Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2782

Tema: Odbrojavanje 04/2016 by vjerujem u bolje sutra

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Da ti budem iskrena osjecam se kao da me teretnjak pregazio. Mucnine su se od sinoc pojacale, nagon za povracanjem je prisutan jako. I to me uzasava jer imam emetofobiju (strah od povracanja) i kad se pojavi strah automatski me uhvati panicni napadaj . Totalno sam iscrpljena, vucem se kao magla. Opcenito mi je ova trudnoca od samog pocetka u potpunoj suprotnosti na prethodne tri. Prvo sam bila u strahu da sigurno nesto nije kako treba. Onda sam zabrijala da je to tako jer sigurno nosim blizance. Sve u svemu svakakvi mi se filmovi motaju po glavi.
    Sutra je prvi pregled pa ce sve moje nedoumice biti otklonjene ili potvrdjene. Moram priznati da jedva cekam

Inace i ja sam nosila ulozak zbog kolicine iscjetka i bila uvjerena da cu dobiti svaki cas...zato velim dobar je znak taj iscjedak

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Citiraj iva_777 prvotno napisa Vidi poruku
    Da ti budem iskrena osjecam se kao da me teretnjak pregazio. Mucnine su se od sinoc pojacale, nagon za povracanjem je prisutan jako. I to me uzasava jer imam emetofobiju (strah od povracanja) i kad se pojavi strah automatski me uhvati panicni napadaj . Totalno sam iscrpljena, vucem se kao magla.
    Ovo kao da sam ja pisala! Tocno se tako osjecam...
    Isto imam strah od povracanja i sad prvi put vidim da to ima ime. Pomisao na hranu me uzasava, ono sto pojedem ostaje u zdrijelu i imam osjecaj da ne ide ni gore ni dolje. Sjecam se kako sam nadobudno govorila kako cu uzivat u carima trudnoce od prvog dana
    Sretna sam ja, ma presretna al ovo opce stanje ne da uzivat niti malo. Tjesi me sto ce to potrajat vjerojatno jos mjesec dana a onda dolazi onaj period trudnoce kad zaista osjecam blazeno stanje.
    Iva, tebi sretno sutra na pregledu i jedva cekam da nam se javis s lijepim vjestima

Anaja, Mona, Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~ na kante prasine prosipam po vama!!!

Natalie kako si?

A gdje nam je Suncokret?

Jagodice jesi ziva?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •