo naprijed.
ili ako imaš od djece one kocke za pod, posloži ih par za ruke i par za noge.
jučer sam dragom pokazivala neke vjezbe koje su mi super, a kaze on meni - pa nije to tako tesko, a ja- pa daj probaj i frajer nije mogao ni minutu izdrzat, onda sam ga izazvala u natjecanje u sklekovima i umro je:lol:
point ovog posta je- samo se hvalim8-)
:lol: mala-vila nije ni moj niš bolji, a još kad krene zezat: ne radiš dobro, izravnaj ovo, podigni ono....
Maruška, mislim da bi moglo pod uvjetom da ti tepih nije onaj jako čvrst i gust jer bi vjerojatno tad bio i sklizav pa bi ti se mogle micat dok recimo skačeš burpeese ili nešto di ideš napred-nazad, lijevo-desno. Meni mm alergičan pa nemam tepiha da ti isprobam...
ribice, imaš pp ;-)
Preporčila bih umjesto tatamija onu gumu za vježbanje....ne one jeftinije kao za plažu što bake nose.....nego malo tanje a gumastije, one koje se kupe u torbicama...znam da sam ja imala za yogu......tatami bi mogao odletjeti....a nama je ispod njega postao toliko klizav parket da smo ga uklonili...
Kad smo kod hvaljenja i ovaj put sam na treningu jedina radila zgibove od cura (a i neki dečki nisu mogli). 8-)
Danči dobro došla! :-)
Kak mi idete na živce s tim malim slovima. Hvaliti se treba boldano, po mogućnosti i crveno, da nitko ne propusti :-P:yes:
palčice, mala-vila :klap:
meni isto mnoge vježbe nisu izgledale uopće teško na početku, dok ih nisam probala odvježbati, sad mi je odmah jasno što je teško, a što nije :mrgreen:
Odavno se nisam prijavila.
Prehrana - besprijekorna. Otišla sam korak dalje i izbacila mliječne proizvode - ostavila sam samo light jogurt za doručak. Svaki dan se trudim jesti piletinu, puretinu, lešo povrće i orašaste plodove.
Upisala pilates i moram vam reći da beskrajno uživam. Blizu mi je doma, odlična ekipa, puno humora. Instruktorica je zakon. Ali, ja sam šokirana koliko sam kruta, nefleksibilna, a bogme je bila i ona. Zato mi je sada ovo potrebnije od hiita, moram se razgibati i rastegnuti koliko je više moguće. Rekla sam joj da sam vježbala Jillian, odmah je pogodila da se nisam dovoljno istezala.
Cure, 20 minuta istezanja je obavezno svaki dan, inače ćete završiti kao ja - moja 80-godišnja baka je fleksibilnija i mekša od mene. Nasreću, stvar se redovitim vježbanjem može popraviti.
Idući tjedan sam na putu, kad se vratim ubacujem trčanje ili možda focus, ovisi kakvo vrijeme bude..
Palčice, meni se tatamice ne skližu, čak ni kad skačem ko slon po njima...
Samo da pitam, radiš chin, pull, neutral ili wide zgibove? I radiš prave ili sa odrazom? U svakom slučaju, skidam kapu ;)
Danas odrađen T25 total body + 2 runde: 30 wall jacks + 10 semi assisted full negative chin up with crunch + 50 wall mountain climbers + 15 sited dips + 20 feet elevated push up. Inače upper radim kao dodatak na cardio ali ovaj tjedan nisam uspjela, vrijeme nije dopustilo pa sam morala ovako. Nije najsretnije riješenje ali eto...
Ni ja nisam baš pretjerani ljubitelj istezanja pa ga nekad žrtvujem zbog vremena...ali odradim bar koju min...
Auf, Danči... mislim da nas sve impresioniraš... jedva čekamo vidjeti fotkice :mrgreen:
A gdje nam je Inesica? Zna li netko jel živa, jel još uvijek šokira susjede vježbanjem po tuđim terasama :lol:
Nema je nigdje :-(
Radim chin. Mala sam pa mi je teže raditi s punom ekstenzijom, tako ih mogu tri napraviti, inače mogu pet. Moj problem je što ne mogu stisnuti trbušne baš, slabi su i razdvojeni. Pull mi se čine kao SF. Da i ja prijavim ozljedu. Danas sam se razljepila na pločniku tako da sam ostala ležati i prišao mi je neki predstavi se kao liječnik - kao u kakvoj romantičnoj komediji ili tragikomediji. Oguljena bedra i ruke. Divno.
Ja mrzim istezanje. Preskacem. Zwow 56 i zshred 92. Opet, bas je dobar.
Također. Ali ga radim na vođenim treninzima. 6 godina yoge još uvijek me drže fleksibilnom.
Meni fleksibilnost nije imperativ. Zato mi je 5 minuta dnevno sasvim ok... nagovaram se već neko vrijeme da uvedem trening istezanja 1x tjedno, ali uvijek nekako prođe tjedan bez :mrgreen:
meni je 3 mjeseca najgori dan u tjednu bio četvrtak....bila je Yoga X (P90X)
Palčice, svaka čast! I ja radim chin, pull ni ne sanjam, a kamoli wide.....
Ajme, kavofob, baš sam o tome razglabala sa zasad skuliranom, toliko vježbanja i truda kad ono još sala i kože na stomaku. 2 trudnoće, 2 carska.... sporo mi ide taj dio, uvik kažem da mi je to salo najbolji i najvjerniji prijatelj, neće da me napusti ni pod razno! Koliko god ga maltretirala, on je ovdje od kad znam za sebe :škartoc: