X
Printable View
Incika sretno
Curke, evo mene sa prvog pregleda. Danas mi je 24. dan nakon transfera. Dr je vidjela plod, čak i otkucaje srca, ali je pre sitno. Samo 2 mm. U ovoj bi fazi svakako trebao biti veći. Ako računam po tjednima, danas je 5+6.
Da li je naka od vas imala slično iskustvo, a da je sve dobro završilo? Jer ja sam sad u paničnom strahu od još jednog pobačaja...
hvala vam cure....puno mi znače i vaša objašnjenja i podrške....hvala....
Čekam četvtak pa vam javim....nadam se da bu sve ok...:-)
Incika, sretno! Vidim da ste bili kod prof. B-a, mislim da on (ili neki drugi genetičar, ali mislim da je bio on) niti patuljchici nije pisao preporuku da mora ići vani na PGD, a da bi dobila novce od HZZO-a treba joj neko napisati da je to indicirano. Tako da su oni išli svojim novcima jer su zaredali previše pobačaja. Uspio im je prvi postupak s PGD-om u Pragu, a dotad možda 3-4 godine po Hrvatskoj i ne znam koliko spontanih, mislim da je bila kod dr. D u postupku, tad kod prof. Š-a.
Ono što ti želim poručiti je, da, ako ne daj Bože ova trudnoća loše završi, da uzrok tome treba tražiti opet u genima, a ne u cisti.
Of kors, provjeri ovo sve s dr-om.
Sretno, 25% isto nije malo, kad gledaš da se mi upuštamo u postupke koji su 5-10% za neke... Ali, gubici trudnoća ipak imaju veću težinu, po meni, nego neuspio IVF, iako... sve je to teško. Veliki zagrljaj i puno sreće!!!!
Plus, mislim da je ona i spontano zatrudnjivala, ali nisam to sigurna, trebala bi ti proučiti njen slučaj, ja neke stvari dosta površno zapamtim.
danas mi je 11dt i napravila test pokazalo mi plus al skroz svijetlo,šta to znači???ajme luda sam sada skroz!
hallo,
ako nisi primala nikakve hcg pikice nakon et-a, onda bi to moglo bito TO !!!
ja ti to želim više od ičega...
ako ne možeš čekati odi sutra izvadi ß pa ćeš biti malo pametnija.
Incika, sretno u četvrtak i da ipak sve dobro završi :)
nisam dobivala pikicu ,,,o Bože bilo bi bolje da ga nisam radila al kad sam nestrpljiva,srce će me izdat.
joj, ja te najbolje kužim...
ja sam ovaj put već od 6 dnt imala lagano pozitivne testove koji su svaki dan sve više tamnili...
želim i tebi takav scenarij...
odi onda sutra vadit ß, koji dan ti je bio et?
U svakom slučaju se mora vidjet...ja sam imala et 4 dan od punkcije i vidiš mi iz potpisa kolka je bila ß na 11 dnt.
samo hrabro i sretno :)
Ako nisi dobila nista nakon transfera a test ti pozitivan onda je to TO:-D Ne brini ako je malo svjetliji,mozda je bila kasnija implantacija pa je beta mozda malo niza.Neznam koliko ti je embrija vraceno i koji dan ni kad trebas vaditi betu,ali ako zelis da se smiris malo vadi betu sutra,ili ponavljaj testove do bete pa da vidis kako ce se plusic ''podebljavati'':-D
transver je bio drugi dan od punkcije,,vraćena su mi tri embrija,danas je 11dt,tresem se ko šipka,,napravit ću opet sutra test,,pa onda betu,,,hvala žeske sretno i vama
ina uvijek u sridu. i meni je odmah palo na pamet to koliko mi nade polažemo u 25 % kad je riječ o postupcima.
Cure čitam vas već dugo dugoooo i nikako se natrat da vam se pridružim....i evo napokon jesam! Slabo baratam s forumima pa ako nešto napravim krivo slobodno me upozorite.:-)
Mi se borimo s ovim 7god s dijagnozom " idiopatska neplodnost",prošli smo 4-AIH-a...2 ICSI-a....sad sam u fazi čekanja bete...danas mi je 8dnt....povremeno imam bolove slične menstrualnoj i neko čudno probadanje u predjelu jajnika...od ostalih simptoma baš i nemam....jučer sam mjerila temp.i bila 36.8..a danas mi je bila 36....betu vadim u petak....dali uvijek mora biti u ranoj trudnoći povišena temperatura????
Evo drage moje još jedan test i još jedan plus samo je danas malo bolje vidljiv nego jučer,nadam se da me beta neće razocarat..želim vam svima ovu radost koju ja sada imam.
Hallo za tvoju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jučer je prošao moj transfer sa dvije blastice pa se pridružujem klubu :-)
Hallo bravo. Čestitam!!!!
Sara želim ti mirno i strpljivo čekanje bete. I neka se mrvice uhvate.
Cure ja sam jučer imala transfer tri embrija koliko dugo treba ležati, osjećam se dobro pa ne znam jel najbolje nastaviti normalnim životom ili ležati?
hallo,čestitam na plusiću :-D
sara za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eva,draga još malo i zato šaljem brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za jedan troznamenkasti broj
svim ostalim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hallo čestitke na plusiću!!! :klap:
Ja sam uvjerena u mom slučaju da je bolje kada se ponašam normalno kao i drugih dana, lagani rad, šetnje..... inače imam lošu cirkulaciju i bolje je kad ne ležim i mirujem. Već sam ovo ponavljala - jedini put kad sam ostala trudna drugi dan od transfera sam se pela po trsatskim stubama i bingo (ne baš sretan kraj) a u prvim postupcima mirovanje pa ništa. Nema tu pravila, mirovao ti ili ne, ili će se ulovit ili neće......
Dugo mi je trajala ova sreća ..SAD na wc i smeckasto na papiru joj joj šta je sada to
Hallo, kako ti je eva rekla, obavezno nastavi sa utrićima, ali zar ne bi ipak otišla vaditi betu pa je ponovila za dva dana? Ja ne bi mogla izdržati do ponedjeljka. :-)
Zvala sam sada doktora rekao je da sutra vadim betu.da nema veze sto je iscjedak ..bojim se razocarenja al šta god bude..valjda su ovi testovi pozitivni s razlogom.
Draga želim ti puno sreće sutra. Samo neka se beta pravilno dupla i sve će biti u redu. Sad lijepo u horizontalu.
Joj ne bi ti bila u koži sada.
meni je danas 6 . dan nakon transfera sa blastocistom i voljela bi da imam bolove koje spominješ jer sam u prethodna dva puta sa tim simptomima na kraju bila trudna.
ovaj puta nema temperature , nema bolnih grudi ,jedino rijetko boluckanje u predjelu maternice
zato,uživaj što ih imaš
cure jel rano vaditi betu 11dnt...vraćena 2 embrija petostanični i osmostanični.... :-)
Nije prerano, trebalo bi se već nešto vidjeti ali računaj da ćeš ju onda morat ponavljati da bi imala potpunu informaciju. Ako si primila injekcije Brevactida nakon ET računaj da se beta može vadit tek 8. dan od zadnje injekcije. Sretno!
hvala draga....da..primila sam inekciju i 7 dan nakon nje je beta,,,,tako da mislim da bi mogla već do tad se izlučiti!!
Svim čekalicama bete želim veliku betu:heart: