Cure, opet kap krvi nakon seksa.... Jel to normalno?
Printable View
Cure, opet kap krvi nakon seksa.... Jel to normalno?
Mona piši 1.dc
Jesi li napravila bris na klamidiju? Meni je doktorica to navela kao moguci razlog krvarenja. Doduse, moj je bris bio negativan. Krvarenje nakon seksa se javljalo nakon vjestice bilo da je seks 1., 5. ili 7. dan nakon nje. Prestalo samo od sebe. Ja zakljucila da je to zbog cudnih polozaja, jelte..
meni je lijevi jako osjetljiv na hormone i reagira na svaku stres... desni je dobar.
anaja - kad je bila ovulacija? Zašto ne pišneš testić jedan? Ta krvarenja su se meni znala desiti za vrijeme ovulacije... doktor kaže nagli pad estrogena... ništa strašno. Ali ne znam u kojoj si ti fazi...
Anaja, ako ti je cervix mekan i osjetljiv(npr, u T) onda je moguće da krvariš nakon keksa.
♥ Lista za: 14.11.2016 ♥
(Ne)čekalice: :heart:
anka91~~~~~~~~~~~~~~~65.dc II
Suncokret1983~~~~~~~~~~~61.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~54.dc II
iva_777~~~~~~~~~~~~~~~ 53.dc II
mono111~~~~~~~~~~~~~~ 39.dc
anaja ~~~~~~~~~~~~~~~~35.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice: :uteg:
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 22.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
sarasvati ~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~~ 4.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~ 1.dc
Cure ja imam toliki iscjedak da stalno trcim u wc i provjeravam da li sam dobila. :lol:
Djevojcice :bye:
Chiara to je jako dobar znak!
Anaja pisni testic ;)
~~~~~~~~~~ i prasina za sve cekalice i odbrojavalice.
Chiara - joj ako ti je upalio prvi AIH, nitko sretniji od mene (ok možda ti) :lol:
Da ti budem iskrena osjecam se kao da me teretnjak pregazio. Mucnine su se od sinoc pojacale, nagon za povracanjem je prisutan jako. I to me uzasava jer imam emetofobiju (strah od povracanja) i kad se pojavi strah automatski me uhvati panicni napadaj :no:. Totalno sam iscrpljena, vucem se kao magla. Opcenito mi je ova trudnoca od samog pocetka u potpunoj suprotnosti na prethodne tri. Prvo sam bila u strahu da sigurno nesto nije kako treba. Onda sam zabrijala da je to tako jer sigurno nosim blizance. Sve u svemu svakakvi mi se filmovi motaju po glavi.
Sutra je prvi pregled pa ce sve moje nedoumice biti otklonjene ili potvrdjene. Moram priznati da jedva cekam :cekam:
Inace i ja sam nosila ulozak zbog kolicine iscjetka i bila uvjerena da cu dobiti svaki cas...zato velim dobar je znak taj iscjedak :)
Iva sretno sutra na pregledu. Ja i inace imam dosta iscjetka, ali sad mi se cini bas bas puno i bas mi je drago da je to dobro.
Ovo kao da sam ja pisala! Tocno se tako osjecam...
Isto imam strah od povracanja i sad prvi put vidim da to ima ime. Pomisao na hranu me uzasava, ono sto pojedem ostaje u zdrijelu i imam osjecaj da ne ide ni gore ni dolje. Sjecam se kako sam nadobudno govorila kako cu uzivat u carima trudnoce od prvog dana :lool:
Sretna sam ja, ma presretna al ovo opce stanje ne da uzivat niti malo. Tjesi me sto ce to potrajat vjerojatno jos mjesec dana a onda dolazi onaj period trudnoce kad zaista osjecam blazeno stanje.
Iva, tebi sretno sutra na pregledu i jedva cekam da nam se javis s lijepim vjestima :)
Anaja, Mona, Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~ na kante prasine prosipam po vama!!!
Natalie kako si?
A gdje nam je Suncokret?
Jagodice jesi ziva? :*
Chiara pije progesteron tako da joj temp nije mjerilo, ali svakako je dobar znak ako je visoka, bolje nego niska Hehe
Joj Chiara mučiš nas, Odi pisat :-p
Preniska mi je temperatura. :( NIZA NEGO PRIJE. :cry:
Vecer curke. Stigla M 12.11. Znaci opet nista. Malo sam razocarana al sta se moze. Opustiti se. Dolaze blagdani i ti mi je sad veselje.
Nesto me zanima. U subotu sam dobila M. Bila je slabija nego inace. Bolove sma imala samo i subotu i danas skoro da je prestala. Ne znam dali umisljam al mi se cini da je slabija nego inace. Jel moguce da je to zaradi mojih godina?
Chiara - dnevna temp nije bazalna i nije mjerilo, 36.7 nije prenisko za dnevnu, smiri se :) meni je znala bazalna biti 37.1 a popodne 36.7, zato se držimo jutarnje :)
Natali - sad ćemo sve biti vrijedne za blagdane, Hehe :)
Munkica, nisam radila bris na klamidiju. Hvala na info, obavit ću i to... Iskreno, ne znam zašto ne piškim još. Toliko sam se puta razočarala tako da ovaj put testiram strpljenje. Rekla sam ako ne dođe, piškim 15. i danas zaboravim kupit testić :roll:
Anaja trk u dezurnu ljekarnu i ~~~~~~~~ za + ujutro.
Hah ako ne bude bas suprotno. Da od posla jedva se stignemo odmoriti. A kako bude. A bas sam se nadala da cemo bebica i ja skupa slaviti rodendan.
Curke moj iscjedak je rastezljiv kao kod ovulacije. Da li je to normalno?
Chiara to je ok!
Ja ne znam kakav je moj al ga imaaa.
anaja, ako si trudna, bit ćeš trudna i nakon prve jutarnje. Ja sam piškila oko šest navečer i bio je plus, drugi put oko devet navečer. Tako da lijepo ti sutra popij kavu, odšeći po test i kad ti dođe...popiški :)
Što se tiče krvi...ja nemam baš dragih iskustva s tim. :škartoc:
Ja bi po prvi put na listu i pod trudničku prašinu :-)
danas mi je 17. dc...
Eci, vršnjakinjo, samo smo dan razlike, možemo zajedno brojat simptome :mrgreen:
Jutrooo!
Kavica!
Jutro, Mami hvala na kavici :)
Meni još danas povišena temp, tako da danas još neće M, nadam se da će sutra, da krene više novi ciklus (test je opet negativan).
Zelena vila - stavim te na listu i sretno ;)
jutro mami
:)
svratih malo na kavu da vidim kako ste :)
Jutro curke
Mami, hvala na kavici, upravo je pijem i uživam. Anaja i CHIARA pišnite i riješite nas muke ;). MonaLi, it ain't over till Aunt Flo sings. danas ti je 30 dc? a koji DPO? možda si imala kasniju...ponovi testić za dva dana, ako do tada ne dodje.
Tocekica imam 15 testica sa e-baya i suzdrzavam se jer ako sam trudna, bit cu i u petak kad trebam vaditi betu. ;)
Tocekica - danas sam 14dpo, sigurnih 14 jer sam na 1.dpo bila na UZV i već je žuto tijelo bilo vidljivo. Tako da sam sigurna ;)
A i osjećam da dolazi... nadam se da će što prije :)
Chiara - svaka čast na izdržljivosti, tebi je već 16.dpo jelda?
Da 16 dpo je danas. Razmisljam ako danas i sutra ne dođe M, moram po uputnicu za betu u cetvrtak.
Jutro, dan! Evo i čaja. Crni za cekalice, rooibos za trudnice :)
Mona, neka sto prije dođe! Chiara, ja moram priznati da te podrzavam s čekanjem!
pijavljujem 1.dc, vještica došla bez ikakvih najava. Nema veze, novi mjesec, nova borba.
CHIARA, od srca ti želim pozitivnu betu preksutra! :love:
Hvala Anaja. Beta u petak, a u cetvrtak uputnica. Zao mi je da ti je M dosla. Sara ja vec par dana pijem engleski caj, mjesavina crnih cajeva. ;)
Anaja, mozda ti je ipak cerviks bio osjetljiv prije M kao sto ti je tocekica napisala. Bit ce bolje :)
Jucer sam dobila zeleno svjetlo za uzimanje clomida, a u subotu folikulometrija i, naravno, vađenje krvi :)