Stranica 44 od 259 PrviPrvi ... 3442434445465494144 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,151 do 2,200 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kak mi idete na živce s tim malim slovima. Hvaliti se treba boldano, po mogućnosti i crveno, da nitko ne propusti

palčice, mala-vila

meni isto mnoge vježbe nisu izgledale uopće teško na početku, dok ih nisam probala odvježbati, sad mi je odmah jasno što je teško, a što nije

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Odavno se nisam prijavila.

Prehrana - besprijekorna. Otišla sam korak dalje i izbacila mliječne proizvode - ostavila sam samo light jogurt za doručak. Svaki dan se trudim jesti piletinu, puretinu, lešo povrće i orašaste plodove.
    Upisala pilates i moram vam reći da beskrajno uživam. Blizu mi je doma, odlična ekipa, puno humora. Instruktorica je zakon. Ali, ja sam šokirana koliko sam kruta, nefleksibilna, a bogme je bila i ona. Zato mi je sada ovo potrebnije od hiita, moram se razgibati i rastegnuti koliko je više moguće. Rekla sam joj da sam vježbala Jillian, odmah je pogodila da se nisam dovoljno istezala.

Cure, 20 minuta istezanja je obavezno svaki dan, inače ćete završiti kao ja - moja 80-godišnja baka je fleksibilnija i mekša od mene. Nasreću, stvar se redovitim vježbanjem može popraviti.

Idući tjedan sam na putu, kad se vratim ubacujem trčanje ili možda focus, ovisi kakvo vrijeme bude..

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Palčice, meni se tatamice ne skližu, čak ni kad skačem ko slon po njima...
    Samo da pitam, radiš chin, pull, neutral ili wide zgibove? I radiš prave ili sa odrazom? U svakom slučaju, skidam kapu

Danas odrađen T25 total body + 2 runde: 30 wall jacks + 10 semi assisted full negative chin up with crunch + 50 wall mountain climbers + 15 sited dips + 20 feet elevated push up. Inače upper radim kao dodatak na cardio ali ovaj tjedan nisam uspjela, vrijeme nije dopustilo pa sam morala ovako. Nije najsretnije riješenje ali eto...
    Ni ja nisam baš pretjerani ljubitelj istezanja pa ga nekad žrtvujem zbog vremena...ali odradim bar koju min...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Auf, Danči... mislim da nas sve impresioniraš... jedva čekamo vidjeti fotkice

A gdje nam je Inesica? Zna li netko jel živa, jel još uvijek šokira susjede vježbanjem po tuđim terasama

Nema je nigdje

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Radim chin. Mala sam pa mi je teže raditi s punom ekstenzijom, tako ih mogu tri napraviti, inače mogu pet. Moj problem je što ne mogu stisnuti trbušne baš, slabi su i razdvojeni. Pull mi se čine kao SF. Da i ja prijavim ozljedu. Danas sam se razljepila na pločniku tako da sam ostala ležati i prišao mi je neki predstavi se kao liječnik - kao u kakvoj romantičnoj komediji ili tragikomediji. Oguljena bedra i ruke. Divno.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja mrzim istezanje. Preskacem. Zwow 56 i zshred 92. Opet, bas je dobar.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Također. Ali ga radim na vođenim treninzima. 6 godina yoge još uvijek me drže fleksibilnom.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Meni fleksibilnost nije imperativ. Zato mi je 5 minuta dnevno sasvim ok... nagovaram se već neko vrijeme da uvedem trening istezanja 1x tjedno, ali uvijek nekako prođe tjedan bez

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

meni je 3 mjeseca najgori dan u tjednu bio četvrtak....bila je Yoga X (P90X)
    Palčice, svaka čast! I ja radim chin, pull ni ne sanjam, a kamoli wide.....
    Ajme, kavofob, baš sam o tome razglabala sa zasad skuliranom, toliko vježbanja i truda kad ono još sala i kože na stomaku. 2 trudnoće, 2 carska.... sporo mi ide taj dio, uvik kažem da mi je to salo najbolji i najvjerniji prijatelj, neće da me napusti ni pod razno! Koliko god ga maltretirala, on je ovdje od kad znam za sebe

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Radi
    Da i ja prijavim ozljedu. Danas sam se razljepila na pločniku tako da sam ostala ležati i prišao mi je neki predstavi se kao liječnik - kao u kakvoj romantičnoj komediji ili tragikomediji. Oguljena bedra i ruke. Divno.
    jel kao mcconaughey?

a što si radila?

kod mene danas od indoor vježbanja ništa, zato šumske aktivnosti. bilo je, kao i uvijek, super. gluteusi se i na sljemenu lijepo razrade.
    sutra nastavljam. idem vidjeti taj zwow 92

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme, kavofob, baš sam o tome razglabala sa zasad skuliranom, toliko vježbanja i truda kad ono još sala i kože na stomaku. 2 trudnoće, 2 carska.... sporo mi ide taj dio, uvik kažem da mi je to salo najbolji i najvjerniji prijatelj, neće da me napusti ni pod razno! Koliko god ga maltretirala, on je ovdje od kad znam za sebe
    ako te išta tješi, imam i ja sličan životopis kao ti, tj. dva carska. vježam već duže i taj trbuh nikad neće biti ravan

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Curke, i meni je trbuh najlošiji dio, ali mislim da smo mi same prema sebi prekritične.

Ja sam vidjela Ancin trbuh i izgleda super. Sigurna sam da ni ona moj ne bi doživjela loše kao ja

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Mislim da problem lezi u cinjenici sto vjezbas i gledas ogoljena utrenirana tijela sa videa pa ti to postaje benchmark!
    Meni je "super" kad se sagnem u onaj duboki stretch,zenskima na videu se samo malo presavije koza (ili nista), a ti pogledas prema dolje i brojis pregibe....

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

skulirana, to je to

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kavofob - morah opet googlati, ne gledamo tv pa sam nekulturna po tom pitanju. Hm, nije baš takav, nije ni vidio vježbanja baš, onako bakalar tip. Trčala sam prema autu po pljusku. Nisam dotrčala do njega.
    Uh, trbuh, carski također, strašno, trebat će mu vremena da sliči na išta.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

palčice

sad sam i ja morala guglati jer ni ja ne gledam tv baš (a prvo sam išla pogledati svojih zadnjih 10 postova da bih skužila da misliš na Anci)... barem nisam prije, u zadnje vrijeme se zabuljim dosta

za trbuh ti vjerujem moj i bez carskog izgleda loše; kad stojim savršeno, ali kad sjednem, sve i jedna strija se namreška. ne dajem ruku u vatru da ću to ikad speglati

zato radije pričajmo o bicepsima, tricepsima i ostalim lijepim -psima o kojima je ugodno pričati

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

A ja bih vam rekla da je možda i do unutarnjih trbušnjih mišića. Uz malo sala na trbuhu. Mislila sam da su moji unutrašnji ok, vježbala ih, učvrstila, no što je (koliko ono?) dva, tri tjedna Focusa učinilo za moj trbuh, to su čudesa. Prestala sam vježbati zbog boleština, opet, i sad dva tjedna nakon osjetim da se počeo opustati. Stoji, zategnut je, ali nije unutra onako čvrst kako je bio, osjetim kako se ekipa svako malo opusti
    I nešto što sam relativno nedavno počela proučavati, ima jako veze i sa položajem tijela (držanjem, posturom).
    Posljednje uređivanje od Storma : 10.11.2013. at 10:10

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jbmti, opet sam ovdje. Šta je to focus?

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Shaun T Focus 25

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jel to nešto novo.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

(Zatucite me kad pretjeram sa pojašnjavanjem) 6 pack je naprijed, i ti mišići kako stoje, stoje (čvrsti su ili kako god ih treba opisati. Naravno, ne vide se od masnog tkiva, osim ako ispupčenja špeka računamo pod 6 pack ). Ali ovi unutra, svako malo osjetim da se opuste i sve se unutra prelijeva :kez:. A kada ih zategnem (ne stisnem, nego samo zategnem) sve stoji kako treba.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Jel to nešto novo.
    Aha, najnovije http://www.youtube.com/watch?v=L7qWWdco4f4

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Uopce necu gledati dok ne završim BR. Vratila sam se na posao i još imam ubitacan raspored s klincima pa ne stignem vježbati koliko bi trebalo po rasporedu. Znaci jos jedno 3-4 mjeseca.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Uopce necu gledati dok ne završim BR. Vratila sam se na posao i još imam ubitacan raspored s klincima pa ne stignem vježbati koliko bi trebalo po rasporedu. Znaci jos jedno 3-4 mjeseca.
    Ne brini, on će te strpljivo čekati

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Odavno se nisam prijavila.
    Ni ja.

Prehrana tako-tako, trudim ju se popraviti.

Aktivnosti: jesen u sumi, sto drugo da vam kazem. Stalno trekking i/ili trcanje, gotovo pa svakodnevni, vratila sam se onoj mojoj kruznoj stazi.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Istina, ima i špeka. Možda se ispod njega kriju savršeni trbušnjaci. Inako sam od sutra na postu, možda poslije izvire, onako, iznenade me, namignu mi na ogledalu.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

kavofob - morah opet googlati, ne gledamo tv pa sam nekulturna po tom pitanju. Hm, nije baš takav, nije ni vidio vježbanja baš, onako bakalar tip.
    .
    spomenuti glumac ima jedan film gdje glumi doktora, zgodnog i jedan dan spasava zensku koja je pala na cesti.
    Ja tv prilicno gledam pa sam upucena.

A sad prijavak: trcanje 7 km.

Elly, super su ti sumske aktivnosti!

Kavofob, hvala to do neba sto mi hvalis trbuh! :D

Marta, dobro nam dosla nazad!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Anci, samo kažem kako je

Lol, gledala sam taj film, s J.Lo, jel tak... ali ne sjećam se ničeg osim ove scene koju si ispričala.

Elly, nema lišća po putu koji sakriva korjenje? Netko je to spomenuo kao opasnost jesenskog trčanja pa odustadoh od šume instant

Ubit ćete me s tim kilometrima, kad god netko ima prijavak, osjećam grižnju savjesti što ne trčim... obećavam si još od prošlog proljeća
    Samo da se Roza ne javi sa svojih 320 u tjedan dana

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Elly, nema lišća po putu koji sakriva korjenje? Netko je to spomenuo kao opasnost jesenskog trčanja pa odustadoh od šume instant
    Ima na mjestima, no staza je dobro utabana, nije sklisko (pazim).

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Ima na mjestima, no staza je dobro utabana, nije sklisko (pazim).
    Čuvaj se

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

svim curama koje trče. To je aktivnost koja jednostavno nije za mene nikako i divim se svim koji to rade s guštom!!!
    Potpisujem Stormu, Shaun T je složio program u kojem su kao absi samo jednom tjedno, a zapravo se svaki dan vrti oko cora. Odabrao je tako vježbe da je u biti svaka, osim za definirani dio, i vježba za core. Ja se iznenadim kako ih stišćem satima nakon treninga, onako neciljano, samo skužim da su stisnuti...
    Prijava: T25 speed + AB intervals. Danas sam sva neka kilava, jedva odradila....

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Danci, radis alphu?

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Cure, može u pp link na T25? Zaintrigiralo me...malo sam štekala zadnjih mjesec dana s vježbanjem radi nekih privatnih stvari, ali sad se vraćam u formu

Krenula sam u četvrtak sa Zuskinom vježbom za svako jutro http://www.youtube.com/watch?v=y0WokbFgRR4 - Ionako sam dugo prije posla (do prije mjesec dana) radila 100KB swingsa ujutro pa mi je jedina novost ovaj dio sa cardio istezanjem.

Inače, jel zna koja gdje kupiti KB (girju) od 12kg, a da nije preskupa? Imam jednu nod 7,5kg koja mi je dobra za jednoručne vježbe, ali za običan KB swing mi je prelagana...

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Meni fleksibilnost nije imperativ. Zato mi je 5 minuta dnevno sasvim ok... nagovaram se već neko vrijeme da uvedem trening istezanja 1x tjedno, ali uvijek nekako prođe tjedan bez
    Samo se ti zezaj. To nije pitanje izgleda i osjećaja nego zdravlja. Vježbanjem bez istezanja ozlijedit ćeš mišiće, patiti od leđobolje, zgrčiti se. O nabijenim, nogometaškim mišićima da ne govorim (umjesto lijepih vretenastih). Ja na prvom treningu nisam mogla ispružiti nogu do kraja, stalno blago savijena u koljenu. Na prvi pogled mi je rekla - vježbala si bez dovoljno istezanja.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Mislim da je fleksibilnost komponenta koja s godinama postaje sve važnija.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ima Shaun T istezanje u T25, na kraju svakog dana i jedan dan (trening) istezanje. Jako mi se sviđa.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ok, jel ja moram početi vježbati tog Shauna? Jel on ima taj opaki cardio koji topi kilograme bolje od Jillian (a ona mi je super pomogla)?

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nedjeljni kbell trening. Za 20.09. Zuski treba 20.16. Bez istezanja...

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ovo ne pišem nikome osobno, onako.....Sa girjama treba trenirati ako se predhodno poduči tehnika kod licenciranog instruktora. Ostalo je dušu dalo za neku ozljedu koja može biti kobna. A nerijetko ljudi gledajući loše i krive you tube instrukcije mašu bez smisla i svrhe. Tu nije bitno vrijeme, kilaža, nego način. Uz dobro vođen trening može se pošteno izmoriti i s onim od 8 kg. Samo to nitko ne kuži dok ne doše u ruke dobrom treneru. A i njih je malo. Znam po sebi. Godinama treniram pa sam opet na početku s nekim vježbama i tehnikom.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo me opet, beš Mikija, nikako pobjeć s ovog topica.
    *mamica* nije mi jasno kako se nisi istezala. pa dosta vjezbi kod Jillian zahtjeva istezanje mišića koji se trenutno ne bildaju. ako radis pravilno nema šanse da se ne istežeš.
    možda je to individualna stvar, ne znam, al ja sam sa svakim treningom sve istegnutija.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Danci, radis alphu?
    Da, u srijedu počinjem zadnji tjedan pa na betu. Je li ko već radio betu? U čemu se razlikuju? Nisam stigla još bacit oko....
    U P90X je četvrtkom bila YogaX i to mi je uvik bio najdosadniji trening, baš sam se morala silit.....ovaj Stretch iz T25 mi doće ko kamilica na kraju tjedna i baš se dobro osjećam nakon njega. To je jedini T25 koji radim navećer, lijepo me ununa
    Fae, jako rado bih pomogla ali ja ti nisam maher pa nemam pojma od kud je, mm je zadužen za skidanje svih mojih ludih ideja... što se KB tiče ja imam 8kg i 12kg (obje natjecateljske) - imaš pp. Btw. prve koje sam kupila su bile one jeftine gumirane pa upisala u teretani da naučim tehniku a tamo su imali naravno natjecateljske. Rezultat je bio komatozan - sa ovim jeftinima nisam mogla niš osim swinga jer je drška kod clean-a (pa tako i snatch-a) uvik opalila točno po zglobu, nisu dobro liježale u moju ručicu Ali natjecateljske su baš po mojoj mjeri
    *mamica* što si od Jill vježbala?

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ovo ne pišem nikome osobno, onako.....Sa girjama treba trenirati ako se predhodno poduči tehnika kod licenciranog instruktora. Ostalo je dušu dalo za neku ozljedu koja može biti kobna. A nerijetko ljudi gledajući loše i krive you tube instrukcije mašu bez smisla i svrhe. Tu nije bitno vrijeme, kilaža, nego način. Uz dobro vođen trening može se pošteno izmoriti i s onim od 8 kg. Samo to nitko ne kuži dok ne doše u ruke dobrom treneru. A i njih je malo. Znam po sebi. Godinama treniram pa sam opet na početku s nekim vježbama i tehnikom.
    Potpisujem svaku riječ. Girje mogu biti opasne ukoliko nemate dobru tehniku. A kako profići kažu, tehnika uvijek može biti bolja.
    I da, i sa 8kg možeš itekako dušu ispustit. Evo jedan meni osobno odličan trening pa ko voli

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Danci, ja sam radila betu, napravila sam jedan tjedan.
    Ja ne mogu raditi isto tjednima pa ti šaram okolo sa zuzkom, poneki put tatianom

kod beta faze mi se cardio činio težim, ubitačnijim. ostale vježbe mi nisu teže. jedino onaj speed- on je teži u odnosu na alfu. znaš kako u alfi stalno staje pa se isteže, u beti se istegne na kraju i cijeli vrijeme cupka.
    no, odličan je u svakom slučaju i mislim vrlo učinkovit.
    Posljednje uređivanje od Anci : 10.11.2013. at 20:53

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ma iskreno i ja sam više "šaram" tip, dugo sam miješala Tati, Zuzku, girje, smišljala sama, isprobavala.....Držala sam se samo P90 na početku avanture (jer nisam drugo ni znala) i P90X sam odradila cijeli po planu. Insanity mi ostao 1 tjdan (ozljeda), Jill sam izdržala 2 tjedna top.... e da, išla sam u teretanu na Athletic performance trainig - to sam obožavala i da nije bilo 2. trudnoće, nebih ga nikad napustila.....

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Vježbala sam 30 day shred i stvarno sam pazila da pravilno izvodim vježbe - leđa ravna, koljena ne prelaze vrhove prstiju... Često me je i MM pratio da vidi da mi je položaj tijela ispravan. Ne bih rekla da su njezine vježbe toliko "istezljive" kao ovo što radim sa instruktoricom..

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Definitivno nisu istezljive kao kad radis baš istezanje.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

meni je trebalo 3mj da skuzim "mot"...i dok nisam pravilno radila imala bi upalu ruka i gornjih ledjnih jer sam swingala samo s njima,kad sam skuzila kako se ukljuci zdjelica i cijelo tijelo - druga prica....

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Baš mi je drago da je tema opet živnula

Jill baš ubaci u petu kad je o istezanju riječ, ali svejedno ne kužim mamice da te baš tako udesila u kratkom vremenu... bit će da ni prije Jill nisi bila fleksibilna. Ali drago mi je da pišeš o tome, evo mene si zaplašila (nećem nogometaške noge ) i budući da ionako ne mogu trenirati ništa zbog bubrega, sutra krećem s jednim polusatnim stretching treningom, sad me ipak manje boli, mislim da bih stretching mogla odraditi (ako me ne ubije dosada) pa i ubaciti jednom tjedno ozbiljno istezanje, nije da baš toliko ne stignem.

I ja sam samo prvih mjeseci pratila program (BR), sad nema šanse, uvijek zašaram

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

evo programskog strebera
    ja se drzim programa dok ne predjem na nesto novo, pa opet tjednima po programu
    razlog je u jadnoj volji, ako me pustis da sama svaki dan biram, vjerojatnost je da necu odabrati nista
    ovako, pise stretch, udri stretch (ide odmah nakon ovog posta, i ja ga volim kasnije navecer, pa pod tus i u krevetic, mmmm)
    ja danas zavrsavam alphu, ali kako nisam zadovoljna razinom odradjenog (prekidi i po tjedan dana zbog puta, posla, ...) odradit cu je jos jednom prije bete
    opet sam se bacila na losu hranu kad sam pod stresom ili jako umorna, bas sam nezadovoljna radi toga
    preko tjedna sam discipliniranija, pa se vrtim u krugu - sto skinem preko tjedna, vratim preko vikenda, dok se 'tjesim'
    bah
    valjda cu se iscupati
    meni je svaki program imao istezanja, i to mi je drago, inace sam dosta fleksibilna i pokusavam to odrzati na sto je moguce boljem nivou
    40-o minutni stretch od chalene mi je bio isto izvrstan

IvanaR avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Što se istezanja tiče meni je jako dobar bio neki filmić stretching scientifically thomas kurz na koji sam naletela još pre X god. Tip je baš objasnio kad i kako aktivno ili pasivno istezanje i šta se kojim postiže.
    Ja sam tu štreber, svaki trening mi ima istezanje nakon zagrevanja i na kraju.
    Inače u fleksibilnosti najranije dostignemo pik, čini mi se negde oko 16. god, pa prema tome i najpre počne da opada, tako da nema izgovora.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •