Gosparka ja nisam bila na IVF ali kada sam zatrudnila sa blizancima prvi pregled je bio sa 5+ 5 i samo se jedna gestacijska vidjela a kad sam drugi put otisla ostala u cudu blizanci i oba srca kucala, sretno i ~~~~~~~~ za blizance....
Printable View
Gosparka ja nisam bila na IVF ali kada sam zatrudnila sa blizancima prvi pregled je bio sa 5+ 5 i samo se jedna gestacijska vidjela a kad sam drugi put otisla ostala u cudu blizanci i oba srca kucala, sretno i ~~~~~~~~ za blizance....
svima vam želim puno sreće~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
meni jučer pukao foliku u PC tako da se mi prebacujemo na 2mj. stimulirani
Čestitke svim novim trudnicama
kiara, specijalni pozdrav:zaljubljen::klap::heart:
evo samo da napravim prijavak
punkcija u ponedjeljak
cure evo mene sa 1.UZV-a,jedno junačko :heart: kuca,smješteno u gestacijskij vrećici 17,8 mm,druga gv je velika 5 mm
i za nju doktor kaže da je prazna.ali to nije sve,unutra je i hematom veličine 18x13mm zbog kojeg iduća dva tjedna trebam mirovati.
i sada sam naravno jako zabrinuta jer ako zločesti hematom počne krvariti sa sobom može povući plod.nadam se da se to neće
dogoditi.već sam u horizontali.kontrola 02.12.:bye:
Sezen bravo za malo :heart:
i neka taj hematom sto prije nestane
:-D:-D
Sezen, moj hematom koji je nastao nakon što su otišli blizanci je bio veći od gestacijske vrećice u kojoj je naša beba. S tim da sam ja i jako krvarila, pa onda manje, pa je postalo smečkasto, pa opet prokrvarila dok nije skroz prestalo. Bila je jednaka opasnost, ako to izleti van, da ne povuče i bebu. No nemoj misliti da će se to dogoditi. Samo miruj što više. Čak i ako dođe do krvarenja, najveća je vjerojatnost da se samo hematom čisti, a to je pozitivno, zato se nemoj uplašiti ili ući u paniku ako se to dogodi. Taj hematom će se sam od sebe povući, kao i druga gv koja će se kao "spljoštiti" i uskoro neće više biti vidljiva na uzv.
Pridruži nam se na podforumu MPO trudnoća nakon svega! :-)
Eto i ja već 4 tjedna u strogoj horizontali radi hematoma...Isto dosta velikog...Moram li reći da me strah ići na wc svaki puta jer ne znam što ću vidjeti?
Ali vidiš ono kaj mi se sviđa kod VV su te kontrole nakon 2 tjedna. Mislim da bi i meni bilo lakše da ne moram toliko čekati koliko moram. Srce bi mi bilo na mjestu.
Sezen, bravo za kucavo srčeko! I nadam se da će se hematom što prije povući!
ruža82, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju betu!
Da, moja beta je sutra, idem je vadit reda radi, jučer počelo malo brljaviti, danas to već polako liči k pravoj vještici! doktor je rekao da svejedno vadim betu, makar ne vidim zašto, ali eto!!
ružo82, nadam se da će te beta ipak iznenaditi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :zaljubljen:!
svim ostalim čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vam vrijeme čekanja brzo prođe, punkcije budu bezbolne i sa puuuno js, tulumi u labu nezaboravni, transferi uspješni, bete oooogromne i pravilno duplirajuće!
tužnicama veliki :love2:, i naša sreća je svakim danom sve bliža :heart:!
koliko kosta drugi put kada se u pfc radi donacija jc?
Prijavljujem se kao čekalica bete 02.12.
Sezen čestitam na srčeku.
Sezen čestitka na malom:heart: i neka taj hematom što prije nestane
eva obraduj nas betom za 14 dana:klap:
ružo žao mi je zbog brljavljenja:love2:
Drage moje velika pusa svima, čekalicama, trpilicama a tek malim velikm srčekima
i naravno puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kiara :-D:-D:-D za poseban dan
Dobro jutro svima!
Moja beta danas iznosi 189,8. Poduplala se, ali nekako mislim da je moglo i bolje. Što vi mislite, cure?
Dok se dupla, dobro je! To mi se čini lijepa beta za 14 dpt, ~~~~~~~~~~~~~~~ za :heart: i mirno čekanje!
Vala hvala ti,i ja se nadam da ću konačno doći na trudnički forum,ali još nekako ne osjećam da pripadam tamo premda
vas redovito pratim...
miga24 znam kako ti je:)
ruža82 žao mi je...
ana.b beta ti je odlična- više nego duplo,samo neka tako nastavi ~~~~~~~~~~~~~~~~
svima hvala na podršci,puno mi znači...ja vać danima imam jutarnje mučnine koje mi nekada pređu u dnevne,
ali mi ne padaju teško pogotovo nakon jučerašnjeg pregleda jer su mi potvrda da je trudnoća tu:)
Beta se fino poduplala a to je najvaznije.Moras li jos jednom ponavljati ili cekas UZ?
sezen i miga 24 mogle bi u klub ležačica ;-)
i ja od ponedjeljka mirujem jer sam oskudno prokrvarila zbog hematoma. Prestalo je odmah, tek se tu u tamo pojavi koja smeđa kap. Slijedeći tjedan sam na kontroli. Bitno je da srca kucaju. A mučnina... od ujutro do navečer, i povraćanje... trudničke čari :-)
bit će to sve dobro cure!
čestitam novim trudnicama, a čekalicama želim da im vrijeme što brže prođe! Puse od nas troje!
ruža danas vadi betu.
Sretno draga.
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete
ruža82 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~ za betu, da nas ipak iznenadiš :-D!
ruža~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu.
svim tužnicama :love2:, a čekalicama ~~~~~~~~~~~~.cure drage držite se
Sezen, drago mi je da si vidjela maleno :heart:. Čuvaj sebe i svoju malu točkicu! :zaljubljen:
Nadam se, da će se taj hematom do idućeg uzv povući.
I meni je ustanovljen kod 1.uzv, držala se uputa liječnika i nije bilo nikakvih problema.
Mislim da ti nece moci jos nista vidjeti konkretno na UZ,mozda je bolje da ponovis betu u ponedjeljak a onda za nekoliko dana na UZ.Ja sam cekala da srce prokuca pa sam onda isla na UZa(kod mene je to bilo negdje u 6tt),ako odes prerano moze ti npr vidjeti samo gestacijsku vrecicu bez otkucaja,pa ces luda hodati do slijedeceg UZ cekajuci da srce prokuca.I ja sam bila na istoj terapiji kao i ti osim Decortina,ja jos i Aspirin dodatno koristim na preporuku dr.Sretno i ne brini.
I ja se prijavljujem u cekalice bete 2.12., danas je bio transfer tri zametka
eh, sve se znalo, ali ipak, moja beta 0,0:cry:
ružo baš mi je žao, baš sam se nekako nadala... :love2:
Ruzo:love2:
Ruzo zao mi je
Ruzo, jako mi je zao...drz'se.
ružo,žao mi je.... :-(
ružo, žao mi je
ruža,nemam šta za reć.žao mi je.odtuguj koliko god misliš da je potrebno i što prije u novu borbu:)