Stranica 45 od 203 PrviPrvi ... 3543444546475595145 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,201 do 2,250 od 10138

Tema: Nakon transfera!

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj nata prvotno napisa Vidi poruku
    Incika, želim vam svu sreću ovoga svijeta za dobar ishod!
    X

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Incika sretno

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Curke, evo mene sa prvog pregleda. Danas mi je 24. dan nakon transfera. Dr je vidjela plod, čak i otkucaje srca, ali je pre sitno. Samo 2 mm. U ovoj bi fazi svakako trebao biti veći. Ako računam po tjednima, danas je 5+6.
    Da li je naka od vas imala slično iskustvo, a da je sve dobro završilo? Jer ja sam sad u paničnom strahu od još jednog pobačaja...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj luna1 prvotno napisa Vidi poruku
    crvenkapice pa i ti imaš smrzliće na čuvanju, sretno draga
    pa daaa

Incika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

hvala vam cure....puno mi znače i vaša objašnjenja i podrške....hvala....
    Čekam četvtak pa vam javim....nadam se da bu sve ok...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Incika, sretno! Vidim da ste bili kod prof. B-a, mislim da on (ili neki drugi genetičar, ali mislim da je bio on) niti patuljchici nije pisao preporuku da mora ići vani na PGD, a da bi dobila novce od HZZO-a treba joj neko napisati da je to indicirano. Tako da su oni išli svojim novcima jer su zaredali previše pobačaja. Uspio im je prvi postupak s PGD-om u Pragu, a dotad možda 3-4 godine po Hrvatskoj i ne znam koliko spontanih, mislim da je bila kod dr. D u postupku, tad kod prof. Š-a.

Ono što ti želim poručiti je, da, ako ne daj Bože ova trudnoća loše završi, da uzrok tome treba tražiti opet u genima, a ne u cisti.

Of kors, provjeri ovo sve s dr-om.

Sretno, 25% isto nije malo, kad gledaš da se mi upuštamo u postupke koji su 5-10% za neke... Ali, gubici trudnoća ipak imaju veću težinu, po meni, nego neuspio IVF, iako... sve je to teško. Veliki zagrljaj i puno sreće!!!!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 28.11.2011. at 11:59

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Plus, mislim da je ona i spontano zatrudnjivala, ali nisam to sigurna, trebala bi ti proučiti njen slučaj, ja neke stvari dosta površno zapamtim.

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Ja sam dite s mora moja mati je Dalmacija

Početno

danas mi je 11dt i napravila test pokazalo mi plus al skroz svijetlo,šta to znači???ajme luda sam sada skroz!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

hallo,
    ako nisi primala nikakve hcg pikice nakon et-a, onda bi to moglo bito TO !!!

ja ti to želim više od ičega...

ako ne možeš čekati odi sutra izvadi ß pa ćeš biti malo pametnija.

Incika, sretno u četvrtak i da ipak sve dobro završi

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj hallo prvotno napisa Vidi poruku
    danas mi je 11dt i napravila test pokazalo mi plus al skroz svijetlo,šta to znači???ajme luda sam sada skroz!
    Isti slučaj ko i nama prošli tjedan. Beta bila sičušnih 51,3 Dobro kaže Bab, ako nisi imala pikice to bi bilo to onda....

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

nisam dobivala pikicu ,,,o Bože bilo bi bolje da ga nisam radila al kad sam nestrpljiva,srce će me izdat.

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj ana.b prvotno napisa Vidi poruku
    Curke, evo mene sa prvog pregleda. Danas mi je 24. dan nakon transfera. Dr je vidjela plod, čak i otkucaje srca, ali je pre sitno. Samo 2 mm. U ovoj bi fazi svakako trebao biti veći. Ako računam po tjednima, danas je 5+6.
    Da li je naka od vas imala slično iskustvo, a da je sve dobro završilo? Jer ja sam sad u paničnom strahu od još jednog pobačaja...
    Kod mene je na 8tt bio 4mm

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

joj, ja te najbolje kužim...
    ja sam ovaj put već od 6 dnt imala lagano pozitivne testove koji su svaki dan sve više tamnili...
    želim i tebi takav scenarij...

odi onda sutra vadit ß, koji dan ti je bio et?

U svakom slučaju se mora vidjet...ja sam imala et 4 dan od punkcije i vidiš mi iz potpisa kolka je bila ß na 11 dnt.

samo hrabro i sretno

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

nisam dobivala pikicu ,,,o Bože bilo bi bolje da ga nisam radila al kad sam nestrpljiva,srce će me izdat.
    Ako nisi dobila nista nakon transfera a test ti pozitivan onda je to TO Ne brini ako je malo svjetliji,mozda je bila kasnija implantacija pa je beta mozda malo niza.Neznam koliko ti je embrija vraceno i koji dan ni kad trebas vaditi betu,ali ako zelis da se smiris malo vadi betu sutra,ili ponavljaj testove do bete pa da vidis kako ce se plusic ''podebljavati''

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

transver je bio drugi dan od punkcije,,vraćena su mi tri embrija,danas je 11dt,tresem se ko šipka,,napravit ću opet sutra test,,pa onda betu,,,hvala žeske sretno i vama

Incika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Incika, sretno! Vidim da ste bili kod prof. B-a, mislim da on (ili neki drugi genetičar, ali mislim da je bio on) niti patuljchici nije pisao preporuku da mora ići vani na PGD, a da bi dobila novce od HZZO-a treba joj neko napisati da je to indicirano. Tako da su oni išli svojim novcima jer su zaredali previše pobačaja. Uspio im je prvi postupak s PGD-om u Pragu, a dotad možda 3-4 godine po Hrvatskoj i ne znam koliko spontanih, mislim da je bila kod dr. D u postupku, tad kod prof. Š-a.

Ono što ti želim poručiti je, da, ako ne daj Bože ova trudnoća loše završi, da uzrok tome treba tražiti opet u genima, a ne u cisti.

Of kors, provjeri ovo sve s dr-om.

Sretno, 25% isto nije malo, kad gledaš da se mi upuštamo u postupke koji su 5-10% za neke... Ali, gubici trudnoća ipak imaju veću težinu, po meni, nego neuspio IVF, iako... sve je to teško. Veliki zagrljaj i puno sreće!!!!

ina33 puno ti hvala na iscrpnim objašnjenjima i na trudu....pusa....

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ina uvijek u sridu. i meni je odmah palo na pamet to koliko mi nade polažemo u 25 % kad je riječ o postupcima.

želim bebu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure čitam vas već dugo dugoooo i nikako se natrat da vam se pridružim....i evo napokon jesam! Slabo baratam s forumima pa ako nešto napravim krivo slobodno me upozorite.
    Mi se borimo s ovim 7god s dijagnozom " idiopatska neplodnost",prošli smo 4-AIH-a...2 ICSI-a....sad sam u fazi čekanja bete...danas mi je 8dnt....povremeno imam bolove slične menstrualnoj i neko čudno probadanje u predjelu jajnika...od ostalih simptoma baš i nemam....jučer sam mjerila temp.i bila 36.8..a danas mi je bila 36....betu vadim u petak....dali uvijek mora biti u ranoj trudnoći povišena temperatura????

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Evo drage moje još jedan test i još jedan plus samo je danas malo bolje vidljiv nego jučer,nadam se da me beta neće razocarat..želim vam svima ovu radost koju ja sada imam.

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo drage moje još jedan test i još jedan plus samo je danas malo bolje vidljiv nego jučer,nadam se da me beta neće razocarat..želim vam svima ovu radost koju ja sada imam.
    Tooooo...eto vidis da se ''podebljava''. Sad ces mirna moci vaditi betu.Jel danas ili sutra?Cestitam ti od

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hallo za tvoju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jučer je prošao moj transfer sa dvije blastice pa se pridružujem klubu

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hallo bravo. Čestitam!!!!

Sara želim ti mirno i strpljivo čekanje bete. I neka se mrvice uhvate.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Incika, na temi preimplantacijska dijagnostika javila se patuljchica, ako te uopće u ovom trenu zanima razmišljati dalje u tom smjeru, a ne fokus na 25%, pošalji joj PP i prouči njen slučaj:

"
    Citiraj patuljchica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo... našla vas
    Dakle, kao što je mare rekla, nismo ni išli na komisiju. Naime, nekim drugim, off th record putevima provjerila sam jel bi išlo... čak i našla doktora za preporuku, ali sam iz HZZO-a dobila povratnu informaciju da NEMA ŠANSE da oni plaćaju PGD. Navodno, kod nas se ova metoda smatra eksperimentalnom. Parove našom dijagnozom šalju na donaciju, bez obzira što je mišljenje genetičara da postoje šanse za začeće zdravog djeteta (nije se znao izjasniti o postotcima). Realno, ovaj je postupak duplo skuplji od svih drugih na koje šalju van (pogotovo što prvo šalju na bezbroj AID-a, pa tek na kraju na IVF), pa malo "šparaju".
    Imala sam jednu ideju tjerati sve do Ustavnog suda da mi država nakandi zdravstvenu skrb na koju po Ustavu imam pravo, ali obzirom da smo zaključili da nam ta borba s vjetrenjačama kontraproduktivna u odnosu na borbu sa vremenom, skupili smo sve što smo imali i o svom trošku otišli u Prag.
    Rezultat - vidljiv u potpisu Najbolje utrošen novac ikada - a i ne moram zahvaljivati Milinoviću nam našem malom čudu...
    Više o mojem iskustvu s pgd-om vidi na pdf-u http://forum.roda.hr/threads/60549-Pgd .
    Inače, molila bi administartorice, ako je moguće, da spoje ove dvije teme, obzirom da ionako ima malo postova o ovom postupku, a imamo dvije teme istog sadržaja,različitog naslova...
    Barbarella, piši i na pp ako hoćeš, što te zanima.
    poz i sretno!
    "

Puno sreće, kako god!!!!

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure ja sam jučer imala transfer tri embrija koliko dugo treba ležati, osjećam se dobro pa ne znam jel najbolje nastaviti normalnim životom ili ležati?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure ja sam jučer imala transfer tri embrija koliko dugo treba ležati, osjećam se dobro pa ne znam jel najbolje nastaviti normalnim životom ili ležati?
    Mislim da čak i doktor Lučinger, koji je onako... a propos mirovanja relativno konzervativan, svima kaže da se ne mora baš ležati.

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hallo,čestitam na plusiću
    sara za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    eva,draga još malo i zato šaljem brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za jedan troznamenkasti broj
    svim ostalim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da čak i doktor Lučinger, koji je onako... a propos mirovanja relativno konzervativan, svima kaže da se ne mora baš ležati.
    Da kaze da se normalno živi.. Ma meni je ovo već 5 postupak probala sam i ležati i ne ležati nema tu pravila uopće!

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj alma_itd prvotno napisa Vidi poruku
    Tooooo...eto vidis da se ''podebljava''. Sad ces mirna moci vaditi betu.Jel danas ili sutra?Cestitam ti od
    hvala svima.Beta je tek 5.12,pričekat ću do tada,,mogu je i ranije raditi ali bolje da pričekam kad je doktor tako rekao,,,nadam se da će biti velika,,želim vam svima puno sreće

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Hallo čestitke na plusiću!!!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam uvjerena u mom slučaju da je bolje kada se ponašam normalno kao i drugih dana, lagani rad, šetnje..... inače imam lošu cirkulaciju i bolje je kad ne ležim i mirujem. Već sam ovo ponavljala - jedini put kad sam ostala trudna drugi dan od transfera sam se pela po trsatskim stubama i bingo (ne baš sretan kraj) a u prvim postupcima mirovanje pa ništa. Nema tu pravila, mirovao ti ili ne, ili će se ulovit ili neće......

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Dugo mi je trajala ova sreća ..SAD na wc i smeckasto na papiru joj joj šta je sada to

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Dugo mi je trajala ova sreća ..SAD na wc i smeckasto na papiru joj joj šta je sada to
    Nastavi s utrićima i miruj. Ne mora biti ništa.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hallo, kako ti je eva rekla, obavezno nastavi sa utrićima, ali zar ne bi ipak otišla vaditi betu pa je ponovila za dva dana? Ja ne bi mogla izdržati do ponedjeljka.

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Zvala sam sada doktora rekao je da sutra vadim betu.da nema veze sto je iscjedak ..bojim se razocarenja al šta god bude..valjda su ovi testovi pozitivni s razlogom.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Draga želim ti puno sreće sutra. Samo neka se beta pravilno dupla i sve će biti u redu. Sad lijepo u horizontalu.
    Joj ne bi ti bila u koži sada.

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj želim bebu prvotno napisa Vidi poruku
    Cure čitam vas već dugo dugoooo i nikako se natrat da vam se pridružim....i evo napokon jesam! Slabo baratam s forumima pa ako nešto napravim krivo slobodno me upozorite.
    Mi se borimo s ovim 7god s dijagnozom " idiopatska neplodnost",prošli smo 4-AIH-a...2 ICSI-a....sad sam u fazi čekanja bete...danas mi je 8dnt....povremeno imam bolove slične menstrualnoj i neko čudno probadanje u predjelu jajnika...od ostalih simptoma baš i nemam....jučer sam mjerila temp.i bila 36.8..a danas mi je bila 36....betu vadim u petak....dali uvijek mora biti u ranoj trudnoći povišena temperatura????

meni je danas 6 . dan nakon transfera sa blastocistom i voljela bi da imam bolove koje spominješ jer sam u prethodna dva puta sa tim simptomima na kraju bila trudna.
    ovaj puta nema temperature , nema bolnih grudi ,jedino rijetko boluckanje u predjelu maternice
    zato,uživaj što ih imaš

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mozda je smedjkasto od implantacijskog krvarenja,bolje je nego da je svijetla krv.A u svakom slucaju nastavi sa utricima i vadi betu sutra da znas na cemu si. I miruj naravno.

želim bebu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

cure jel rano vaditi betu 11dnt...vraćena 2 embrija petostanični i osmostanični....

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nije prerano, trebalo bi se već nešto vidjeti ali računaj da ćeš ju onda morat ponavljati da bi imala potpunu informaciju. Ako si primila injekcije Brevactida nakon ET računaj da se beta može vadit tek 8. dan od zadnje injekcije. Sretno!

želim bebu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

hvala draga....da..primila sam inekciju i 7 dan nakon nje je beta,,,,tako da mislim da bi mogla već do tad se izlučiti!!
    Svim čekalicama bete želim veliku betu

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Tikica, ako je i Lučinger rekao da normalan život - onda fakat normalan život, nikakvo ležanje.

Cure koje imaju krvarenja - pa stavljaju utriće i miruju.... Po meni, utrići OK, ali mirovanje... Ništa od toga ne može utjecati na ishod trudnoće, neke žene normalno spottaju na početku trudnoće... Mislim, nikakvo mirovanje ni utrići nisu make/break trudnoće, a pogotovo ne mirovanje - utrići imaju smisla jer se punkcijom ošteti žuto tijelo, a mirovanje... to je samo da se žena ne grize. Ako nemate grižnje, medicinski, objektivno, mirovanje je nepotrebno zbog tijela, njega valjda prepisuju zbog psihe. Ovo je LAIČKO MIŠLJENJE MOJE.

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Danas 13dt moja beta 93,98.doktor kaže trudna si i to je dobro .šta mi vi kažete???

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hallo beta ti je super s obzirom da si je tek u ponedjeljak trebala vaditi.
    Smiri se i uživaj.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

draga hallo ja ti kažem: ČESTITAM!!!

jel ti rekao da ponoviš betu?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

cestitam , trudna si , ponovi je za dva dana i vidjet ces brojke

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Hallo, bravo...čestitam na ß i odmah ~~~~~~~~~~~ za lijepo duplanje u petak

joj, baš nam je ovaj 11 mjesec pun friških trudnica...samo tako cure

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hallo cestitam na beti.... Sad je najvaznije da se pravilno dupla. Jel ti prestalo ono smedjkasto?

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hvala curke moje ne mogu vjerovat da sam ovo doživila.betu ću ponoviti u ponedjeljak ..smeckasto je stalo za sada.al s obzirom da su mi vraćena tri embrija,ako je ostao samo jedan mogla bi malo i krvariti al otom potom sada uživam u ovoj brojci do ponedjeljka.hvala vam svima i puno sreće svakom

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hallo kako kaže dr. ti si trudna i neka beta raste ~~~~~~~~~~~~!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hallo, čestitam! Trudna si! Zvuči dobro, ha? Sretno dalje!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •